Публикувано на 20.07.2021 / 15:09

ГРАНДОМАНИЯ А ЛА МУТРАФОН. ИСТОРИЯТА ОБИЧА ДА СЕ ПОДИГРАВА С ТАКИВА ХОРА.

‘Ние идваме’ е заявка за постоянно присъствие във властта, което протеста по своему не търси, да не говорим за грандоманската заявка, че представляват всички недоволни от площада на 2020.

Ще разберат истината по болезнения начин, разбира се – историята обича да се подиграва с такива хора.

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Грандомания а ла мутрафон. От „Мутри вън“ на „Ние идваме“. /От/Къде идвате – на околовръстното ли, или горе на черешата?! Едно време бандитите викаха: „Елате при нас, да не дойдем ние при вас“, та и на тия работата им такава. Ама като гледамe процентите им от изборите – и да дойдат, и да не дойдат, все тая…

Впрочем, тук вижте едни, които също идват. И те идат. Да ги бяха видяли Бабикян и Хаджигенов, щото сега и те идват, и тия идват, кои да чакаме да дойдат в крайна сметка…

Николай Бареков: Прекръстили се. Вместо „Мутри, вън!“ – „Ние идваме…от Сарая“! Еми, по-честно е!

Коментари 12 за
“ГРАНДОМАНИЯ А ЛА МУТРАФОН. ИСТОРИЯТА ОБИЧА ДА СЕ ПОДИГРАВА С ТАКИВА ХОРА.”

 1. Хаджигенов в разгара на протестите беше подменил „Мутри вън!“ с абстрактно звучащото Всички вън!“ ,защото толкова му е акъла. Наскоро канеше хората на „прайда“,за да покаже какъв е „готин пич“ пред неолибералната младеж,пък и пред нейно величие мустафа.
  Предлагам десносектантите,които в не малка част идват от село,да организират един Балкански прайд,на който се изсипват от селата с добитъка си в София и демонстрират любовните си отношение към животните за пред малки и големи ! Няма само американците да ни показват колко сексуално разкрепостени са, и ние да ги научим на нещо ,Тошкото на Слави знае как става !

 2. Палячовци на печалния образ , куцайки кльощави кон се превръща в клоун Славун чалгаря .
  Въздушния кораб минава Христо рапана , тайнствени приключения и загадки с призраци и невероятни събития, верения слуга Тодор миризливия на своя господар.
  Лицемерието, подлостта, налагане на фалшив морал, Мая куртизанката от български древни професии, възраждането на лумпени – пролетариата, арлекини-людоеди във върховете на Космоса. Натрупаното чрез спекулации богатство от платените курви на повикване, търси удовлетворение, наслаждението става разврат.
  Тълпата гнусни човечета , които треперят от страх за кокала да се доберат до облагите, лична кариера и материално благополучие.

 3. Но,“другарите“ Манолова,Тотева,……….. са си все ТУК,ТЕ не са си ТРЪГВАЛИ,как така ИДВАТЕ?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *