Публикувано на 05.01.2022 / 10:24

ГРОЗНО ЛЪЖАТ! ВДИГАТ ПРОЦЕНТИТЕ НА ЗАРАЗЕНИТЕ! НЕ ОБЯВЯВАТ ПОСТВАКСИНАЛНИТЕ ТЕЖКИ РЕАКЦИИ! НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!

Днес властите отново грозно излъгаха, като вдигнаха % на заразените с коронавируси само за 5 дни от 4,5 на 14,5% от пробите. Това е лабораторно невъзможно и патогенетично от развитието на вирусите невъзможно, освен ако няма директна уговорка, България да не изостава от темпа на провалилата се Западна Европа темп на заразени.

И още едно манипулативно действие -157 починали са за периода от от неделя 14.01 ч. до вторник 13.59 ч. Същото е и за намерените за денонощие, но се представят така, заради методите на НСИ.  Болни почти няма, а ако има не са повече от друг сезон на ОРЗ.

Но забележете, че от % на т.нар ваксинирани сред новооткритите е 26,36%, точно толкова , колкото са и обявените изобщо сред популацията? Тогава? Нито го карат по-леко, нито умират по малко, последствията за тях са по – сериозни, защото имат и постваксинални тежки реакции, които българските власти не обявяват. Тук за разлика от ЕУ може да ги съдим и то яко, по закона за задълженията и договорите?

Та, кое не е ясно – първо лъжат с бройките, за да ни уплашат пак, после, обвиняват ни за поведението ни по празниците, и накрая – МИШЕНА е митинга за отмяна на мерките и зелените им хартийки на 12.01.от 12.ч пред парламента. Сега всеки ден ще се покачват случаите на хрема с главоболие, за да могат да ни забранят да изметем лъжливото правителство на Кирилчо и ококорения шмекер!

Не вярвайте, не се бодете с експерименталки, не само не помагат, но и разболяват. 26,6% наваксани напълно – болни и над 30% от новооткритите са набоцкани с 1 доза. Ако не вярвате, питайте в МЗ по ЗДОИ.

д-р Георги Тодоров

Коментари 17 за
“ГРОЗНО ЛЪЖАТ! ВДИГАТ ПРОЦЕНТИТЕ НА ЗАРАЗЕНИТЕ! НЕ ОБЯВЯВАТ ПОСТВАКСИНАЛНИТЕ ТЕЖКИ РЕАКЦИИ! НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!”

 1. Вижте активните случай. Близо 110 000 . Противоречи на техните нормативи. За излекуван се смята всеки 14 дена след положителния тест. А върнете 14 дни назад и вижте общата бройка на положителните през този период. Няма да надхвърли 30 000 човека. Да ама по този начин си седим непрекъснато в червената зона и ни мачкат яко.

 2. Проблемът от самото начало не е в лъжещите, а във вярващите.
  Първо бяхме „несъвестни и безотговорни граждани“, после- „конспиратори“ , „антиваксъри“ и т.н., но почти всичко „конспираторско“ се сбъдна за двете изминали години.
  Напротив- техните теории издишат. Самоопровергават се постоянно. Изпадат в шизофренно състояние- щамове, ваксини, щамове, ваксини…Е, няма друг такъв терминатор като Ковида, не изчезна дори при минусови температури!
  Не е нужно да търсим медицинска логика, защото няма такава. Има нов Световен режим, наречен ковидизъм.
  Нима Шваб споменава ли в книгите си думата „медицина“?
  Вирусът е просто стръвта на въдицата…за шарани.

  1. „Ковидиотизъм“ , ако смея да се намеся, уважаема.

   Още, предлагам на чуждоземните стражари да извикат Роки да им сгъва парашутите, преди издигане към небесата. Сигурен съм че разбира и от това

   1. „Уважаема“ ме нарича един друг човек от тука, така че сега ще изпадна в конспирологични подозрения и съмнения кой кой е. 🙂 /Разчитам, че имате чувство за хумор, понеже не всеки може да го „включва“ в сериозни ситуации. Освен бачо Кольо, де, но той е гений! Ако и утре не се появи, ще обявя общосомалийско издирване./
    А „Ковидиотизъм“ ми харесва като определение. Махам моето и слагам Вашето. Не съм нарцис.

    1. Добре, Драга Мария,
     Не съм раздвоен и не прескачам от ник в ник, с извинение и малки букви, „I am who I am“ ..
     Относно чувство за добър хумор, ако го нямах, нямаше да оцелея до сега, дори с риск някои от писанията ми тук да изглеждат неуместни на фона на сериозността на темите.
     Бачо Кольо ни тревожи нещо, дано да е само в творчески отдих. Или е изключил рутера долу в бункера? А не вярвам да е маниак на фаѝвджито, че да седи в лъчението…

 3. Рапид -тест…фабрична цена 1.50 лв. …маска.ΚΝ95- фабр. цена 16ст….ПЛАНдемия???ПАРИ ама МНОООГО ПАРИ!!!

 4. Полит-ваксинацията се провали ТОТАЛНО !
  Доказателството – Израел ! Там вече ПРАВЯТ четвърта бустерна доза , което е абсолютно доказателство , че третата такава НЕ ДЕЙСТВА ! А кое точно ги кара да си мислят , че четвъртата ще подейства – наистина остава голяма загадка !
  Не е загадка обаче , че скоро цялата тази измислена и медийно поддържана скъпо платена „Пандемия“ ще се срути като картонена кула ! И тогава някой ще трябва ДА ПЛАТИ ИСТИНСКАТА СМЕТКА ! Що ли си мисля , че това май ще са безконтролно набоцканите ???

 5. Проф. Матанова:
  Тежък COVID състарява мозъка с 10 години
  А витаминизирането с генната терапия бустерно, до какво води, още не знаят изследователите?!

  „Нови изследвания показват, че тежка COVID инфекция се равнява на 10 г. състаряване на мозъка.
  Това каза „Тази сутрин“ ръководителят на Института по психично здраве проф. Ваня Матанова.

  Причината – при коронавирус количеството кислород към мозъка намалява и това води до нарушения във функционирането му.

  „Два-три месеца след инфекция се появяват нарушения на краткосрочната памет – губим информация и не можем да активираме вече приета, запомнена информация“, посочи проф. Матанова.

  Тя уточни, че апаратната вентилация е сериозен фактор за такова развитие.

  Подобни нарушения на паметта се виждат при пациенти от 20 до 70-годишна възраст, няма данни за деца, но при хората с когнитивни нарушения или деменция влошаването е изключително сериозно, предупреди експертът.

  Тя посъветва болните и близките им при тежко протичане на COVID-19 да търсят консултация с невролог, невропсихолог или клиничен психолог.

  Често се налага прием на медикаменти – както се е случило и с проф. Матанова, след като тя самата прекарва коронавируса!
  По думите ѝ, помага и т.нар. „гимнастика за ума“ – четене на книги и решаване на кръстословици.“
  …………………….

  Симптоматиката на пораженията наподобява оловно отравяне и от други тежки метали…
  Из нета е пълно с информация.

 6. От 10 дена самолети пръскат с отрови непрестанно небето над България ! Няма болни от Омикрон, има натровени с графенов оксид, серен диоксид, литий, алуминий, олово и т.н. – вещества, които педизвикват същите симптоми като на „Омикрон“ !!! От 04.01.2022 всички линейки са инструктирани да карат само на сирени, за да се създава паника. Всички медии лъжат за броя „заразени“, а в действителност това са натровени от Кеймтрейлс и ваксинирани, чиито експерименталки започват да дават резултат.

  1. Пръскането си е чист факт – всеки ден ги наблюдавам, поне по 10 виждам, че прелитат в слънчевото тия дни време. Ако седна да гледам по цял ден, сигурно ще са двойно повече. А това за линейките май и то си е вярно..Нямам думи за психозата, която създават. Жалко за големия процент хора, които се връзват на цялата операция Ковид…след две години време вече.

  1. Не знам дали съм запознат точно с дейността на д-р Менгеле, но знам, че действията му са насочени към една, максимум две групи от хора. Едните станали досадни на човечеството им с манията да командват и определят битието ни, а другите дотегнали с желанието си да живеят на гърба на другите. Което, разбира се, е едно и също, само проявите са му различни.
   За разлика от този Менгеле, днешните доктори нарамили спринцовки не подбират. На прицел са всички хора, от всички групи и всички възрасти. Менгеле, само може да им диша праха!

   1. Ами, доколкото съм запозната…След като започва нов живот в Аржентина (под нова самоличност), хрисимият и скромен доктор прави, каквото прави и в градчето започват да се раждат масово близнаци, при това- руси и синеоки. Истински арийци тоест. 😉

    1. Ако, процедурата е „ин виво“ мога да кажа само едно: Който го може, го може! Ако, процедурата е друга: Стига децата да са здрави, няма проблеми!

     1. Е, явно е, че е правил някакви опити, при това- не винаги със знанието на пациентките. Според мен е това- да размножава „съвършената арийска раса“, за която хитлеристите имат фикс-идея.
      А сте прав, че последователите му (или наследниците, така да се каже) го задминават сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *