« Върни се назад Публикувано на 19.05.2014 / 15:20

ГОСПОДИН ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, ЩЕ ОБЯСНИТЕ ЛИ ФРАЗАТА НА „ЕБАТИ” – „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ”: „ЧАЧКО ГО НЯМА – ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД”?!

 

След смяната на временния шеф на ОД на МВР – Варна, поставен за една година там от вътрешния министър Цветлин Йовчев и сменен, поради „слаби комплексни резултати”, аверът на Чавдар Нанков – „Чавката”/”Барби” – шефът на „Вътрешна сигурност” Валентин Тренев с умопомрачителния прякор – „Ебати”, се изцепил пред състава: „Чачко го няма – продължаваме напред!”.

Каквото и да значи тази фраза.

Господин вътрешен министър, можете ли да обясните НЕ само на АФЕРА идиоти ли работят в МВР?

Доколкото ни е известно въпросното лице Валентин Тренев – „Ебати” оглавява „Вътрешна сигурност”, чийто обект на работа е такива като ексдиректора Чавдар Нанков, мило наречен от Тренев – „Ебати” – „Чачко”.

Какво означава: „Чачко го няма – продължаваме напред”, след като „Вътрешна сигурност”, базирана в морската столица, отговаря за всички „чачковци” не само във Варна, а за цяла Североизточна България?

И доколкото сме компетентни работата на „Вътрешна сигурност” по никакъв начин не би трябвало да е достояние не само на редови служители на МВР, но и на шефовете на ОД на МВР, като „Чавката” и „Пуйчето”, например.

За Ваше сведение, господин вътрешен министър, по времето на бившия шеф на „Вътрешна сигурност” Пламен Цолчовски, ченгетата бяха чували името му единствено около публикации в АФЕРА. Днес „Ебати” е прочут като брадатата певица/певец от Евровизия.

И какво ще продължава напред без „Чачко” шефът на „Вътрешна сигурност” „Ебати”? Симбиозата с ония, които трябва да разследва ли?!

Дайте спешен жокер, господин вътрешен министър, че овъртолихте Варна и с „професионалните си кадрови” действия я превърнахте в мазало!

 Afera.bg

 

 

 

 

 

«