Публикувано на 07.06.2021 / 21:06

ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, КАТО РЕКОХТЕ ПОЧТЕНОСТ, ВИЖТЕ СИ АВЕРА ПО ВКР – ШЕФЪТ НА ДАНС – ВАРНА!

На 15.03.2019  АФЕРА публикува:

ГЕРБ ЗАМ.-КМЕТ И ШЕФ НА ДАНС ВЪВ ВАРНА ГАЗЯТ ЗАКОНА В СИМБИОЗА. ЕДИНИЯТ „КИМ ФИЛБИ“ „ПОД ПРИКРИТИЕ“, ДРУГИЯТ УЖ ГО „РАБОТИ“, НАКРАЯ И ДВАМКАТА НЕЗАКОННО „КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ“ С ЖИЛИЩЕ!

https://afera.bg/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%b7%d0%b0%d0%bc-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82-%d0%b8-%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%81-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b0/

На 20.05.2021 АФЕРА публикува:

ЕКСКЛУЗИВНО! РАШКОВ, ШЕФЪТ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ КАЗА ЛИ ТИ КАК СЪБИРАШЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКАТА ТИ С БОРЕЦА СТРАХИЛ ДИМЧЕВ? КАЗА ЛИ КАК ОТКРАДНА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ДВС? ЯНЕВ, ЗАЩО ИЗДИГАШ В ДАНС КИРИЛ ДИМОВ, КОЙТО ТЕ РАБОТЕШЕ ЗА ВРЪЗКАТА ТИ С ИСА ФЕТИМ?

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d1%88%d0%b5%d1%84%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%88/

Благодарение на последната ни статия, разбрахме, че сте се посвенили да издигнете в столицата този фамозен кадър на ДАНС – шефът на ДАНС – Варна Кирил Димов, когото готвехте за висока позиция. А го готвехте, господин премиер Стефан Янев, защото сте си близки от оно време покрай ВКР.

И понеже главата ни заболя да ни засипвате Вие и менторът Ви Румен Радев с думичката „почтеност“ и във връзка с това, че така сте загрижени за националната сигурност, че ЧК, пардон постоянен секретариат към консултативния съвет за национална сигурност ще правите, и понеже ревете, че службите не си вършели работата и всичко пропускали, и понеже досега не сте направили НИЩО откъм смяна на ВСИЧКИ ръководни позиции в МВР и ДАНС, вижте си авера, господин премиер!

На снимката отляво надясно е шефът на ДАНС – Варна Кирил Димов, който апропо е кум – кръстник с екс областния управител на Варна от ГЕРБ Стоян Пасев. Злите езици говорят, че и оттам взел жилище, нищо, че заместникът на ГЕРБ Портних Пейчо Пейчев също заедно с Кирил Димов се облажиха като „крайно нуждаещи се“.

На снимката отдясно наляво е Михаил Колчев, изпълнителен директор на Свилоза  АД, със съпругата си. Председател на борда на директорите на Свилоза АД е Красимир Дачев, а Колчев е и член на борда на директорите.

В средата на снимката е Иван Стефанов Иванов – едноличен собственик на фирма СТИВ – 2000, управител в ИНВЕСТ СТРОЙ МОНТАЖ ЕООД и собственик на СИ ГРУП ЕООД. Полицейските масиви говорят, че преди десетина година е бил задържан заради измама с ДДС.

Снимката е от преди два дни.

Както се казва, така работи ДАНС във Варна. И не само във Варна. А вие я карайте на рецитации и пунта мара подмени, и продължавайте да си бъркате в носа, когато става дума за аверчета, които се готвехте да издигате даже в столицата, вместо моментално да бъдат разкарани!

Ще ви пожаля накрая, господин „натовски генерал“ – премиер, че ако Ви кажа и в кое заведение са във Варна, свързано с „вражеска държава“ /ние не смятаме така, ама шшшшт, да не чуе Херо Мустафа!/, предвид обязаностите Ви с щенията на Херо Мустафа, ще стане … мамата си трака.

Afera.bg

Коментари 16 за
“ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, КАТО РЕКОХТЕ ПОЧТЕНОСТ, ВИЖТЕ СИ АВЕРА ПО ВКР – ШЕФЪТ НА ДАНС – ВАРНА!”

 1. Киро, дойде от софия ама тук си като турист. Хората тук гледат говорят познават се. А оня простия ти заместник кви ги ръси във фитнесзалата, не знам жена му толкова ли е грозна и не му пуска че ходи като маносан тийн. Айде наздраве, това поне го умееш!

 2. Аз искам само да попитам, тази съпруга на кирил димов толкова ли е кадърна, че за 5 години смени 5 държавни работи в различни министерства след спечелване на конкурс. Щото имам познати 15 години една държавна работа не могат почнат, тя как печели тия конкурси. И дали дава уроци питам, че искам на един конкурс да се явявам 😉

 3. Много бедни хора в тоз нашия ДАНС,бе !
  Срамота.
  Направете им един затворен жилищен комплекс и да се свършва с битовите проблеми,ама ха…

 4. Те тия всичките хубавци бяха преди два дни заедно с Пасев на една голяма софра в Рива (новото заведение на Милен Сенсо на Морска Гара).

 5. Има нещо сбъркано и повредено в българското ДНК.Затова и раята е такава, такива са и политиците.Преди близо 20 години пръв деликатно за това намекна дедо Симо Саксофонски, в смисъл нещо там за чипа на Ганьо…Десетина година след него и Боко Тиквата се изцепи за калпавия „мат’риял“.И двамата се оказаха прави.
  Вече почти 32 години след „светлата“ дата 10.11.1989г. основен „поминък“ в България от царя до пъдаря е хайдутлука и далаверите.Разликата е само в мащабите – колкото по-високо по етажите се изкачваш, толкова и мащаба нараства.Колкото повече слизаш надолу в низините, мащабите и размерите на хайдутлука стават по малки и по-скромни.
  Раята в България мрази и ненавижда своите политици не за друго, ами защото тя не е на тяхното място да си крадва и тя на воля и по много като тях.
  Иначе дали малък или голям, хайдутлука си е хайдутлук.Ганьо не е нито трудолюбив, нито гостоприемен, нито ученолюбив и образован, нито нищо – на Ганьо му дай само да врътка някакви далаверки, и ей тъй без работа и труд да забогатява и прави пари.Без абсолютно никаква ценностна система.Всъщност ценностната система е една единствена и е обща за всички – и за раята и за елита – парите и алчността към парите и материалното!
  Никоя хайдушко-бандитска държава, в която кражбата, грабежа, измамата, лъжата, престъплението, безчестието и беззаконието да са издигнати в култ, не е просъществувала за дълго.
  Слава Богу и тази територия ведно с овчия си прост народец отиват към своя логичен завършек.Природата не търпи вакуум и празно място – други ще дойдат и ще заемат тази овакантена географска територия.

 6. България се управлява от Национална Спортна Академия, от град Созопол и от Криско.

  1. И АЗ ТОВА КАЗВАМ ОТ СУМА ТИ ВРЕМЕ АМА НЯКОЙ СЕ ПРАВЯТ НА ЛУДИ А ПОСЛЕ ПИТАТ ЗАЩО ГИ БОЛИ МНОГО СКОРО АКО НЕ СЕ ОРИЕНТИРАТ ДА ВРЪЩАТ ЩЕ ИМА ПРИКАЗКАТА КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ

 7. Край рекичка на полянка,
  срещна прабългарин – славянка.
  Тури-вади, вади-тури,
  народиха чукундури –
  мързеливи, крадливи, и ебливи,
  и най-вече завистливи.

  Радой Ралин

 8. Преди да дойде коронавируса в България бяха разкрити милиони имотни измами. След това, всичко утихна, всичко се забрави. ИМА НЕЩО ГНИЛО В ЦЯЛАТА РАБОТА.

 9. Не го знам този какъв Директор на ДАНС е,ама ми прилича на закоравял пияница и тютнджия.
  А народът трябва да е наясно,че ДАНС съгл.чл.4 от ЗДАНС няма никакво законово право да се занимава с корупция.Но никой не си прави труда да прочете законът.

 10. Който не работи както трябва – то поне добре да почива!
  Такива ми ти работи.
  Най-доброто нещо на работата е почивката.

 11. Тридесет години се възпроизвеждат корумпета лумпени родоотстъпници кариеристи криминалета…в тази торба само от такива и на сляпо да бръкнеш какво ще Изкараш??? Матриалъ е лош изгнил и Демократизиран до Деменция !!!

 12. моля погледнете втора стъпка на Магнитски – закона РИКО . В Ню Йорк се води дело , САЩ ровят 4950 офшорни сметки с над 48 милиарда долара изнесени от България .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *