« Върни се назад Публикувано на 27.09.2017 / 11:35

ГРАБЕТЕ, БИЙТЕ, КРАДЕТЕ! КРЕТЕНСКИТЕ СЛУЖБИ & ПРОКУРАТУРА МОГАТ САМО ТОВА: „СКЛЮЧВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕ“!

мафияСто пъти сме го писали. Пяна ни излезе на устата.

Последно тук: „МЕЧ! ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА ЗА БОП „НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА“. НАРЕДЕНОТО ФИАСКО „БИТКА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ“.

Сто пъти сме описвали кретенската нефелност на служби & прокуратурата и естествено, сме „лоши“. Понеже им вадим хастара на лайнарските „разследвания“ – тумба – лумба „оперативна информация“, а „безспорните доказателства“ – единствено с „дежурни“ показания, диктувани от бопаджиите на „дежурни“ техни бандити, които са и с професията „дежурен, лъготещ, поръчков свидетел“. СРС – ташак. Преки доказателства – ташак. И за да не влезе в съда делото, където ще лъсне целия тоя сбирщайн ташак, юруш на … „сключване на споразумения с прокуратурата“.

Ако не си от онези, дето ги „оправят“ „Свише“, умишлено те държат в ареста и затвора без смяна на мярката за неотклонение, по година, докато ти писне и клекнеш да се признаваш за виновен и сключваш споразумение, щото не ти се занимава да ходиш по съдилища поне пет години напред, ако пък си от онези, дето кешиш на „наште“, или си под известна свързаност и политическа опека пак на „наште“, набързо те оправят със „споразумение“.

Последният случай с патриотката Анелия Велева, дето бе арестувана за схема с мигранти. Честито! Вече е с „условна присъда“ след сключване на „споразумение“ с прокуратурата.

Някой да си спомня Волен Сидеров колко дела имаше и ако беше някой друг на негово място дали нямаше и досега да търка нара в килията на затвора, вместо да пръска стотици хиляди левове /от заплата само?!?!/ за сватба, на която се изсипа целия „елит“ на СИМБИОЗАТА?!

През това време всеки неудобен за Властта, попаднал под ударите на ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА“,  е „опраскван“, дори само да се изкаже „неправилно“ против МАФИЯТА, която управлява държавата.

Така е и така ще бъде. Докато това племе от овце, не се стресне, че утре, всяка овца, която си мисли, че на нея това не може да се случи, не падне под ножа.

Аре, че ни се повръща.

П.П. На целия тоя мерзавски фон, Оня от Банкя днес се изтъпанчил и рекъл, че България била водеща в света по хващане на контрабанда. Да сте чули ПОНЕ ЕДИН КРУПЕН КОНТРАБАНДИСТ В БЪЛГАРИЯ ДА Е ЗАЛОВЕН И ОСЪДЕН?! Като изключим, разбира се, ОНЯ, дето никога и по никакъв начин нито служби, нито прокуратура ще го пипнат, Оня, на когото всички знаете името…

Afera.bg

«