« Върни се назад Публикувано на 16.09.2017 / 10:08

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАЛ БИВШ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР С „ЕДИН ЧОВЕК“, ВЪТРЕШЕН ЗА „НАГЛИТЕ“. „БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦВЕТАНОВ ГИ ХВАНАХМЕ…“ КАКВО ОБЩО ИМА ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ – МИНИСТЪР С „ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК“ НА „НАГЛИТЕ“!!! ЦАЦАРОВ???

калин георгиевНова телевизия. Събота, сутрин.

Бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев в интервю, дадено от кабинета си в банката на Цветелина, където работи. Цветелина – същата, онази, която /б/е до Бойко Борисов.

На стената в кабинета му виси генералската му униформа с медали и ордени от МВР, като бивш главен секретар на МВР. Виси си тая униформа в кабинета му в… банката! Комплекси, нарцисизъм или каквото и да е друго издава тази униформа, окачена на закачалка на стената, това е друга тема, защото:

Интервюто, което даде Калин Георгиев, дори и замислено като фризиран пиар на МВР, бе ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКАНДАЛНО, тъй като умишлено или не, Калин Георгиев изплю камъчета, които трябва НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ РАЗРИНАТИ ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА!

Калин Георгиев заговори така, като че има пълна информация от това, което са направили „колегите“ му от МВР по случая с отвличането на Адриан Златков. Водещата, някоя си, на която никога не можем да запомним името, и дума не обели като въпрос обаче за „щаба в Банкя“ и другите „два щаба“ в МВР. Такива въпросчета в Нова телевизия не се задават.

Колегите са направили всичко от необходимото за да се запази живота на Адриан Златков…Ако аз бях главен секретар на МВР щях да постъпя по същия начин. Никога нямаше да рискувам живота, за да задържа някой от похитителите…“, реди флегматично Калин Георгиев и никой не го пита той в качеството си на какъв има информация какво точно са направили „колегите“ му от МВР, след като работи в … банка.

И СЕГА, ВНИМАВАЙТЕ!:

Калин Георгиев призна, че по времето на разследването на „наглите“ в правителството на Бойко Борисов, когато той е главен секретар на МВР, „изтичаше информация“, „имаше човек от МВР, който е ОБЛЕКЧАВАЛ ДЕЙНОСТТА ИМ, УРЕЖДАШЕ ИМ ОТПУСКИ /става въпрос, че е имало лица арестанти/, и още: „НЯМА НАКАЗАНИ В МВР ЗА ИЗТИЧАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯ“…

Що тъй, пак никой не пита бившия главен секретар на МВР, който се снима като актьор в читалищен спектакъл с униформата си в банковия си кабинет.

На въпрос как ще коментира думите на Любо Гребеца, казани пред съда, че „много сериозен човек“ стои зад отвличанията и има запис за това, Калин Георгиев отвръща, че „това е абсурд“, и че така говорел Гребеца, като „защитна теза“…

 В същото време обаче признава, че МВР имала първоначална информация при разследването на „наглите“, която „поради погрешен анализ не била отчетена“. Виновни пак няма, естествено и униформата виси ли, виси със страшна сила на стената на банковия кабинет.

И уж беше абсурд, че не можело „сериозен човек“ да е тартор на отвличанията, пък само минута по-късно същият тоя Калин Георгиев изрича, че без покровители в МВР тия отвличания няма как да се случват.

И! БОМБАТА!:

НЕ СЪМ ГО КАЗВАЛ ДОСЕГА, НО СЕГА ЩЕ КАЖА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ХВАНАХМЕ „НАГЛИТЕ. ЦВЕТАНОВ МЕ ЗАПОЗНА С ЕДИН ЧОВЕК, ВЪТРЕШЕН ЗА „НАГЛИТЕ“, КОЙТО МЕ ЗАПОЗНА С ДРУГ ЧОВЕК...“ /„Тогава МВР получи информация благодарение на Цветан Цветанов, който беше министър.  Той ни запозна с един човек, който после направи контакт с друг, от когото получихме информация.  Не мога и нямам право да кажа кой е този човек.“ „Вътрешен човек“ – пита водещата и Калин Горгиев потвърждава, че бил „вътрешен човек“ за „Наглите“/

Чувате ли за какво става реч?

Бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев изрича, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който НЕ Е ОПЕРАТИВЕН, А ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ!!! – го запознал с „един човек“, който бил вътрешен за „наглите“, пък тоя човек запознал главния секретар с друг човек…

В КАЧЕСТВОТО СИ НА КАКЪВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ПОЗНАВА „ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК“ КЪМ „НАГЛИТЕ“? ДА НЕ БИ ПРОСТО ДА Е БИЛА ДАДЕНА „КОНТРОЛИРАНА ФИРА“ С ПРЕДАВАНЕТО НА РЕДОВИТЕ МИШКИ ОТ „НАГЛИТЕ“, ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ ТАРТОРА? ОТКЪДЕ ЦВЕТАНОВ, КОЙТО Е ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ, ПОЗНАВА „ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК“ ЗА „НАГЛИТЕ“?

Калин Георгиев със сигурност не случайно изрече тази скандална информация. Защо – не е трудно да се сетим.

Сега, ако има прокуратура, тя трябва да е на ход и да пита Цветанов, като какъв има контакт с човек от „наглите“.

„Такъв е живота – стражари и апаши, добри и лоши…“, заключи лежерно бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев.

Тъй, де. Ама, когато стражарите и апашите, и добрите и лошите, са едни и същи хора, значи само едно – управлява ни мафия.

Afera.bg

«