« Върни се назад Публикувано на 04.11.2014 / 11:04

Г-ЖА КОНТРАБАНДА СИ ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО

КонтрабандаНатръшканите на ГКПП-Лесово са илюстрация за недосегаемост на „бигбосовете“. Г-жа Контрабанда си прави правителство
Придиханията на Ревизоро, че показно-позьорската акция на ГКПП-Лесово е провал, са трогателни със страхливостта си. Този дрънкаше за трибуквени формирования, когато стана шеф на митниците, но бързо-бързо загуби ентусиазма си. От каква гледна точка е провал акцията – от задачите, които официално са поставени, от целите, които е преследвала, от каква?! О, да – Ревизоро дърдори, че тя спряла на „първото стъпало“ и не стигнала до рушветчиите в София. Смешка. Рушветчиите и събирачите са по границата, в София са „бигбосовете“, чорбаджиите на държавата, собствениците на България. Точно така – според тези България им е бащиния.

Ревизорко се гневи, милият, тръшка се като недонащипана мома англичанка – четири месеца били разработвани митничарите, а никой от отговорниците в София не бил разкрит. Дансаджии се държали като „мутри“. Шест часа лежали на пода натръшканите. И? Какво са очаквали – че „бигбосовете“ няма да ги жертват, когато му дойде времето, че ще им се размине? Защо ли Ревизорко забравя вече банализирания лаф, че другаде държавата си има мафия, тук мафията си има държава. Всъщност нещата са „обратими“ – мафията е срастване на организираната престъпност с държавата, организираност „на квадрат“. Някой да е очаквал, че митничарите могат да натръшкат „босовете“?!

Още по време на предизборната кампания реднахме невинно, че Атанас Атанасов вече сондира приближени до Бойко Борисов за пласирането си на шефското кресло в ДАНС. Преди десетина дни кандидатурата му вече е разглеждана в преговорите между „реформаторите“ и ГЕРБ. На равнището на кадровите преплетки нямаше как да не се активира Владимир Писанчев, или по-скоро – да го задействат. Той едва ли би трябвало сам да се натиска с тази пошла акцийка, ако не е сигурен, че ще остане. Иначе казано – ако Жоро Свинаря и Шишко не са го „спазарили“ с Боко.

Обаче. Ако си е правил такива сметки, лошо се е объркал. „Външните фактори“ са го сложили на пангара отдавна и няма да мирясат, докато „Бойко“ не го махне. Иначе Боко ще гледа Вашингтон през филията с мас до свинарника на Гочиту Масона. Останалото е икономика – който се надява, че Контрабандата ще спре и ще пълни дупката в бюджета, си е загубил главата. Точно обратното е – все повече ще се вихри, защото отново е държавна политика, но на приватизираната „държава“.

Шенген ли – в шестък. Сега г-жа Контрабанда си прави правителство. Ревизорко се тръшка, а Шишко се „отчита“ на килимчето при Сокола, докато Черепа се радва на успехите му в „игрите на късмета“. Овластените чалгари може да си пуснат в преговорния процес „Камъните падат“, докато треперят кога Народът ще ги подпука с жълтите павета, докато пласира пропагандни „обяснения“ на медийните прислужници как някой от семейна мъка се самозапалва точно до президентството в момент на консултации на Роско с „фронтоваците“.

Боко, вече, треперел, научаваме, медийните му ибрикчии да не му подхвърлят кибрит на ГЕРБ край къщата в Банкя. Апропо. Някой от натръшканите митничари да не вземе да се палне пред нечий палат на „бигбос“ – всуе ще се похаби. Може да го обявят за Ян Палах, пардон, на българския преход в чест на 10 ноември. Колкото до правителството на г-жа Контрабанда, нямайте грижа – всяко следващо ще е нейно. И никой от „бигбосовете“ няма да си драсне клечката в миг на суицидна обсебеност, но дали няма да го поздравят „колегите“ с проектил за Коледа не е сигурно.

www.bgsniper.com

 

«