« Върни се назад Публикувано на 28.08.2023 / 7:58

Г-Н РАДЕВ ЯВНО Е ЗАБРАВИЛ, ЧЕ ТОЙ, А НЕ АЗ, БЕ НЕ В КОАЛИЦИЯ, А ПОЛИТИЧЕСКИ И ВЛАСТОВИ БАЩА НА КИРИЛ ПЕТКОВ!

Г-н Радев явно е забравил, че той, а не аз, бе не в коалиция, а политически и властови баща на Кирил Петков, Асен Василев и идиотската им компания!

Г-н Радев явно е топ тепигьоз, и удобно забравя, че той, а не аз, носи личната и политическа, и държавническа вина и отговорност, че вкара и продуцира Просто идиотите във Властта, а „Златния“ МУ Копринков от „пътя на копринката“ избори след избори с „ала бала“ и всички местни бандюги по градове, които го наричат „оня с очилата“, с мушенгии увеличаваше процентите им.

Г-н Радев явно и нагъл и нахален като гьон, и му се иска да забравим, че той, а не аз, докара държавата до тази зловеща абсурдност, в която не аз, а той и неговите протежета и министри, изпраха Боко Тиквата, и докараха тази тази безумна „сглобка“ върху главите ни.

Г-н Радев се прави на две и половина и се катери пак върху недоволството на този народ, който излъга и с който се подигра, че той, а не аз, е виновен за ситуацията, в която се намираме.

В която, апропо, „Златния“ МУ Копринков шета ли, шета, по градове и паланки, и пълни чували с кинти, докато урежда „ала бала“ подличкият мръснишки скрит „политически проект“ на г-н Радев, който ще минава през поредните му нефелни пробити „кадри“, този път в лицето на /не/зависими кметове.

Г-н Радев е парцал, употребен от американското посолство, сам си пришил апликация на известно русофилство, за да излъже пак народа, с претенция за хавлия…

Afera.bg

«