« Върни се назад Публикувано на 29.11.2017 / 9:54

Г-Н РАШИДОВ, ВИЕ КАТО СТЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ КОИ СТЕ?

ВЕЖДИ РАШИДОВБлагодаря, г-н Рашидов, че ставам за чеп за зеле, но това не ви прави по-различен от Иво Христов

Цитат: “В интервю за БНТ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов горчиво отбеляза, че България изнася потенциала си в чужбина, а остава това, което “не става за чеп за зеле”.

Изчаках да видя каква ще е реакцията на това извяление и се оказа, че почти никой не мрънка срещу Вежди Рашидов. Странно, защото негово изявление е същото като на Иван Христов, депутат от БСП, прочул се с фразата, че “80% от българите са дебили”, но обърнато обратно. При Рашидов дори е по-зле, защото той не се огранизача до 80%.

Никоя от медиите и политиците, които скочиха срещу Христов не порицаха Рашидов. Не че Христов е прав, разбира се, но не намирам никаква разлика в изказванията на двамата. Явно срещу Вежди Рашидов не може да се вика! Странно, защото и двамата са депутати, единствената  разлика са парламентарните им групи…

Разбира се, далеч съм от мисълта, че на независимитет медии в България може да им се казва кого да критикуват и кого не, няма такива работи, не ме разбирайте погрешно… ХОХОХО, както би казал Смърт на Тери Пратчет. Вероятно те са пропуснали изказването на Вежди Рашидов.

Пропуснали са го и парламентаристите от “Воля” – това беше още един повод да продължат не ходят на работа…

Много избирателно взеха да пропускат и меди, и депутати.

Все пак, благодаря Ви г-н Рашидов, че смятате че ставам за чеп за зеле. Вие като сте в България, от кои сте? Нали там, по вашите думи, остава това, което не става за чеп за зеле?

Галин Люцканов,

Лондон

www.lyutskanov.co.uk

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

«