« Върни се назад Публикувано на 05.05.2022 / 13:58

ГОСПОДИН ДОГАН, РИТУАЛНОТО САМОУБИЙСТВО Е РАБОТА ПОЗОРНА. СМЕТКАТА ЩЕ ПЛАТИТЕ НА КАТЕХОН*

Другите партии в парламента са ясни, но ръководството на ДПС – нацисти и в частност неговия почетен председател Ахмед Доган, дали осъзнават напълно и в нужния обем, какво направиха с гласуването си за въвличане на България във война срещу Русия? Не съм много сигурен, че са го направили в пълно съзнание въпреки демонстрираните и пропагандирани от тях атлантически ценности на НАТО, разбирайте интересите на САЩ.

Господин Доган,

Зная, че много хора ви вдигаха мерника през годините, но вие имате самочувствието, че оцелявате. Ритуалното самоубийство, обаче, е друга работа, позорна! От това гласуване до свършека на света ДПС ще бъде партия, която е подкрепяла и подкрепя нацистко управление и в знак на пълна съпричастност с него е обрекла държавата България на гибел. Именно ДПС ще трябва да носи пълната законова и морална съотговорност за последствията – настоящи и бъдещи, скрити и явни. Електоратът на ДПС ще бъде възприеман като български граждани, които са подкрепяли престъпленията срещу човечеството, извършени от нацисти в Украйна. И това няма как да бъде забравено, защото веднъж станал предател, човек винаги си остава такъв. А все пак ДПС представлява цяла етническа общност, нали!?

Не знам, не знам!

Въвличането на България във военен конфликт е политическо престъпление. То носи след себе си много други неща и няма формален характер. Това не е същото каквото да бъдем окрадени и ограбени от някой си депутат от ДПС и прочие партийни храненици. Не е същото, господин Доган! Вие сигурно схващате какво ви казвам.

Ако сте искали разделение, вече сте го постигнали! Сметката ще платите на Катехон.

Николай Марков

*От православна гледна точка, Катехон представлява този, който удържа идването на Антихриста.

У апостол Павел, във Второто послание към солунци, е описано, че идването на Антихриста „няма да се случи дотогава, докато не бъде отстранен сега Удържащият”. Тоест, Катехон. Той удържа още и границите на историята. Православният Цар – този, който стои на последния рубеж, пред Антихриста. И когато той пада и пробивът в битието е направен, идва Антихристът.

«