« Върни се назад Публикувано на 08.02.2022 / 17:25

ГУРУ НА НОВИЯ „ПРОЕКТ“ НА РАДЕВ – МОНИКА СТАНИШЕВА, ВИГЕНИН – „ТРОЯНСКИЯ КОН“

Поредното ново продуктово позициониране на Румен Радев, след като пробута тоталния провал „ПП“, поредния му нов „проект“, за който АФЕРА първа написа, а вече уж тайните му действия са и обществена тайна, си има „гуру“, разкриха пред АФЕРА брилянтни източници, участващи в заверата.

И това е … Моника Станишева.

Новият „ляв“ „проект“ си има и „троянски кон“ в лицето на Кристиянин Вигенин, чиято задачка е в определен контролиран във времето момент да изока – как не можело повече така и се налагало нов ляв проект. Демек, глашатай ще го раздава.

На Моника Станишева се паднала ролята на „гуру“, което да движи медии, рекламни кампании, пари и изобщо логистиката.

Паралелно с това, брилянтните източници на АФЕРА доверяват, че в Априлци тече активен бизнес лобистки живот на новите „котараци“, сиреч Бобокови.  Там в база на Държавното ловно стопанство, близките до Пламен Узунов на Радев, сбирали политици, министри, довереници, за да се реди „пъзела“ на кого чий стол се полага от масата и кое парче от баницата.

Луд умора няма, викат старите хора – след службашите, ПП-ата и прочие, сега „синергичния“ крои и нов „ляв“ „проект“ с … Моника Станишева.

Потрес на потресите.

Afera.bg

«