« Върни се назад Публикувано на 25.02.2014 / 17:45

ГОСПОДА ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР И ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР, ЗАЩО НЕ МЕ НАЗНАЧИТЕ ЗА ШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА, СЛЕД КАТО ШМАТКИТЕ ВИ, ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ, ТЪРСЯТ ИЗТОЧНИКА МИ?

 

След като АФЕРА ежедневно и ежечасно разкоства безумните действия на шефа на варненската вътрешна дирекция на МВР Чавдар Нанков, известен като „Чавката” и „Барби” и на шефа на „Вътрешна сигурност” Владимир Тренев – „Ебати”, през последните дни в областната дирекция на МВР – Варна е стартирана спешна „операция” – „издирване на източника на АФЕРА”.

Двамата корифеи на милиционерската мисъл – Нанков и Тренев извършвали „тайно” „операцията” и съсредоточили целия си умствен капацитет, за да разкрият кой, кой, кой, кой е източника на АФЕРА и на Веселина Томова.

Господа, вътрешен министър и главен секретар на МВР, АФЕРА и аз сме го играли тоя мач неведнъж и до този момент не сме попаднали на ченгета от класа, с които да ни е удоволствие, кеф и чест да се надцакваме с информация и източници.

Така че, ако искате във Варна изобщо да има дирекция на вътрешните работи, а не в този и гротесков вид, начело с „Барби” и „Ебати”, назначете ме за шеф на полицията!

При положение, че вместо да работят и да се съсредоточат в разбиване на корупцията в морската столица, шефовете на ОД на МВР – Варна, като едни шматки, се занимават да търсят кой бил източника на АФЕРА, то по-рентабилно ще ви излезе направо да ме назначите мен за шеф.

Иначе на Чавдар Нанков и Валентин Тренев снизходително ще им обадим, че страхотно се забавляваме като ги правим на калинки с брилянтните си източници. „Барби“ и „Ебати“ не са нито на класата, нито на нюха ни, нито на сокаците ни, за да се мерят с нас.

А щом МВР я е докарало дотам – журналистите да знаят повече от самите „топ” полицаи, грамофон свири, майка плаче.

Веселина Томова

 

 

«