« Върни се назад Публикувано на 19.05.2014 / 22:22

Г-н ЦАЦАРОВ ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ, ЗА ДА НЕ ПОЛУЧИТЕ SMS „АЗ ЖИВЕЯ В СИНГАПУР, ТИ ДРЪЖ МОЯ К.Р!”

 

Не съм фен на Цацаров, не съм фен на Плевнелиев. Това го знаете всички, които понякога четете моите простотии. Но това е по-просто от най-голямата простотия, която някога съм се опитал да измисля!(Само Боко Т. и Цвъ. Цвъ. могат да я надминат). Другарите от Capital.bg , в опита си да обслужат Ирландската пастирка, дошла от Марс и станала олимпийски шампион в Сочи(по съвместителство прецедент на републиката), сътвориха нещо, което може да се сравни единствено с „партийната книжка на Софиянски“ (за тия, дето си спомнят).

Идеята да направим „нашия човек“ жертва/”Прокуратурата опитала да разследва президента за държавно предателство” – „Капитал”/, за да покажем колко са лоши, „долни“ и подли другите, не е измислена от Прокопа. Още Рамзес II е използвал този похват, за да изтрепе наследниците на Аминхотеп. Ама, повторението на историята е фарс, беше казал някой!

Мъчно ми е за Христо Динев, Градския прокурор, дето са го изтипосали на снимката! Трябва да доказва на капиталци, че не е камила!

Всъщност, на тях не им пука, че лъжат! Важното е да се пуска мъгла, да се разсейва фокуса, да се забрави колко мангизи се наляха, отмъкнаха, прахосаха. Сега искам да видя реакцията на Главния прокурор, който индиректно е обвинен в нарушение на Конституцията!

Г-н Цацаров, на времето един виден банкер получи sms от Длъжника (дето прилича на Буратино): „Аз живея в Сингапур, ти дръж моя к.р!“.

Вземете мерки, да не видите същото на дисплея на вашия смартфон!

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/

«