« Върни се назад Публикувано на 06.04.2022 / 19:23

ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА, БРАТЯ И СЕСТРИ, КАКВИ ЖАЛКИ ИНФАНТИЛИ НИ УПРАВЛЯВАТ? КРАЯТ Е БЛИЗО. АКО В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ СЕ СЪУДИ НЯКОЯ ПРИВЕЧЕР ТРЕЗВЕН, РАШКОВ ЩЕ ИМ НАПРАВИ УСЛУГАТА ДА ДУХНЕ СВЕЩИТЕ И ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА, ЗА ДА НЕ ВОНИ НА МЪРША ЧАК В МОСКВА И ВАШИНГТОН

Четворната коалиция бе сбрана на зор „от кол и въже“ като башибозук от двама-трима олигарси точно с три цели: Основната бе да ликвидират спецсъда, за да приключат практически завинаги няколко знакови дела. Към това добавиха задачката да бутнат и КПКОНПИ, за да паднат запорите за няколко милиарда на същите подсъдими олигарси.

Следващата цел бе да се откраднат колкото може повече милиарди евро на ангро от Плана на ЕС и то урбулешката (набързо). Отговорник Асен Василев.

Третата цел (да се сваля Гешев) бе по-скоро за отвличане на вниманието от горните две, защото е трудно изпълнима.

Всичко останало са пълни пушилки и клоунски скечове с Кирчо и Пинокиовците (Христо Иванов, Тошко и другите от Мъпет шоуто), а войната в Украйна съвсем им обърка плановете и донасра пейзажа.

Инфлацията, скокът на горивата и храните и липсата на кадрови потенциал съвсем срина дневния ред на сбирщайна, събран преди Коледа в МОЛ „Парадайз“. Суровинната криза и казуса с Украйна и Русия не са били тогава програмирани и тези четири полу- и псевдопартии не са способни да реагират адекватно.

Казусът с БНБ също не е по силите за решаване без ДПС и ГЕРБ, затова ще чака следващия парламент или тяхната намеса.

Краят е близо, остава да видим дали поне ще им стигната дните на харвардските измамници да ликвидират Спецсъда, за да оправдаят инвестициите, които набраха лятоска, след като лъсна измамата със Слави. Никаква Митрофанова и никакво оръжие за войната в Украйна не са по силите на една заводска партийка (ДБ), една несъществуваща юридически и партийно сбирщина (ПП), едно „Шоу в ликвидация“ на Слави и една умряла постсъветска партийка със затихващи фунции на кръжок по интереси (БСП).

Ако в следващите дни се събуди някоя привечер трезвен, Бойко Рашков ще им направи услугата да духне свещите и да затвори вратата, за да не вони на мърша чак в Москва и Вашингтон.

Кире е просто уличен клоун, амбулантен измамник, Коки е топ гешефтар, нещо като Бърнард Мадоф, но с достъп до Федералния резерв.

Горко на наивния българския народ! Горко на Майка България! С нашите приятели врагове не ни трябват.

===

Фрида Кало и канадския Диего Ривера ли управляват БТВ на ръчно или БТВ управлява тях?

Крайно неуважително към институцията „Министерски съвет“, крайно българофобско е властта да принизи Светая светих на изпълнителната власт на Република България до някаква си „контактна точка“ на Европрокуратурата.

Дреме и на Европрокуратурата за някаква си точка – всеки, който иска може да прати сигнал директно до Кьовеши по мейла без да ходи до Еуглена и наркомана до нея да го разпитват!!!

Крият нещо тези двамата, крият се гузно зад гърба на европрокурорите.

Николай Бареков

 

«