« Върни се назад Публикувано на 28.05.2022 / 10:44

ГОСПОДИН „БАСТУН“ „БЪЛГАРИЯ Е НАТО, НАТО Е БЪЛГАРИЯ“, КАК СЕ НАРИЧА ЛИЦЕ, КОЕТО НЕ ВЯРВА НА НЯКОГО, НО МУ СТАВА ШЕФ ПРЕМИЕР?! ЛЪЖЕЦ, ЛИЦЕМЕР И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПОРЪЧКА НА РАДЕВ & МУСТАФА!

Стефан Янев заяви, че не е вярвал на Кирил Петков, докато самият той е бил служебен премиер: „Но защо трябва да се връщаме толкова назад? Спомнете си историята с електромобилите. Задайте си въпроса докъде се разви тази история. Нали работата на журналистите е да се продължават такива „новини“. Аз разчитам на факти и аргументи. Фактите не ги виждам. И питам – къде са фактите?“.

Господин „НАТО е България, България е НАТО“ рекъл, че никога не бил вярвал на Кирил Петков, дори и тогава, когато самият господин „НАТО е България, България е НАТО“ е бил служебен премиер, а Простото Киро НЕГОВ министър.

Разбираме фатмашкото усилие на господин „НАТО е България, България е НАТО“ някак да се разграничи от идиотите, които управляват България и които бяха натресени на България от авера му Румен Радев & Херо Мустафа и от самия Стефан Янев, като съгласил се да им бъде премиер, но усилието му си остава фатмашко. Т.е. тъпо като гьон.

Само истински „Бастун“ може да си прави пиар и политическа реклама по този начин. А както е известно около Румен Радев ври от „бастуни“ на килограм.

Нека елементарно да поразсъждаваме, не по фатмашки!:

Значи, Стефан Янев, господин „НАТО е България, България е НАТО“ НИКОГА не бил вярвал на Кирил Петков, дори и когато бил премиер, а Кирил Петков бил негов министър. Това означава само едно – господин „НАТО е България, България е НАТО“ е лицемер, фалшив човек, представящ себе си за точно обратното. Само лице, което е изтъкано от комплескарска кариеристичност, точно такава, каквато е налична и у неговия ментор Румен Радев, може да се съгласи да води правителство и то два пъти с министри на които НИКОГА не е вярвал.

За да се съгласи един човек да стане премиер с министри на които не вярва, това означава, че като военен „Бастун“ изпълнява заповеди на някого – в случая на Румен Радев, респективно американците, респективно Херо Мустафа. Плюе си на сурата, плюе си на честта и се прави на премиер с наложени му измамници, на които не вярва.

Господин „България е НАТО, НАТО е България“ зове да се придържаме към фактите и зове журналистите да продължават „новините“.

Същият „Бастун“ мълчеше като НАСРАН!!!!, когато от първия му ден като продуктово позициониран премиер от Радев и Херо Мустафа, АФЕРА вадеше факт след факт за безобразия и зулуми вършени от НЕГОВОТО правителство, и факт след факт, че същото правителството не кадруваше, а кадруваха измамниците около Радев – Узунов и Копринков. В резултат – ГЕРБ не само не бе торпилиран, а даже напротив – реанимиран!

Господин „Бастун“ „България е НАТО, НАТО е България“ никога не бил вярвал на Кирил Петков.

Значи същият господин в името на кариерата и службогонството, както и в името да изпълнява задачки дадени му от Румен Радев и Херо Мустафа, е готов да оглави правителство даже и с Бойко Борисов, на който също със сигурност не вярва.

Важното е да е в „играта“.

А „играта“ пак е същата – пореден кретенски опит на Румен Радев и Херо Мустафа да правят нов продуктово позициониран проект. Тоя път с „Бастун“ напред и с любовницата му.

Вие бихте ли тръгнали след „Бастун“, който е готов да оглавява каквото и да е, нищо, че е с хора на които не вярва?! Как се нарича такъв човек?

Жалък кариерист, пионка, която изпълнява каквото му кажат чуждите чорбаджии, пък че работел с идиоти, които иначе прокламираше през цялото време докато управляваше, а сега охка, че не им вярвал, майната му, ехалето е просто за да помни.

Същият тоя „Бастун“, който въведе практиката Херо Мустафа да се снима всеки ден с подчинените му. Същият, който въведе сатрапния зелен сертификат. Същият тоя, който превърна МС в тоалетна на Херо Мустафа.

Аре, бегайте да гласувате за новата измама на Радев и Мустафа!

Afera.bg

«