Публикувано на 30.06.2020 / 17:09

ГРИГОР ЗДРАВКОВ, ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ: ЗАЩО НИКОЙ НЕ ХВАЩА „ПРЕМИЕРСКИЯ КРЪГ“ В НАРКОТРАФИКА И КОНТРАБАНДАТА!

ГРИГОР ЗДРАВКОВ, ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ: ЗАЩО НИКОЙ НЕ ХВАЩА „ПРЕМИЕРСКИЯ КРЪГ“ В НАРКОТРАФИКА И КОНТРАБАНДАТА!Шефът на Легия Антимафия Григор Здравков в интервю пред Лили Маринкова от „Факти“.

Цялото интервю може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 33 за
“ГРИГОР ЗДРАВКОВ, ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ: ЗАЩО НИКОЙ НЕ ХВАЩА „ПРЕМИЕРСКИЯ КРЪГ“ В НАРКОТРАФИКА И КОНТРАБАНДАТА!”

 1. Чичо, то не било пудра захар.. Защо кашляш, чичо? (милият Тошко Колев)

 2. Добре дошли на Територията! Тук е страната на неограничените възможности, безумните кошмари, ежедневният ужас и простички удоволствия.

  Искате да правите бизнес на Територията? Има три възможности за вас – или сте наивен чужденец, който не знае къде се навира, или пак чужденец, но уговорил здрави комисионни с правителството и използващ робския труд на местните аборигени. Другата възможност е да сте глупав и наивен българин, който си въобразява, че с работа и акъл може и да прокопса. Третата възможност – да сте мутра и да знаете как да печелите пари, без да спазвате правилата и закона.

  На Територията бизнесът ви може да бъде откраднат. Дори от хора, близки до прокуратурата и полицията. На Територията не винаги, когато ви посещава полицай, е по работа. Може да ви предложи закрила срещу пари. Въпреки, че в някои изостанали държави мислят, че полицията принципно трябва да пази обществото. Тук пази само тези, които си плащат индивидуално на пазителите. А ако не искат да си плащат, престъпността в съучастие с някои от органите на реда, стоварва цялата си мощ върху наивника.

  Искате да почивате на Територията? Заповядайте на бетона, много е удобен да не влиза пясък в гащите. Можете срещу много пари да се топнете в лайн@@@то море, според последните изследвания на българските хотелиери и правителство, къпането във фекални води води до рязко отслабване, стройна фигура и интересен кафяв цвят на кожата, който никъде другаде не можете да придобиете. Само тук имате уникалния шанс да ядете шепа цаца за 20 лева, като ви я сервират така, все едно сте просили три часа пред ресторанта и те по милост са ви пуснали вътре. Ако имате деца – прецакали сте се жестоко. Има ли барбарони някъде из заведението, ще ви жулнат в сметката. Ама то за децата си човек какво ли не прави.

  Искате да пътувате? Ако не си разбиете колата по великолепните ни магистрали, почти наподобяващи третокласен европейски път, може да ви спрат по пътя полицаи, които да се окажат маскирани местни препечени аборигени, които да ви освободят от излишните материални неща в живота ви и да останете само по дух. Ако въпреки всичко се доберете до природата, с удивление може да се насладите на дюшеци, гуми и захвърлени опаковки в дерета, за които бихте се заклели, че човешки крак не е стъпвал.

  Една от забележителностите на Територията са политиците и администрацията. Само тук, на Територията може да управлявате държава, дори да сте завършен олигофрен. Това тук е качество, а не недостатък. Ще ви бъде разрешено срещу вноска където си трябва, да крадете неограничено от държавата и общините. Няма смисъл да се притеснявате от прокуратурата и службите, защото те са, за да ви служат на вас и да прикриват гафовете, които допускате при преразпределянето на благата.

  Добре дошли на Територията! Ако имате късмета, може и да не ви посрещне лично министъра на туризма. Ако ви посрещне, и без това няма да имате сили да четете това писание. Когато си тръгвате оттук, не забравяйте да похвалите Територията навсякъде по света като туристическа и бизнес-дестинация. Нека и други се прецакат!

  Елена Гунчева

 3. На тая ,,държава“ и трябва само един камшик и айде в морето…
  По света мафиотите си извоюват местата с кръв,тука се назначават…
  Куче влачи,диря няма…

 4. Покрай всичките коронаизстъпления разбрах още една истина за страната географски наричана България, тук не е останала душица у хората. Дали всички със сърце са изклани през робствата, но само единици надигат глас в пустиня. Ето в тази статия има един такъв глас, в този сайт има друг, десетина още опитват, стотина ги подкрепят…
  Робската тишина ме убива, ако бях сам на друга планета щях да се надявам, а тук зомбита навели глави, влачат се по земята и се имат за живи.

  1. ако смяташ че тук са много такива позаинтересувай се какво става в ЩАТИТЕ…и какво ще дойде при нас …Затова ГEШEФ си развва байрка кто нео-либерал-фашист…

  2. За съжаление…убийствена истина!!! Роби българи…мършав народ!!!

 5. Струвами се,че имаше един олимпиийски шампион,азловен в Бразилия с наркотици,и „някой“ ходи да говори с президентката им тогав,след което го освободиха.Кой ли е бил ходатая?

  1. А някой помни ли,как отрязаха главите на двама български шофьора след „ходатайството“ на Толупа,който беше отишъл на място с Президентския самолет да „преговаря“ с терористите!

 6. https://www.dunavmost.com/novini/zdraveite-natsisti

  „Не всички, които критикуват прокуратурата, са платени от олигарси. Някои искрено вярват, че държавното обвинение не си върши работата – те са като нацистите“.

  Прочетете още веднъж тези думи. Те принадлежат на главния прокурор. Каза ги в последната „Панорама“.

  Този пак се прави на ЛУД-НАЦИСТ…

 7. Как да не хваща БЕ Здравков? Хваща..тия двамата лешпери на кой са? На БОКО са!

 8. Аз така и не разбрах какво и кой стои зад скандала с ГДБОП.
  Някой може ли да обясни кратко и ясно?

  1. Отговарям си (това не беше еднозначно заявено в клипа):
   Двамата началници в ГДБОП и Спиридонов си плащат за издънката със заловената пратка в Студентски град.
   Не са се погрижили пратката да мине, издънили са се.
   Ще мълчат, за да се разминат с някакво административно наказание, иначе – Омерта.

  2. Ще ти обясня един ден, ако Австрия се окаже втора след Нидерландия,която ще бъде против влизането ни в Шенген.

   1. Шенген през крив макарон!Не само Австрия,а и Белгия,Нидерландия…и са 5 държавите,които ще гласуват против!

 9. Давам ви пример от практиката:
  Ако си спомняте преди години имаше един скандал с износ от България на специално продукция с двойно предназначение от военен завод ‘Терем’ за ембарговас държава (скоростни кутии за танкове или бронетранспортьори, не помня вече). Оперативния работник от ВКР, който разкри и докладва далаверата първоначално го наградиха с позлатен часовник, но на следващата година го уволниха поради съкращение на щата. Точно неговия!!! Това е жестоката българска действителност. Но в конкретния случай беше замесен Доган, който лично обясняваше, че не било кой знае какво – не било оръдия!!!

  1. Българската нация ще изчезне, не толкова заради ниската раждаемост, а заради тотално приетите меркантилни „ценности“. Ако дребното благополучие е над всичко, от това не става нито род, а още по-малко народ. За 30 години това се случи и поколението вече не помни нищо различно и не би могло да го предаде на децата си. Финита!

   1. Абсолютно вярно!
    Дребните мижитурки, вкопчили се в мизерните си длъжности и заплатки се стремят всячески да унищожат всичко, което им пречи да си живуркат живота. Те нямат никакви амбиции и стремеж за усъвършенстване в живота, освен да останат на позицийките си…
    Сутрин стават, пият едно кафе, отиват на работа в готовност да злословят срещу колегите си и да запазят статуквото, на обяд – обядват, следобед пият едно кафе, следобед пак търсят интрига или някой донос, вечер се прибират и гледат да седнат с ракийка или биричка на масата и да гледат поредната серия на някой сериал или някое шоу, или пък ходят на купон в петък или събота и след това си лягат. Сутринта пак същото.
    Това са „хора“, които по нищо не се отличават от животните, освен по визията. Такива има и мъже и жени. Най-лошото е, че ги има и все по-млади…

 10. Всички това се питаме. Е, и? Няма кой да чуе. А който много знае, удобно го отстрелват. Или уволняват. Или му „подават“ оставката. Та така…

 11. Добре е че имаме поне един качествен Гришата. И че леееко се изниза от онова дъ дъ дъд ъд дъкоф, опс дикоф дъндъръков. генералското скиорче

   1. Правиш ли разлика м/у дъ дъ дъд ъ и ЪЪ и нема никой.
    Да бе да! Съндокан се е учил от тейко си къ да мота завоите с тарабите.
    на Алеко по онва време по стената само синове и щерки на рейсови шофьори са се скиьорсвали.

    и ич му на Сандокан не личи чи е израстнал из гаражите и автобусите, ама ич

     1. до вечна чуденка (?) и и още по-вечния джендърутераст (онзи)

      алоо госпоиците не лопайте прзните кондоми да ви се несмотат връз сливиците изоколо.

      да си тролчо е голям грях, но да си тралалайчо вече е болест метастазираща във всяка ваша клетка.

      радостное е кондоми като вас двете са от избраните глашатетки на борето отбанкята.

      нищо лично и нищо комично- направи си е ехало майката и е бая трагично това ваше тралалайско поведениет на чуденка и онзутка.

      сабале почва Джулая, умийте си джуките и в 6:00 започнете да шептите с джуките си, амам маанете теа кондомета да не стане белята и занесете матреяло до къде ячниците си и да се самооплодите по оралното трасе, майна. да та шептете шептете Джон, Джорж Джулай, и после па пийнете от майьонезата кондомийна

      на нас пък ни е мъчно и сме на мастика. поменуваме титаните ГУНДИ и КОТКОВ, ТИТАНИТЕ. бяхме бебета когато родителите ни на гръб ни заведоха с огромното мнозинство в на погребениет. Там тикви, кратуни и пипони не е имало.

      добро утро и прощавайте за цинизмите, обиди / аре са и обиди. пак рекох- прощавайте за цинизмите и простащините ама байгън ми става да чета преписани тълкованиа секаш си ги крадете от меморите, майна.

    1. Драги , С. Диков е троянчанин, от баща си знам ,че наистина е бил много добър за времето си в БГ.

     1. Съгласен… С.Диков беше по-добър от П. П(ак по) падналов. Скъсване на коленни връзки го прееба

 12. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Умно момче, браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *