« Върни се назад Публикувано на 16.08.2014 / 10:00

Г-н Борисов, защо присвоявате чужди слогани и то от хора, които собствените ви гавази са наричали месеци наред комунисти?!

Присвоен слоган от ГЕРБ„Стабилна България – Време е!“ Това е слоганът с който ГЕРБ ще се явява на изборите на 05.10.2014 г. И всичко щеше да е наред, ако:
На 19.05.2013г. в гр. Габрово не беше създадено гражданско движение НКЦ /Национален Координационен Център/ ВРЕМЕ Е! http://btvnews.bg/article/bulgaria/obshtestvo/novo-dvizhenie-na-protestirashti-se-razgranichi-ot-litsata-na-ulitsata.html
Повече от година използвахме името на движението си и като слоган по протести, медии, Парламент, МС…
На 06.06.2013г. не малка част /да не кажа 90% /от организаторите на февруарските протести в София и някои от градовете в страната направихме пресконференция на която заявихме, че не искаме да се деСТАБИЛИЗИРА България! http://archive.bnt.bg/bg/news/view/102356/chast_ot_protestirashtite_davat_tolerans_na_ms ,
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2035773
Г-н Борисов, Вие направихте всичко възможно за тази година и два месеца да ДЕСТАБИЛИЗИРАТЕ България и по всяка вероятност в крайна сметка и ще успеете.
Но аз бих искала да знам, как е възможно някой, като Вас, който твърди, че е в състояние да управлява държава да си присвоява чужди слогани и то от хора, които собствените му гавази са наричали месеци наред комунисти?!
И в крайна сметка, Вие комунист ли сте или само взаимствате идеите им?!
Благодаря!

Добрина Алексиева
ВРЕМЕ Е!

 

«