« Върни се назад Публикувано на 06.07.2023 / 15:15

ГУЩЕРОПОДОБНИТЕ ИЗЧАДИЯ ПРОДАДОХА И ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ. СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА СЪЩЕСТВУВАНЕ ДНЕС СЕ ПРОСТИХМЕ С ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ СМЕ ДЪРЖАВА

Гущероподобните изчадия, в лицето на продажното правителство, харизаха ядрените ни реактори, облизаха сатанинския задник на нашмъркания „световен“ клоун, обрекоха България като страна воюваща с Русия.

Гущероподобната Габриел, гущероподобният Денков и компания получиха полюции, продавайки и предавайки родината си.

Мракобесниците няма да бъдат пометени от народа, защото народ тук няма. Има жалка, лайняна рая.

Единственото, на което малцината свестни на тази територия – кочина могат да се надяват, е на Бог.

Послепис: А стига сте цвилили от възторг! Радев не иска да дава оръжие, не заявявайки, че не иска страната му да воюва с Русия, а защото положението било опасно, разбирай откъм Русия, и ни трябвало и на нас оръжие, за да се защитаваме, разбирай пак от Русия!

Рече и че винаги сме били соридарни с Украйна. Кои са солидарни с Украйна не стана ясно, предвид огромното мнозинство от българския народ, които НЕ са солидарни с Украйна, но нейсе.

Така че никакво геройство не е направил „натовския офицер“, който живее в „синергия с дневния ред на САЩ“. Просто изрецитира едни витиевати фрази, с които да не си скърши рейтинга пред вас, възторжените от него, които слушате буквално и чувате буквално, без да мислите всъщност какво точно казва.

Afera.bg

П.П. Иво Христов:

България има нов, назначен отвън държавен глава, който пристигна с българския правителствен самолет, за да пожъне васална подкрепа от управниците на територията, да получи оръжие и да отнесе ядрените ни реактори.

След век и половина съществуване днес се прощаваме с илюзията, че сме държава. Церемониите по прощаването ще се състоят пред портретите на възрожденците, които висят по стените от двете страни на “Дондуков”.

«