« Върни се назад Публикувано на 08.11.2021 / 10:54

ГОТВЕНАТА ИЗМАМА С МАШИНИТЕ НА „СИЕЛА“ С 300 000 ГЛАСА А ЛА 500-ТЕ ХИЛЯДИ ГЛАСА, КОИТО СИ БЕШЕ ПРИГОТВИЛ ЦВЕТАНОВ

Готвената измама с 228- те нелегални машини на “Сиела” не е разкрита от Бойко Борисов, а от самата ЦИК. ЦИК първи са сезирали ДАНС и МВР – ГДБОП за наличието на 228 незаконно държани в СЪЩИЯ склад заедно с останалите лицензирани машини!

300 хиляди откраднати или надписани гласа ще изкривят драстично вота на народа.

500 хиляди надпечатани бяха бюлетините от Костинброд, които Цветан Цветанов си беше приготвил 2013 година.

БСП също задава тежки въпроси към ДАНС, МВР и “Сиела” за нелегалните машини. БСП също биха били потърпевши от манипулирането на вота в полза на Радевите фаворити и бизнес партиите на Прокопиев и “Капитал”, от чийто съзвездие е и фирмата “Сиела”.

Нито една подобна кражба не бива да бъде прощавана. Заради пропагандата на ГЕРБ бях омаскарен след Костинброд, а обикновените граждани нищо не разбраха какво им бяха причинили!!!

Николай Бареков

П.П. Страхил Ангелов:

И моля ви, не подценявайте интелигентността на по-голямата част от аудиторията ми с мистичните глупости, че някой, който искал да дискредитира изборите ги купил тез устройства ей тъй – за парлама, или че ако не бил пазачът на склада да пита – „Ма, к’ви са тия машини тука ве!?“ и нямало да има никаква драма и други прочие неадекватности.

И също така, ай стига сте изкарвали Радев с душа по-бяла от душата на феята на зъбките. Той просто намери начин да манипулира изборите по по-перфиден начин.

„Демокрацията у нас е дадена в ръцете на някаква фирма „Сиела норма“, която си складира машини за гласуване, които ЦИК не е поръчвал и не знае нищо за тях! Кому са нужни тези 228 машини, открити в склад, които въпросната фирма съхранява зад гърба на държавата. Според търговското дружество – гарант на демокрацията в България, машините не са точно техни и са предназначени за тестово гласуване в други държави, но не е ясно в кои. От къде знаят за предназначението им като не са тяхна собственост е въпрос без отговор.

Започвам да изпитвам дълбоки съмнения относно истинността на резултата, който ще ни съобщят от въпросната фирма на 14-ти вечерта. Това ли е промяната и почтеността и каква е разликата с ГЕРБ, които правеха същото години наред, но не „дигитално“.

Стратегическите ни „партньори“, които си избраха президент „по пощата“, за когото гласуваха и умрелите, упорито искат да ни превърнат в бананова държава!

«