« Върни се назад Публикувано на 01.03.2014 / 10:15

ГОСПОДИН ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, ПРИБЕРЕТЕ СИ ДЕГИЗИРАНИТЕ ВЕРЕСИИ!

 

Господин, вътрешен министър, господин „хабилитирано лице”, може и да Ви се стори виц, но си е чиста истина! Повереният Ви и назначен лично от Вас, доверен Вам, директор на варненската вътрешна дирекция на МВР – Чавдар Нанков, или „Барби”, или „Чавката”, както си пожелаете, бе засечен от АФЕРА как дегизиран с анцунг и смешна шапка се изживява като „разузнавач” на „Колхозния пазар” в морската столица.

Чавдар Нанков, който откакто е назначен от Вас не е свършил нищо съществено на територията на Варна, освен, че чрез интриги и лъжи Ви набута да уволните най-добрия криминалист на морската столица, решил да „разузнава” как върви „алъш – вериша” на цигарите на „Колхозния пазар” във Варна.

И се дегизирал „Чавката” като селски „контрабандист” – с анцунг и менте – шапка.

„Чавката” искал сам да види как „върви контрабандата”. Наскоро той каза в тесен кръг, че не му трабвали кадърни началници на сектори, защото той всичко си вършел сам.

Господин вътрешен министър, или Вие не сте таман, или Ви е изключително изгодно корупцията, Симбиозата и тоталното крадене във Варна да продължава да върви по мед и масло, щом като продължавате да толерирате подобна гротеска като този „разузнавач” – директор на ОД на МВР – Варна.

Във всички случаи един от Вас двамата ще свърши във „веселата” болница.

Впрочем, Йовчев, нали помните, че стартирахте кариерата си на вътрешен министър с уволнението на един полицейски шеф в столицата, който „бореше“ контрабандните цигари на Женския пазар в столицата?! Е, нашият нищо не бори, просто „разузнава“. Нищо чудно и да брои парсата.

Afera.bg

 

 

 

 

«