Публикувано на 01.08.2022 / 14:18

ГЪЛЪБ И ГУГУТКИ РАДЕВИ ЩЕ ХВЪРКАТ ДВА МЕСЕЦА. МИЖАВА РАБОТА.

Състав на служебното правителство:

Гълъб Спасов Донев за служебен министър-председател на Република България; рожба на ГЕРБ, помирисал власт първо благодарение на ГЕРБ.

Лазар Манолов Лазаров за служебен заместник министър-председател по социалните политики и служебен министър на труда и социалната политика;

Христо Владимиров Алексиев за служебен заместник министър-председател по икономическите политики и служебен министър на транспорта и съобщенията;

Иван Петев Демерджиев за служебен заместник министър-председател по обществения ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи;

Атанас Ангелов Пеканов за служебен заместник министър-председател по управление на европейските средства;

Росица Атанасова Велкова-Желева за служебен министър на финансите;

Димитър Желязков Стоянов за служебен министър на отбраната;

Асен Георгиев Меджидиев за служебен министър на здравеопазването;

Иван Димитров Шишков за служебен министър на регионалното развитие и благоустройството;

Сашо Георгиев Пенов за служебен министър на образованието и науката;

Николай Милков Милков за служебен министър на външните работи;

Крум Костадинов Зарков  за служебен министър на правосъдието;

Велислав Величков Минеков  за служебен министър на културата;

Росица Атанасова Карамфилова-Благова за служебен министър на околната среда и водите;

Явор Илиев Гечев за служебен министър на земеделието;

Никола Руменов Стоянов за служебен министър на икономиката и индустрията;

Росен Иванов Христов за служебен министър на енергетиката;

Александър Георгиев Пулев за служебен министър на иновациите и растежа;

Илин Павлинов Димитров за служебен министър на туризма;

Весела Николаева Лечева  за служебен министър на младежта и спорта.

Георги Георгиев Тодоров за служебен министър на електронното управление.

Изборите са насрочени за 2 октомври т.г.

Ако питате нас, гълъб и гугутки радеви ще хвъркат два месеца. Като цяло състав – мижава работа.

Някои ще си надвият на масрафа на кариерстичната амбиция да си запишат в биографиите, че са били министри. Други вероятно няма и да разберат изобщо къде се намират. МВР министърът въобще к’во да го коментираме, шурла бурла ташак да става. То и без това копчето на софтуера е важно за резултатите на изборите. Тоя МВР смешник само ще надува бузките.

Минеков, както винаги е на всяка манджа мерудия, пълен потрес.

Митко СМС -а ще продължи да пише вероятно тъпанарски статуси във ФБ.

Крум Зарков най-сетне увенча майчината амбиция.

Весела Лечева – офффф….

Близките до ГЕРБ и ПП министри – халал да им е вяра.

Изобщо – аре, чао.

afera.bg

 

Коментари 24 за
“ГЪЛЪБ И ГУГУТКИ РАДЕВИ ЩЕ ХВЪРКАТ ДВА МЕСЕЦА. МИЖАВА РАБОТА.”

 1. Митко SMS-а, този, дето е точен с парите, отровния производител на бесилки и ковчези и поругаващ герба ни… и един билюк комунисти и внучета. Шшей… радеФ???

 2. Петият закон на г-жа Паркинсън
  „Смяната на една туземна колониална администрация с друга туземна колониална администрация има само козметичен ефект.“

 3. Прави впечатление масираното присъствие на членове на БСП в кабинета, и то хора, които са ярки критици както на ръководството, така и на последното управление. Като цяло, Радев е наблегнал на това да подкрепи опозицията в БСП. В него са назначени четирима министри, яростни противници на лидера на БСП и бивш министър на икономиката. Най-ярко е противопоставянето на Нинова с Крум Зарков, който вече е министър на правосъдието. Преди месец той призова за спешно, извънредно заседание на конгреса, на което да бъде сменен председателят на партията Корнелия Нинова. Весела Лечева, министър на спорта, също не спестява критики към Нинова. Министърът на земеделието Явор Гечев е член на Националния съвет на БСП и назначението му за министър, подобно на Крум Зарков, ще трябва да бъде одобрено от планума на левицата. Гечев е известен като критик на лидера на БСП и се води за част от вътрешната опозиция. Изненада, и съвсем не в полза на Нинова, е и министърът на икономиката – Никола Стоянов, когато тя уволни преди два месеца като председател на Съвета на директорите на ВМЗ. Към тази група може да причислим и говорителя (за трети път) на правителството Антон Кутев. Като такъв поиска оставката на Нинова от председателския пост на БСП. Яростен критик на Нинова в качеството й на икономически министър е и дясната ръка на Радев, полк. Димитър Стоянов, който вече е министър на отбраната. Той обвини Нинова, че с нейно знание България изнася оръжие за Украйна през посредници.

 4. кефи мъ как никой нищо не казва за нано-безопасността, за хакването на ДНК с нано-частици.
  Путин цял Указ 97 подписа на 11.03.2019.

 5. Е, вие кого искате да назначи за премиер фазанът Радев на нация от гугушки – щраус или пингвин? Проскубаният сокол, мадридската крадлива сврака и банкянският пуек са аутдейтид.

 6. Чудесен Кабинет « Свинаря Гергов ,Пеевски шефа на Съда и прокуратурата, Боко Евро -Тиквата и Киро Контрабандата Добрев” , браво Радев , не можеш да се еманципираш от снимките и записите в циганската махала на с.Труд, Копринков и Узунов …дърпат ли куфарите за кюлчетата и пачките …?

 7. Путин обяви източната част от акваторията на Средиземно море за зона на стратегическите интереси на Русия.
  Пак познах. Ще последват и други интересни неща.

 8. Датата е същата 2 октомври 2007 г.!
  Отпреди 15 години 🙂 или 🙁

  Ученици и учени изтъркаляха държавните „тикви“!
  Под мотото „Да отъркаляме безпросветността“, ученици, учители и учени, търкаляха тикви по столичния бул.Ал.Батенберг

  https://dnes.dir.bg/archive/-2170211

  ……………..

  „То и без това копчето на софтуера е важно за резултатите на изборите.“
  Някой интересува ли се от интересите и желанията на българския народ, суверен на държавата България?

  Да припомним неуважението с НЕзачитане волята на населението в тази държава.

  На 30 юни 2022 г. подписка с над 110 хиляди подписа срещу „задължителния машинен вот“ е внесена в деловодството на Народното събрание от членове на Инициативния комитет „Консервативно-патриотично движение“.
  Подписите са събрани за 2 седмици.

  Българските граждани нямат доверие в машинното гласуване и второ, че чрез машинното гласуване НЕ МОЖЕ да бъде избрано легитимно правителство.
  Със закон забранени машинки в цяла Европа, постигнахме най-ниската избирателна активност на прехода. Гласуваха 600 000 граждани по-малко от предпоследните.“
  …………………………………………..

  И на никого ли, не му пука. Неуважителят на народната воля депутатът К.Зарков, заради когото не се промени закона за задължителният машинен вот, вече е министър…

  Та ако не се вземе изрично решение от правителството или ЦИК, поне да се броят „разписките“ от вота, заедно с електронните гласове – да „гласуваме“ ли изобщо?

  Гаранция…?
  Що така ни мъчат и унижават?

 9. Гълъб е бил детето позирало за емблемата на „Асамблея Знаме на Мира“, заедно с Гълъбин Боевски… Радев го е избрал специално за да го пусне от кабинета си на Дондуков 1, та да донесе мир на държавата, и благоденствие между гражданите, ама след полтергайста Кики нищо не помага, ни Гълъби, ни маслинови клонки, тука е фронт!

 10. Що бе ,не е кофти- ГЕРППБСП .
  Граждани за Европейско Развитие През Промяна на Българската Социалистическа Партия!
  Найс,а …

  Венсеремос

 11. Бай Айнщайн от четвъртия етаж изчисли,че жицата може да издържи неограничен брой гълъби.
  Само дето се разтяга от натоварването и щом стигне до земята,следва …
  …Късо съединение !!!

  Венсеремос

 12. Охоо, вече официално имаме и Министър на вътрешните работи „Бях точен с парите!“ Радееев, Радев, видно е, че с Борисов ти се ще да работиш занапред. Браво, браво, продължаваме промяната!

 13. Вече ме е гнус да изговарям или пиша това име, но окончателно се избистря, че агентът на цpy рaдeв явно наистина им поставена цел ликвидиране на българите, също както ликвидиракха държавата през т.нар. преход.

 14. Само на човек на изкуството, може да му щукне да върже гълъба и мира, а целия свят да му върви по акъла, защото нали изкуството е нещо е,хе е е еееее! Ако си малко по практичен, може и да видиш какво остава гълбъба след себе си. Ако не ми вярвате, питайте тези от чистотата, в градовете с много гълъби.

  1. През крив макарон да ги гледаш и със масур да ги целуваш. Американския кретен продължава да осира пейзажа. Тъпо, продажно копеле.

 15. Аз мисля, че има интересни назначения – например Никола Стоянов – служебен министър на икономиката и индустрията, уволнен от Нинова като шеф на ВМЗ Сопот. Има доста факти около оръжейните сделки, които трябва да излязат наяве, включително и по публикации на Афера. Вчера Александър Маринов – председател на Стратегическия съвет при президента заяви по БНР, че е необходимо да бъдат проверени последните публикации за корупционни сделки за оръжие.

  1. Не мога да се съглася с Вас! Точно този министър никак не е интересен. А го очаквах като топъл хляб точно заради кашите с военните сделки. Очаквах силен човек, който да разчисти и да не се страхува да потърси сметка на …. ами на когото трябва! А то – някакъв човечец, който се е занимавал със стартъпи и електронни магазинчета и е уволнен от някаква асоциация заради несправяне с работата. Основното в неговото СВ е че е уволнен от Нинова. Бил е председател на съвета на директорите на ВМЗ – как ли е попаднал там с такова никакво СВ? Завършил е право – виждал ли е на живо производствена машина или гаубица? Кабинетен учен. Може и да се опита да направи нещо, но реваншизма не е достатъчен – футбол не се играе само с татуировки!

 16. Манджа с грозде, съставена от равни части анонимници и разбойници втора ръка.

 17. добре де ,никой не каза кои да са .които и да сложи Радев все ще има недоволни -асега АФЕРА да нареди примерен кабинет заеднос коментаторите ,които не са сгласни с този.чакам отговори с имена.да видим ,колко са познати на публиката икъде са били преди това.

  1. Като за начало половината министерства (най-вече тия новоизмислените през последните 20 години) са за незабавно закриване. Какво повече да се обяснява на слабоумни?

 18. Скъпи Гълъбе, Мила ми Гугутке заспала! Айде вдигай гълъбите от гълъбарника че си-Е -ба мамата Дъ Ге. Аман от мижитурки и плашипутарниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *