« Върни се назад Публикувано на 02.03.2022 / 9:14

ГОСПОДИН БРЕНДО И ГОСПОЖА ФОН ДЕР ЛАЙЕН

Следващите редове няма да се харесат на никой. Не са и за харесване.

Господин Брендо произвежда и продава наркотици. На който иска да ги купи. Съпругът на госпожа фон дер Лайен произвежда ваксини. И ни задължава да ги купуваме. Господин Брендо “бачка” на свободния пазар, г-жа Урсула действа императивно, без грам конфликт на интереси.

Скъпи европейски лидери, или заемащи ръководни постове люде, по-внимателно с приемането на Зеленски в ЕС.

  1. Три държави членки на ЕС търсят господин Брендо, за да го вкарат за дълго в затвора. Зеленски отказа да го екстрадира. Което е повече от показателно за състоянието на този режим и за мотивацията за едно или друго действие. Очевидно режимът на Зеленски е направил Украйна втори дом и истинско Отечество на хора, като г-н Брендо, от цял свят. Господин Зеленски апелира да го вземем веднага в ЕС.
  2. Режимът на господин Зеленски раздава автомати на всеки ъгъл. Това ще бъде най-въоръженото население (по – въоръжено от това на САЩ) в ЕС.

Скъпи европейски началници, мислете, ако можете. Правите Европа присъдружна организация на Украйна, в определен тип действия. Братският, страдащ украински народ е добре дошъл. Но мафията на Зеленски не е.

Румен Петков

«