« Върни се назад Публикувано на 25.06.2011 / 22:16

ГРОБ си пожела КИРО, новият Добрин Митев!

 

 

Копои, останки от комунизма. Това е партия ГРОБ (ГЕРБ). Манипулатори по-големи от капиталиста Гуци (Медузата). Еднакви са по душа, само дето тези, сегашните действат силово. Народът обаче не им вярва. Данчо (Ченгето) успя да събере десетина души и накрая всички му казаха право в очите: „Ти ни лъжеш, тук вода няма откъде да се прекара”. Сви си опашката главния копой и тръгна към следващата вилна зона с надеждата, че там ще ги излъже да гласуват за партия ГРОБ.
Новината от днес обаче е офертата на Геноцида към Киро (Фурнажийската лопата). Геноцида отново бе във Варна, следван от верните си слуги медиите и каза, че неговият човек за кмет на Варна е Кирил Йорданов. Остава само Фурнажийската лопата да се съгласи. На правителството му трябвало силен кмет, който да работи много добре с правителството. Сега се чака отговора на Киро? Мутрата разбра, че нито Данчо (агента), нито Павел (агента), нито Данаил Папазов и Иван Портних (Анонимниците) са избираеми и заложи на изпитания кон Киро.
Коментар на "Варна спорт": Ако Киро приеме да бъде кандидатът на партия ГРОБ на местните избори ще завърши като Добрин Митев (Затворника). Даже и магаре да е съперникът му, Киро пада, защото протестният вот ще е помитащ. Киро обаче като умен и всеяден политик ще убеди Геноцида да участва в изборите като независим. Така останилите живи червени бабички няма да гласуват против него. Пък после ще си папкат от една ясла заедно с ГЕРБ, а за тези дето са гласували за Фурнажийската лопата – ГРОБ.

 

http://www.varna-sport.com

 

«