Публикувано на 03.10.2020 / 13:52

ГРИГОР ЗДРАВКОВ: МАФИЯТА /И/ СОБТ! БАРЕТИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА ХОРА. КАК ШЕФЪТ НА БАРЕТИТЕ СТРОИ КЪЩА С ФИРМА, СПЕЧЕЛИЛА КОНКУРС ЗА СТРЕЛБИЩЕ НА БАРЕТИТЕ! /ВИДЕО/

ГРИГОР ЗДРАВКОВ: МАФИЯТА /И/ СОБТ!Григор Здравков от Българска Легия Антимафия със скандални разкрития по темата „Мафията /и/ СОБТ“.

Гледайте от 59 минута нататък:

Afera.bg

ГРИГОР ЗДРАВКОВ: МАФИЯТА /И/ СОБТ!

Коментари 35 за
“ГРИГОР ЗДРАВКОВ: МАФИЯТА /И/ СОБТ! БАРЕТИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА ХОРА. КАК ШЕФЪТ НА БАРЕТИТЕ СТРОИ КЪЩА С ФИРМА, СПЕЧЕЛИЛА КОНКУРС ЗА СТРЕЛБИЩЕ НА БАРЕТИТЕ! /ВИДЕО/”

 1. В това предаване видях как Диков се притесни и не можеше да се намести удобно на стола.
  Видях и как Григор Здравков не му даде време да се опомни и да разбере къде е.
  Блиц криг!

   1. ..TOZI,,MISHOK/KOMANDIR,,E BIL ZA,,PRENASOCHVANE/PO NEPRIGODNOST,,DA ,,OTGOVORI NA IZISKVANIJATA/PROGRAMATA,,NA SOBT ,PREDI 20G,V TOVA,,PODELENIE,,OTDAVNATRJABVASHE ,,DA VLEZE,,,,VATRESHNIJAT OTDEL,,I GI PRENASOCHI KAM,,PROKURATRATA..SRAM!…V CJALOTO MVR,VSICHKO E,,GNILOCH,,..ITCO,,NOSA,,METO/MVR/TO,,DOCENTA,,..A,,POD TJAH,..

  1. TOVA AKO E V EVROPA ILI USA..MALEEEY!..,,OT GORE DO DOLU,,V DARGAVATA,SAMO,,KRADLIVI SELJANCHETA,,..NAY/UDOBNI SA ZA,,SHEMI,,I…DA ,,GORAT,,KATO,,BUSHONI,,..,,LIMONKI,,IM VIKAHA …VAV,,SIC,,..,,SIC/AJIJATA,,GI,,POLZVA,,NAVRED!

 2. Ева жени на барети, тиквеници и каки с проправителствени нагласи.

 3. Григор Здравков показа едни снимки с поп Диосков и двама аскере от Бацето. Някой видя ли и кога Сашо предаде тези снимки и копия на документи на въртяната Терца? Ако да от въртяна стават завъртяна Тромба. Минимумът за изкласването.

 4. Управляващите са огледало на голяма част от народа ни.
  Що се нервите тогава?

 5. Хареса ми много в текста на кеворкян как нарита една малоумна лелка, ядосана, че сравнявал льотчика и тиквата, които псували като хамали.За тая мисирка фатмакът бил интелигентен.
  кеворкян обянява, че и двамата са противни, нагли и вредни, което е очевидно за всеки със здрав разум, презиращ и двата хипопотама.

   1. Не бяха добра двойка.От Плевню ми харесва само това, че осъждаше путинската хибридна война, докато Тиквата е путинист.

    1. Информирай ни за Меди Доганов – тава е силната ти страна!

     1. Адмирации за въпроса! Вие се досещате защо няма да ни информира. Жокерът Ви е страхотен!

 6. България е чувал с компост ,по който никнат уродливи ,отровни гъби.
  Има и халюцогенни…

 7. Добре помня материала на „Афера“ и оглушителното мълчание след него-никаква реакция от никого включително и от т.нар.опозиционни сайтове,които не се осмелиха да препечатат публикацията.
  Отвратителна воня се носи отвсякъде , престъпленията са начин на живот при пълна безнаказаност на престъпниците. И това е при положение,че не знаем и хилядна част от ставащото. Но знаем многото причини,поради които протестите не трябва да бъдат подкрепени.

  1. И защо толкова се набива на тъпите, че протестите трябва да са мирни?
   Защото са тъпи и безхарактерни!
   Това е овладяване и контролиране на негативна енергия.
   Европа що е то? Защо никой досега не изрече майната и на Европата?

   1. Майната им на Европа, САЩ, Китай и Русия. Лошото е, че протестът съвсем умря. Тази вечер има не повече от 10 000 души в София. Няма защо да се сърдим на Деница Сачева, която горе долу позна числото. За който не е разбрал, Баце клекна и се откупи пак с нашите пари, а оставката само ще я сънуваме. Представям си герберастите как се забавляват на наш гръб. На племето по тези земи е писано да изчезне. От гледна точка на историята няма драма – няма да сме нито първите, нито последните. На печелившите честито, на тези които останат живи до следващия тираж успех!

    1. Не мога да се сдържам повече, скапаното отровно трио се спонсорира от същите фондации които създадоха и ГЕРБ. Майната им на робите.
     Отивам да си ловя риба.

     1. Явно от гените на древните тракийски благородници, като Спартак до нас нищо не е останало. Преди около седмица осъзнах причината за липсата на реакция на Русия – просто изтъргуваха Беларус за Балканите. Мисля, че размяната е неравностойна, но явно такова е моментното разпределение на силите. Пак изтеглихме късата клечка. За мен това беше последен шанс за спасение. От тук нататък съдбата ни ще бъде изцяло в чужди ръце.

    2. Уважаеми Veritas vos liberabit,
     нещо много си отсъпил от фронта! :))) / казвам го с цялото ми уважение към стойностните коментари, които чета от теб/
     Първо, семето на българското племе е пълно с много плевел. Дълъг исторически процес, какво ли не можеш да лепнеш по пътя?:))) Щом и досега ни има, значи само едно – преборили сме плевела и сме взели гена му на оцеляване при всякакви обстоятелства!!!
     Второ, дълбоко се съмнявам, че Русия ни е забравила, още по-малко изтъргувала! Текат сериозни тектонични процеси, на карта е поставена Европа, затова и от Запад и отИзток се правят, че ни няма! Нищо подобно! И нашия ред ще дойде! / само, че тогава съвсем няма да бъдем в изгодна позиция/
     Притесненията ми са, че и така не се намериха достатъчно родолюбци, които да загърбят дребнавите си разминавания и не седнаха на една маса, за да очертаят бъдещите перспективи на племето! По мое вътрешно убеждение, че ако тези люде представят точно, ясно и кратко какво ни чака, ако не се вземем в ръце, то все още шанс за племето ни има!
     Истина ти говоря!:)))

     1. Стига с тая Русия и с тая Америка. Хората са казали: Помогни си сам , та и Господ да ти помогне. Стига с тоя писимизъм. Все се надяваме някой друг да ни помогне. Че не са добре работите в България всички го виждат. Много е ясно , че другите държави не ги интересува какво става у нас или поне нямат желание да помогнат да се излезе от тая ситуация. Трябва на всеки да стане ясно , че трябва сами да се справим. В момента е видно , че няма нито ясна стратегия какво и как да се направи, нито пък има личности , които да поведат за някаква промяна. В тази ситуация пред България има две възможности ( една разумна и една неразумна ) Първа възможност – Да се събере интелектуалния потенциал на нацията ( не на партиите ) и чрез кръгла маса или нещо подобно да се стигне до някакво ново по-демократично управление ( например връзката между избератели и техните представители да бъде на няколко нива така , че да има по -пряк контрол , а не както е сега един представител на 30–40 000 човека и няма никаква реална връзка с него ) Втора възможност–- Обстановката през зимата и пролетта да се нагнети до такава степен , че бунтове да се появят в цялата страна и да пометат всичко или да бъдат смазани с жестокост , което и в двата случея не е добре. Дано разума да надделее.

     2. Не съм се отказал и няма да го направя, защото имам само една Родина. Наистина обаче започнах да се отчайвам. След всичко което се случи последните три месеца, българите безропотно като рая приемат всичко. Повечето даже не разбират, че това което се случи с държавата ни беше детайлно планирано от външни сили и изпълнено от местните продажни елити за трохите от трапезата. Повечето си мислят, че проблема е в нашата колониална администрация и просто искат да я сменят с друга такава, пък било то и от интелектуалци след кръгла маса. Колкото до Русия – те си имат своите не малки проблеми, а и също трябва да извоюват първо своя пълен суверенитет. Между другото аз не се сещам за случай в нашата история да сме се освободили от външна зависимост сами. Даже въстанието на Асен и Петър е станало с помощта на куманите. Затова всички българи чакаме помощ от вън и се съмнявам, че ще надскочим своята народопсихология. За да извършат правилните стъпки обаче, първо трябва да осъзнаят мнозинството от нас къде е проблема. Засега напредъкът тук е незначителен и това ме отчайва.

     3. Промяната може да стане по много начини. Мирните протести също са възможен вариант, но трябва да знаят хората към какво се стремят. Сега протестиращите искат оставка , но дори и да я постигнат нямат идея как да премахнат съществуващите недъзи в управлението. Ще се получи ситуация подобна на сегашната. Трябва да се поставят основите на обществено управление , което да е по-демократично. Чрез по-пряка изберателност и постоянна оздравителна сменяемост ( ако е наложително ) да се премахнат възможностите за подкупност , лъжи, демагогия, корупция и всякакви други недъзи. Никой не подкупва човек , който знае , че утре може да не е на този пост.

     4. И отново Уважаеми Veritas vos liberabit,
      Няма време за отчаяние!
      Решението трябва да бъде взето сега, а не после!
      Твърде бързо започнаха да се случват някои събития, въпреки че бяха предвидими.
      Аз, честно да ти кажа, съм в шок от това, което чета в последните години. Мислех си, че след Шоковата доктрина на Нейоми Клайн, всичко ми се изясни!:))) Голям смях! Прочетох Трансхуманитарната революция на Люк Фери и хлъцнах!!! … / да бяха само те :((( /
      Няма място за отчаяние, човече! Пак казвам, ако не седнат нашите умни глави / а такива, слава на Бога, още ги имаме/, ако не покажат кураж и решителност да поставят истината на масата, в скоро време – отпиши ни – отвсякъде! И това не ти го казва отчаян човек, да знаеш!

      PS:
      Коментарът ти е отново в десятката!

  1. Щом е прогнило, значи не е здраво. В един организъм гангренясалия орган трябва да се отреже, за да продължи организъма да съществува. В България, с гангрена е главата, а организъма не е организъм, а организирана престъпна група. За това и са протестите, за отрязване именно на главата на ОПГ.
   В действителност какво се получава? Режат се ноктите (взема се главата на някой министър или виш ръководен орган), с което ни се казва, че феникса възкръства чист от пепелта!
   В крайна сметка, трябва да се предложи на ГРОБ и придружните и патриоти, ДПС, ВОЛЯ и всякъкви „реформатори“ и „републиканци“, да вземат за символ гущера. И той като тях си къса опашката и продължава напред!!!!!

   1. Напълно вярно е последното твърдение.
    Но ако не виждаш, че и комуноидите са такива негодници, значи си сляп.

    1. Виж какво. Ти ако не си разбрал за толкова години, че баш комуняги са всичките гореизброени, без изклчение и до един доносници на ДС, слепия си ти. А онея, дето претендират да са наследници на БКП и си преизбраха за лидерка, баш приватизаторката на Иван Костов, са най върлите капиталисти. И на тях само мангизи са им в главата. В това няма лошо, стига да мислят как да ги печелят, а не как да ги откраднат!

     1. И аз това казвам.Протежето на костов, приватизаторката на Техноимпекс, е върла капиталистка.И тия, които я мислят за социалистка, са не в ред.
      Всички до един са комуняги.

    2. Информирай ни за Ердоган – тава е силната ти страна!

    3. Къде видя „кумоноиди“ бе кретен? Комунист, без върната партийна книжка е твоят гуру Б.Б. Защо ли не си направиш ника: :Б.Б. да се маха???? „Льотчика“ дето ти е все в устата, КАКВИ правомощия има по конституция, че толкова ти пречи? Раздава ордени „Стара планина“ на посланници и български натегачи и на нова година държи реч по телевизията…Ама да изпълним директивата на „ГРОБ“ да се ругае президента на ВСЯКА цена и да се изгражда негативен образ…..Сигурно „льотчика“ тегли нов заем от 5 милиарда, „дава“ по 50 лева на пенсионерите, увеличи с 30% заплатите на държавните служители, с 20% стипендиите на студентите и ще купи още 8 ф-16 за 3 милиада евро и т.нт…..Аман от гербероиди в България, но и внуците ти ще плащат на Б.Б. золумите/ неговите са в Амирика…./

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *