Публикувано на 28.05.2022 / 10:44

ГОСПОДИН „БАСТУН“ „БЪЛГАРИЯ Е НАТО, НАТО Е БЪЛГАРИЯ“, КАК СЕ НАРИЧА ЛИЦЕ, КОЕТО НЕ ВЯРВА НА НЯКОГО, НО МУ СТАВА ШЕФ ПРЕМИЕР?! ЛЪЖЕЦ, ЛИЦЕМЕР И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПОРЪЧКА НА РАДЕВ & МУСТАФА!

Стефан Янев заяви, че не е вярвал на Кирил Петков, докато самият той е бил служебен премиер: „Но защо трябва да се връщаме толкова назад? Спомнете си историята с електромобилите. Задайте си въпроса докъде се разви тази история. Нали работата на журналистите е да се продължават такива „новини“. Аз разчитам на факти и аргументи. Фактите не ги виждам. И питам – къде са фактите?“.

Господин „НАТО е България, България е НАТО“ рекъл, че никога не бил вярвал на Кирил Петков, дори и тогава, когато самият господин „НАТО е България, България е НАТО“ е бил служебен премиер, а Простото Киро НЕГОВ министър.

Разбираме фатмашкото усилие на господин „НАТО е България, България е НАТО“ някак да се разграничи от идиотите, които управляват България и които бяха натресени на България от авера му Румен Радев & Херо Мустафа и от самия Стефан Янев, като съгласил се да им бъде премиер, но усилието му си остава фатмашко. Т.е. тъпо като гьон.

Само истински „Бастун“ може да си прави пиар и политическа реклама по този начин. А както е известно около Румен Радев ври от „бастуни“ на килограм.

Нека елементарно да поразсъждаваме, не по фатмашки!:

Значи, Стефан Янев, господин „НАТО е България, България е НАТО“ НИКОГА не бил вярвал на Кирил Петков, дори и когато бил премиер, а Кирил Петков бил негов министър. Това означава само едно – господин „НАТО е България, България е НАТО“ е лицемер, фалшив човек, представящ себе си за точно обратното. Само лице, което е изтъкано от комплескарска кариеристичност, точно такава, каквато е налична и у неговия ментор Румен Радев, може да се съгласи да води правителство и то два пъти с министри на които НИКОГА не е вярвал.

За да се съгласи един човек да стане премиер с министри на които не вярва, това означава, че като военен „Бастун“ изпълнява заповеди на някого – в случая на Румен Радев, респективно американците, респективно Херо Мустафа. Плюе си на сурата, плюе си на честта и се прави на премиер с наложени му измамници, на които не вярва.

Господин „България е НАТО, НАТО е България“ зове да се придържаме към фактите и зове журналистите да продължават „новините“.

Същият „Бастун“ мълчеше като НАСРАН!!!!, когато от първия му ден като продуктово позициониран премиер от Радев и Херо Мустафа, АФЕРА вадеше факт след факт за безобразия и зулуми вършени от НЕГОВОТО правителство, и факт след факт, че същото правителството не кадруваше, а кадруваха измамниците около Радев – Узунов и Копринков. В резултат – ГЕРБ не само не бе торпилиран, а даже напротив – реанимиран!

Господин „Бастун“ „България е НАТО, НАТО е България“ никога не бил вярвал на Кирил Петков.

Значи същият господин в името на кариерата и службогонството, както и в името да изпълнява задачки дадени му от Румен Радев и Херо Мустафа, е готов да оглави правителство даже и с Бойко Борисов, на който също със сигурност не вярва.

Важното е да е в „играта“.

А „играта“ пак е същата – пореден кретенски опит на Румен Радев и Херо Мустафа да правят нов продуктово позициониран проект. Тоя път с „Бастун“ напред и с любовницата му.

Вие бихте ли тръгнали след „Бастун“, който е готов да оглавява каквото и да е, нищо, че е с хора на които не вярва?! Как се нарича такъв човек?

Жалък кариерист, пионка, която изпълнява каквото му кажат чуждите чорбаджии, пък че работел с идиоти, които иначе прокламираше през цялото време докато управляваше, а сега охка, че не им вярвал, майната му, ехалето е просто за да помни.

Същият тоя „Бастун“, който въведе практиката Херо Мустафа да се снима всеки ден с подчинените му. Същият, който въведе сатрапния зелен сертификат. Същият тоя, който превърна МС в тоалетна на Херо Мустафа.

Аре, бегайте да гласувате за новата измама на Радев и Мустафа!

Afera.bg

Коментари 56 за
“ГОСПОДИН „БАСТУН“ „БЪЛГАРИЯ Е НАТО, НАТО Е БЪЛГАРИЯ“, КАК СЕ НАРИЧА ЛИЦЕ, КОЕТО НЕ ВЯРВА НА НЯКОГО, НО МУ СТАВА ШЕФ ПРЕМИЕР?! ЛЪЖЕЦ, ЛИЦЕМЕР И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПОРЪЧКА НА РАДЕВ & МУСТАФА!”

 1. Защо ли руснаците настояват на СЗО да разследва американските био лаборатории в Нигерия.
  До колкото съм грамотна Нигерия май се намира в Африка.Не ви ли говори нещо това?

  1. В Украйна няма какво да разследват. Лабораториите са избомбени. В предвид, че цяла Африка е разграден и (уж) безпризорен двор, навярно там се намира баш ядрото на всички лаборатории… Пчелата майка – така да се каже 🙂
   Потърсете материали на Красимир Иванджийски. Той е доста наясно с нещата.

 2. Кога е честен новоизлюпеният „лидер“ на поредната маша на задкулисието – партия „Бьлгарски възход“
  Автор: Д-р Борислав Цеков, Център за нова Европа Кога е честен новоизлюпеният „лидер“ на поредната маша на задкулисието – партия „Бьлгарски възход“, Стефан Янев?

  Когато прие план за въвеждане на еврото от 1 януари 2024 г, или днес, когато твьрди, че това щяло да ликвидира суверенитета на Бьлгария.

  Ето фактите:

  – На 30 юни 2021 г. – не друг, а именно служебното правителство на Стефан Янев одобри Национален план за въвеждане на еврото от 1 януари 2024 г.

  – Днес, 28 май 2022 г., същият Стефан Янев заяви в ефира на bTV, цитирам: „Българският лев е последният остатък от суверенитет на българската държава, а с приемането на еврото ще закрием и него“. Поводът – следващата стъпка, направена от настоящия кабинет, за изпълнение на приетия от ръководеното от Стефан Янев правителство Национален план за въвежданена еврото от 1 януари 2024 г. Повтарям и потретвам – приетият от правителството на Стефан Янев Национален план за въвеждане на еврото от 1 януари 2024 г.

  Пак питам кога е честен Стефан Янев – когато собственоръчно закрива – по днешните му думи – „последният остатък от българския суверенитет“, като приема план за това, или днес, когато говори точно обратното?

  Кога е честен Стефан Янев – когато заяви, че е готов да гласува за Кирил Петков или днес, когато заяви, че по същото време не бил вярвал на Кирил Петков?

  Ето фактите:

  – На 31 август 2021 г. министър-председателят Стефан Янев заявява в ефира на Нова ТВ, цитирам: „Разбира се, че аз бих гласувал (б.м. в изборите) за хора като Асен Василев и Кирил Петков“.

  – Днес, 28 май 2022 г., същият Стефан Янев, но вече като партиен „лидер“, заяви пред bTV, цитирам: „Като премиер не вярвах на Кирил Петков“.

  Пак питам: кога е честен Стефан Янев – когато като премиер заявява, че ще гласува за хора като Кирил Петков, т.е толкова силно му вярва, че би пуснал бюлетина в изборите за него, или днес, когато заявява, че по същото време не бил вярвал на Кирил Петков.

 3. Насран селски масон, дето и него като Узунов са го разсъбличали, раздърпвали и ебали наведен.

 4. Да оставиш народа си да измре от глад, студ и нервно напрежение, е ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

  1. Не се стресирай. Тоя пишман генерал си е чист рептил! Няма да се учудя ако някой ден пред камерата без да иска извърши shapeshift! Оня таласъм Петреъс от ЦРУ така се изпусна преди няколко години в един съдебен процес! Тогава Джон Маккейн седеше точно срещу него и почти се насра, а камерите побързаха да се врътнат и да прикрият „шифтването“ на агента. Видеото вече е изтрито от Ютюб!

 5. Тези са завършени кретени…хем предстои шок, хем Перспективата пред кредитния рейтинг на страната остава стабилна…
  „Стандард енд Пуърс“: Предстои шок за българската икономика
  Перспективата пред кредитния рейтинг на страната остава стабилна, допълват от агенцията

  1. Хм, един съвет, видите ли странови рейтинги – бягайте надакеч, единственият горе-долу читав е Фич, това не се и споменава масово, иначе ако искате действително и сериозно изследване на ниво фирмен рейтин разбира се – Кепитъл, Форчън, Бизнес Уийк – според размера на фирмата – Кепитъл е сериозна методика, но за огромни фирми, иначе е стрелба с оръдие по муха, Форчън е сериозна за по-малки, все пак корпорации, БУ – чудесна, но за по-скоро средни предприятия. страновите рейтинги навремето включваха „политически“риск, сега са чисто „политически“,особено дебилите от сп/мът/тайм/вкратце ротшийлд както писах – най-обективна е Фич, но все пак са повлияни от другите три големи, в дебели кавички, Тия същите ако ги питаш = квото ги питаха братята хамериканци за една мноо специална банка и бяха писали 3А/ААА/сещате се, пък на следващият ден тя така фалира, че повлече „пазаря“ като за последно, толкова за тия убавци, имайте предвид, че на държавите, банките и бизнеса е наложено да се съобразяват с въпросните рейтинги, всички ги плащаме… Отварям една скоба – всеки рейтинг подлежи на обсъждане, ама трябват и стальние яйца за което, не е нещо, което бг политик би предоговорил,а всяко А и Б и Ц и тенденцийка в него е равно на % по външен, вътрешен, частен, държавен и прочие дълг, съответно и Икономика. Ама за туй имаме кокорчо и кирчо, дупе да ни е яко.

 6. Войната сега започва. Трите процента са си три процента, войната си е война.

  1. Аз цяла година не се къпя да правя икономия на ток, а едни мръсни гадни копелета ще ми го дигат с още три процента. ЕМИ, НЯМА ДА СТАНЕ. НА БУНТ, НА БУНТ!!!!

 7. Кой ти даде списъчето с имената на министрите, Янев. Кой ? Кажи му името директно. На всеушлушание. Тези приказки не вярвах на този, не вярвах на онзи, не са интересни. Кой ти даде имената и те постави пред свършен факт. Виж какъв простичък въпрос. Не те питам разбира се, как така без да имаш партия още, се оказа в парламента според проучванията. Нямам предвид фалшификацията на резултати разбира се, но без идеология, без екип, без партия един провален премиер да се окаже в Парламента е фантастика. Или изборната фалшификация, която нямах предвид остава единствената опция. Та отговаряйки на въпроса в началото ще се изясни и Кой седи зад тези процеси. Просто е Янев. Кой?

 8. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  https://bgr.news-front.info
  „Българите се учим да ползваме Telegram, VPN си теглим, за да гледаме руски новини, защото когато ви показват едностранно ситуацията, както се прави у нас и казват, че Русия е лоша, тогава това не е нормално. Освен това за нас това е противоестественно да ни се внушава. Русия ни спаси, Русия ни освободи. Много руска кръв е пролята по нашата земя. Тази връзка е завинаги. Каквато и да е геополитическата ситуация, хората помнят това”- отговорих след въпрос как у нас хората виждат ситуацията по спецоперацията и как се отнасят към Донбас.“

 9. Българи, бягайте към пещерите, поне да остане някой жив. Скоро и нас ще ни бомбят, не сме застраховани.

  1. Руснаците вече джиткат с ракети дето пробиват ядрени бункери. В коя пещера ми препоръчваш да се укрия? Магурата ми е наблизо, но ми е жал да я съсипвам…

 10. Към Сид :
  Имат да изпълняват няколко неща –
  1. Влизане в еврозоната – изнасяне на всичко, което е актив на БНБ, вкл.златен резерв ( ако го има ) . Всичко става собственост на ЕС и ние отиваме там, откъдето няма връщане.
  2. Заеми от когото и да е на каквито и да е лихви, по много и всяка седмица. Да ги връщат , които оцелеят.
  3. Македония – в ЕС, защото им трябва територия, за каквото им дойде на ум.
  4. Еднопартийна система, ПП, защото след новия законопроект, всички останали партии отиват в “ оня“ забранителен списък. Ако мислите, че няма вече списъци, сте наивни.
  5. Запитване на територията от аборигени, защото само пречат ( нещо като индианците, в нов вариант )
  6. Русия е “ враг“ , защото ни трябва територията и, ако може без хора.
  Да продължа ли ?

 11. Защо Правителството ще изкара мандата си и ще пита за още (опит за „бръснещ“ анализ)?
  1. Правителството бе замислено, създадено, манипулативно наложено от Краварите. Основната им характеристика е наглостта им – и на краварите, и на Правителството.
  Безапелационна подкрепа! Не се допуска и е изключена друга възможност!
  Не зачитане на Конституция, Закони, Договори! Опит за създаване на Закони, противоречащи на разума, чрез сондиране на общественото мнение!
  2. Захлебване. Останалите партии, след 10 г. глад, започнаха да захлебват. Сменяват се кадри, пробутват се нашите, другите хора, гладните! Всеки иска да е на софрата. Новите драпат да се наместят. Опозиционните / доколкото ги има/ станаха маргинали, изпаднаха под чертата!
  3. Зверски натиск върху гладните партии, от краварите, най-вече. Ако не играете на нашето хоро, правим избори, които ще спечелим пак, чрез фалшификации, само че без вас. Социологическите агенции, купени до един, пеят в тон. Хората не искали нови избори! И, кой ви каза, че не искаме?
  4. Купени СМИ, манипулация на вота, страх. Пропаганда. 30 г зомбиране.
  5. Държат основните министерства – на финансите / преразпределяне на едни средство, предпоставка за правилно поведение/, на войната, на енергетиката / държат Мариците, АЕЦ Белене изчезна/, елекрониката. Завзеха информационните източници – Тв-та и Интернет, Пощи, Радио. Няма пощи- няма пенсии по селата.
  6. Икономическо положение, сравнително добре
  – София – средната заплата е някъде 2500-3000 лв. Семейство с двама работещи и едно дете / масовия случай / живеят с прилични доходи от 5-6000 лв. Безработица няма. Никой не изрева срещу 3600 осигурително сума, както и макс. пенсия от 4300. Някой бе изчислил, че ако цял живот се осигуряваш на макса, ще взимаш 1900 лв пенсия. Другите – за нашите хора, политически дейци. Никой не иска да стачкува. Ако нещо се организира идват 1-2000 човека. То агитките на Левски и ЦСКА са от поне по 10000.
  Пенсионерите – повечето реститути, с доходи от наеми. Останалите – работещи пенсионери, с допълнителен голям доход.
  Администрация-с допълнителни, тримесечни бонуси и разни екстри.
  Заведенията-препълнени. Двустаен апартамент – от 100 000 евро, нагоре. Има пари!
  -Големите градове Пловдив, Бургас, Варна, Русе – нещата са с едно ниво по-ниско, ама високо ниво. Няма желание да се стачкува, също!
  -Малките и средните градове – страх. Работодателите са малко и ако решиш да протестираш, рискуваш уволнение.
  7. Контролиране на инфлацията – допълнителен данък върху доходите и приход в бюджета.
  8. Липса на водачи – визионери. Появяват се, но докато се уредят властово и материално.
  9. Прокуратура и съд – „прихванати“.
  10. Корупция – начин за държане с компромати.
  11. Международно положение – цяла Европа в НАТО и ЕС. Срещу Русия. Като преди ВСВ.
  Ако Путин не разбие еднополюсния модел и Червената Армия не влезе отново в Европа – превръщаме се в биомаса.
  Чака ме ги. Поне аз!
  Дано не съм прав и да греша.

  1. Добре де,ама биомасата не се ли прави от кравешки лайна ?

 12. Драги Съотечественици, нашият народ премина през много изпитания, през много тестове за интелигентност, през много лъжи и досега не доказа никаква мъдрост. И понеже играта загрубя и затъпя започнаха да го тестват с типове от най-ниско ниво. И тримата вербувани Радев, Кирчо и Асенчо, че и Янев са шамар след шамар за ОТРЕЗВЯВАНЕ. И понеже дотук сме съсипани в огромна степен и понеже живеем в изключително време, хайде да грабнем тоягите и без колебание, без страх да ги прогоним , ВСИЧКИТЕ. Списъкът е дълъг и позорен, но умни българи все още има, да не губим и ден. БСП и те щели да гласуват за еврозоната, ама при специални условия, смрад!!!

 13. Пък на мене ми писна да ми навиват кълчища на уя и да ям тортите барабар с глутена,докато чакам някой Истински Капитан да вземе власта.

  Венсеремос.

 14. Подозирам, че ролята на Херо е да казва да на изгодните за САЩ неща. Нещата ги предлагат военни, генерали, ВКР, ВР, ДС и тн учили още по времето на СССР, първо, второ, трето поколение които без сянката на Херо щяха да са тотално зад борда днес. В първите години на „прехода“ дори се биеха шестаци с разузнавачи. Мисля, че бяха доста по-елитни от военните. Сега покрай НАТО изпълзяха всякакви военни и техните отрочета. На всякъде по света момчетата, които се чудят как да си изкарат хляба отиват в казармата. После вървят по стълбицата, а тя е обвързана само с отслужени години и стават генерали. Дървени генерали. Друго си е днес легендата ти да е, че си археолог, а утре инженер -химик. Вярно е, че и разузнавачът си остава бутафория в ролите, които играе, но поне за такива роли се иска повече интелект от за „легни-стани“. Истината е, че не може държава и бизнес да се управлява от военни и служби. Трябват професионалисти във всяка област, трябват визионери в политиката, трябват цели и стратегии.

 15. На 27.05. правителството на Петков извърши поредното си антибългарско деяние… По предложение на министър-председателя Министерският съвет прие план за въвеждане на еврото като официална валута в България от 1 януари 2024 г. Решението не е взето единодушно – имало е гласуване, при което 10 министри са били за, а 7 са гласували против въвеждането на еврото.
  Възраждане, разбира се, няма да допусне предателите да унищожат българския лев. Още от днес започваме консултации с другите парламентарни партии, за да съберем поне 48 подписа на депутати под искането ни за референдум по темата. Ние вече имаме 13 (това са народните представители от Възраждане), трябва да съберем поне още 35. Логично е едно толкова съдбоносно решение да бъде взето от целия български народ, а не само от 10 министри на ПП и ДБ.
  Ако обаче не получим подкрепа в парламента, ни остава следващото средство – да съберем поне 200 000 подписа, за да разгледа Народното събрание предложението за референдум, и поне 400 000, за да се превърне това предложение в задължително за изпълнение от управляващите.
  И сега е момента на големия парадокс : без проблем ще съберем не 400 000, а дори 500 000 подписа от народа, но 35 подписа в Народното събрание ще е изключително трудно… Не е ли това показателно за пълния разлом между народа и неговите уж „народни“ представители?
  Борбата предстои … Борбата и битка за спасяването на българския лев и запазването на финансовата ни независимост. Битка, която трябва да спечелим. Битка, която ще спечелим!

 16. На снимката??? Без Коментар !!!След като изчезна ГЕРБЪТ от Знамето ни защо още НЕ сме изпратили останалото ни оръжие- САБЛИТЕ за Украйна!!!

 17. Стефан Янев ще го събори прекомерното му ЕГО, вследствие на което е развил непреодолими комплекси.
  Който го познава отблизо ще потвърди.

  1. Американски вълк в овча кожа!
   Стефан Янев: „НАТО е България и България е НАТО.“

   1. Какъв вълк може да бъде една скопена краварска мишка, която разчита чужда държава да изхранва него и любовницата му?

 18. Новият проект на Румен Радев – американския лакей .

  Стефан Янев ще бъде следващия премиер, тъй като Киро Простото се издъни и това е повече от явно .

  Показното отстраняване на Стефан Янев – Бастуна беше поредното ТЕАТРО за лов на АХМАЦИ !

  НАТОвски генерал да стане родолюбец ?
  „Вълкът козината си мени ала нрава никога“, както и НАТОвски генерал !

  Радев измами БСП и русофилите с Крим и те го избраха а сега на ход е същата „хватка“ на Стефан Янев – антиНАТОвски бълвоч на НАТОвски генерал !

  Според Стефан Янев, България активно участва в прилагането на пакета основни мерки за „адаптирано предно присъствие“ в Черно море.

  Не му вярвам ! На НАТОвски генерал аз вяра нямам !

 19. Ех, Мария, не само тичахме да гласуваме, но и бяхме в комисиите по изборите, вместо да си гледаме работата и младите години…. Не съжалявам, защото въпреки женската ми глупост (според част от по-умни приятели) това беше мой избор.

  Индивидите, подмамили тогава милиони хора да вървят месеци наред със сини знамена, вследствие на което 3 милиона българи напуснаха една прилично устроена и много красива страна , а останалите потънаха в мизерия, ще си изпият горчивата чаша. Факти! Така ни било писано. И пак ще кажа, че най-гадното от всичко е ликвидирането на образованието и здравеопазването. Пари се печелят, но с простотията няма оправяне.

 20. Аз го заплювам тоя Боклук….аз,майорът от сухопътните войски випуск 1982,марширувал на парада за 1300 г. БГ,с огромен опит в подготовката на моите войници мотострелковаци.Само участията ми в мобилизации и сборове са повече от белите му коси на тоя.Да не говоря за маршовете с бойни машини през гори и поля.Бойните стрелби бяха нещо рутинно.В уикипедията пълна тайна къде е служил артилеристът. Аз бях в триъгълника на смъртта.И учи събитията генерале. Не може да си затваряш очите пред убийствата на украинските фашисти 2014-22.Иначе къде са над100 деца и над 15000 избити?Украйна водеше гражданска война .Да живее старата БГ.Долу Колонията. Слава на Русия.Смърт на фашистите.Допълнение-с удоволствие ще ползвам опитът си срещу хунтата когато настане моментът.Не съм в колонията но ще се върна.

 21. На тоя янев,генерал ан-шеф,взеха да му надуват балона и да го издигат,над 7% щели да гласуват за него.И на какво отгоре,защото е американско протеже и трябва по -отрано да подготвят следващия проект,не може в последния момент.Киро се провали гръмовно,за нула време успя да срине илюзията за стабилност ,която боко с толкова хитрини поддържаше,дръпна пердето без да иска и разкри грозната действителност.Сега пак изкараха генерал без армия да загрява до страничната линия.Може да нямаме своя армия ,затова пък имаме американска,ако и янев не успее да смаже народа окончателно,тогава американските войски ще го подкрепят.Американците не въвеждат нов модел,те си имат шаблон,ако се наложи ще предизвикат гражданска война,тероризъм и всичко ,което ги устройва.

 22. А бе, вие не разбрахте ли ,че власт се взима само с кръв ?
  Говорим за истинска Власт,не за холивудски мишкоуловители,нали ?!

  Отечествен Фронт,колега,обясни им ги тия работи ,че май много бързо забравиха комунистическите постулати !

  Венсеремос

  1. Не.
   Макар да съм единствения тук който смята българите за нормални, а не някакво прокажено и тъпо племе.
   Да, българинът е наивен и лесно се подлъгва, черта която може би я има във всички народи. Не мога да го твърдя без да познавам добре всички.
   На българинът му бе втълпено, че джендърхалифата ще го храни а нато ще го пази, ако хариже суверенитета на страната си на хората, които насъскваха турците да го колят 500 г. И само така получава абонаментната полица за вечно щастие.
   Напоследък смятам, че се опитват да пробутат мантрата да чакаме освободители, защото сме неспособни да се съберем 1 млн. с тояги и да освободим от окупаторите и техните еничари родината си.

   1. Само за Атилофени.
    Когато разпределял земите и страните в империята. Не дал само на едни- предатели, кръвожадни, развратници, продажници и обслужващи С….на. Разпръснали се.
    Направили заговор да му отмъстят.
    Той им казал, че ако посмеят, ще се върне и завинаги ще ги унищожи…

  2. Отечествените фронтове спазват стриктно заръките на джендърхалифата и краварите, като борят власт, злодеи и престъпници с гневни мейли, протестни писма, и ноти на несъгласие. 🙂
   Общо взето по холивудски …….. си отстояваме правата.

   1. А бе какво да ти ги обяснявам тези неща .Щото Във ОФ никога не е имало джендъри ,даже и измежду предателите от БЗНС -Никола Петков За писмата пиша и ще пиша на безродниците дръзнали като гробарите да погребват България ,пиша щото не ме е страх от тях .А ти мухльо страхлив какво направи за България ,освен да си чешеш минетчийският език тук и да говориш безсмислени шменди капели на хората тук .Ти знаеш ли какво си влашка престилка или палачинка ,един път си така един път си онака ,демек гола вода и кал по гърба .Та омитай се от тук щото си безполезен със твоите малоумни писаници .По ще ти подхожда да се подвизаваш във Девник ,клуб З или Факти и другите джендър либерални и глобалистки издания.

    1. Опасявам се, хапчета за такива душевни гърчове все още не са открити, а студените душове са безсилни в подобна клинична ситуация.
     Безстрашни писателю, цял живот подобни глисти като теб ми се репчат и правят на анаконди без да съм ги обиждал и добре че не си пред мен, че като ти извъря един, няма да ти е възможно повече и до клавиатурата да стигнеш. И се въздържай в бъдеще да ми казваш къде и какво да правя, че не ми е проблем да те издиря гнидо празноглава.

     1. Ей мухльо такива като теб смелчаци съм ги виждал много през живота си .Теб удрял ли ти е чук между рогата помиярчо страхлив .Да не стане така аз да те издиря и тогава ще ми плачеш във ръцете за пощада . Аз няма да ти извъртя ,а ще те налагам със големите си юмруци по тъпата глава до откат . И да знаеш не търпя да ме заплашват ,щото ставам много зъл и нападателен – демек рогат такъв със се родил . И друго аз не със те заплашвал със бой ,само ти казах що за човек си .Впрочем ти даже не си човек а някакъв мутант дело на една пиянска чекия . Айде отивай да се шибаш със маймуните че за друго не ставаш педер долен

     2. Хахах бил зъл и рогат …… ми рогат ще си, ами какъв друг да си, като цялото село шиба жена ти докато пишеш мейли да се жалваш на хора, дето не те смятат за жив. Смотльо, смотльо, слагай маската, ваксината и бегай за виагра, че от ден на ден рогата ти ще стават все по-големи и ще ти се смеят и за селските говеда.

  3. Колега веднага ще разясня на колегите тук ,че власт се взима само със кръв .Ето и примери за това Гражданската войн във САЩ ,войната между Севера и Юга , връщам се по назад във времето -средновековието гражданските войни във Китай и въстанието на Ивайло .Дърпам малко по напред във времето гражданската война във Испания -1936 -1938 година , гражданската война във България от 1923 година та до 1944 година .Корейската война през 50 -сте години на миналият век ,последвани от Виетнамската война след това .Следват революциите във Унгария и Чехия -неуспешни .Та и нашата революция -народната 1944 година не е по долу от другите по света от древни времена та до наши дни .А забравих да спомена и гражданските войни във Никарагуа и Салвадор ,едната успешна другата не .За Куба няма да ти говоря .Колега примери ,ама чоеввек трябва да обича историята и много да чете Понял брато .

 23. Мургавия специалист Мургавелкото от Поповица с партията Американския ХотДог НАТО е България и България е НАТО..Да ходи да се шиба в Столипиново или да го шиба Сатаната Мустафата Вещицата Мумията от Американското посолство отзад в задния двор в дупарата с двестЕ….

 24. Въпросът за мен тук е следният:
  Или социологическите „проучвания“ са подвеждащо манипулирани, или хората се хващат лесно на всяка въдица.
  Не е нормално, не е логично Стефан Янев да получи (без да го е заслужил с абсолютно нищо) толкова бързо и толкова голямо доверие.

  1. Същественото е, само получилите подкрепа в чужди посолства или служби, получават властта. И това важи навсякъде, където е необходимо, не само у нас.

   1. Съществено? По-скоро брутално и отчайващо. Отчайващо, защото и държави като Франция и Германия са лесна плячка на съвременните хищници. Интересно все пак как една Унгария (изглежда) успява да си извоюва известна независимост.

    1. Ами, то затова 30г. не можем да излезем от омъгьосания кръг…Избори? Не и в този им вид! През 90-те българите тичаха масово да гласуват и какво? Нима не правеха фалшификации, нима не излъгаха надеждите им?
     Аз имам смешен случай с баба ми и дядо ми, които бяха решили да ме заставят да гласувам при тях- на село- за Петър Стоянов, защото трябвало „десен демократ“ да е президент. (Още си спомням семейството му на снимката- дъщерята Теофана не беше служител в банка на Ротшилд, а просто малко хлапенце с жълта рокличка, синът обаче беше по-висок от баща си.) Та не отидох, де, не ми вдъхваха доверие- чисто интуитивно. Заинатих се като магаре и толкова, нищо че семейната обстановка се поизостри. 🙂 Няма такъв гьонсурат, честно!
     За съжаление, за Дертлиев не можах да гласувам. Очароваше ме тоя човек и същевременно ме респектираше! Александър Каракачанов също го харесвах. (Из „Лични спомени от началото на Прехода ни към нищото“ том 9, стр. 108) 😉

   2. По социологическите изследвания се настройва софтуера на МАШИНКИТЕ!!!

 25. От 2009 г имаме ХУНТА от ЗАПАСНИ ГЕНЕРАЛИ!!! Очакваме МАЙОРИТЕ да направят ПРЕВРАТА!!!

  1. Когато офицерите са покосени, тогава редниците излизат на първа линия 🙂 Най-смелите тръгват напред и водят останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>