Публикувано на 30.11.2021 / 22:38

ГОРДЕЯ СЕ С ВАС, КОИТО НЕ СЕ СДОБИХА С QR КОД НА ТЕЛЕФОНА! И ЩЕ ВИ МРАЗЯТ ЗА ТОВА, И ЩЕ ВИ СОЧАТ, И ЩЕ ВИ ГОНЯТ, И ЩЕ ВИ ПРЕЗИРАТ, И РЕПРЕСИРАТ. АЗ СЪМ ЕДНА ОТ ВАС, А ВИЕ СТЕ МОЕТО ВДЪХНОВЕНИЕ. ЗАЩОТО СЕ БОРИТЕ ЗА ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО И ЗА ПРАВОТО СИ НА СОБСТВЕНА ВОЛЯ И ИЗБОР!

Няколко думички по темата, която е винаги актуална.

Искам само да ви кажа, мили приятели, колко много се гордея с вас и колко ценя това, което правите за себе си и всички останали. Всички тези от вас, които не се сдобиха с QR код на телефона по един от всичките възможни и невъзможни начини. И заради това сте

Отритнати

Изхвърлени

Незаконни

Нежелани

Пряко виновни за всички проблеми на държавата и Човечеството.

Искам да ви кажа просто, че аз съм една от всички вас – а вие сте моето вдъхновение.

И не става дума за това, дали инжектирайки се, ще си увредите спермата (Опазил Господ!), ще ви чипират разни рептили, ильоминати и други айти техници.

Става дума за това, че когато нещо ДОКАЗАНО НЕ РАБОТИ за целите, за които трябва да работи, за да бъде това, за което се представя – то НЕ Е това, за което се представя.

И това е абсолютно достатъчно основание, за да не го искате в тялото си – та дори да се нарича Витамин C и да няма нито един негативен страничен ефект. Но то не е витамин C и странични ефекти има. Смъртни случаи има. Десетки хиляди увредени има – и това дори не е най-лошото.

Лошото е, че за да приемете в тялото си нещо, което не желаете, от което не виждате полза за себе си, нито необходимост – тогава, когато по закон имате ИЗБОР дали да го или да не го приемате, поставянето на този избор като условие да бъдете допускани където и да било на открито, закрито, полу-открито, частно или публично място, е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу вас и срещу всеки един човерк.

Вие, обаче, имате избора – все още (не задълго, но все още го имате) – да поемете горчивата, безсмислена чаша. В името на това, да сътрудничите на каквато глупост некадърните управляващи са решили да прокарат днес, за ваша сметка.

Или да не сътрудничите – и да си носите последствията за това.

Всички тези от вас, които избраха второто и затова, при минусови температури и сняг нямат право да влязат никъде да се сгреят, да отидат ДО ТОАЛЕТНАТА, или просто да изпият един чай и да изядат една супа, а се скитат като изритани от обществото КУЧЕТА, натирени от държавата, на която плащат данъци, за да съществува тя като държава и да гарантира спазването на правата им – които тя гази по всеки един и всички възможни и НЕвъзможни начини:

вие правите правилното нещо.

И те ще ви мразят за това, И ще ви сочат. И ще ви гонят. И ще ви репресират. И ще ви потискат. И ще ви пращат едни, втори, трети и десети проверки за това, дали сте си подали в срок декларацията Х и платили данъка Y и издали талончето алфа, делта и омега и дали сте получили удостоверението хикс, игрек и ипсилон, с което да удостоверите това – и няма да се вълнуват от факти. Нито от доказателства.

Те ще ви преследват до последно. С отявлеността на чиновника, който отработва лепта и изпълнява дадени от началството указания, с основното, първо и единствено задължение на всеки чиновник: ДА НЕ МИСЛИ!

Вие ще бъдете едно все по-стопяващо се малцинство, все по-маргинално и все по-отритнато: нямайте никакво съмнение в това. И битката, която водите, е изначано изгубена – и в това нямайте никакво съмнение.

Но знайте и друго – ако чиновника се бори за лептата си – вие се борите за живота си.

За личността си. За базисното си човешко достойнство и за правото си да съществувате като разумно същество със собствен избор и собствена ВОЛЯ и глава на раменете.

И тази борба не ви оставя много избор – тогава, когато вие не сте от 1/2-та вече предали се.

Нямайте никакво съмнение – моментът, в който вие си извадите сертификат и кюар код, на което и да било основание и по какъвто и да било начин – нещо във вас ще умре. Не защото ще ви чипират, инвалидизират, убият физически или ще станете нерепродуктивни – а защото ще трябва да пречупите нещо в личността си: нещо от онова, което ви определя като личност и като човека, който сте. И веднъж пречупено, то няма да се възстанови.

Аз няма да съм този, който да ви съди, напротив, ще ви потупам по рамото за това –  както правя спрямо всеки притежател на сертификат за годност и достъп до обществени места.

От мен упрек никога няма да чуете, не че и ви пука от това.

Но на себе си какво ще кажете след това?..

Вие, всички, които не го направихте това до днешния ден и които се скитате, студуващи, по улиците и гледате витрините само отвън. Които не си показахте носа извън България и не знаете дали някога ще го направите – но останахте верни на себе си: аз ви поздравявам за това. И се гордея с вас. И каквото и да решите утре – утре си е за утре! Днес си е за днес.

Обичам ви.

Малена Шейтанова

Коментари 38 за
“ГОРДЕЯ СЕ С ВАС, КОИТО НЕ СЕ СДОБИХА С QR КОД НА ТЕЛЕФОНА! И ЩЕ ВИ МРАЗЯТ ЗА ТОВА, И ЩЕ ВИ СОЧАТ, И ЩЕ ВИ ГОНЯТ, И ЩЕ ВИ ПРЕЗИРАТ, И РЕПРЕСИРАТ. АЗ СЪМ ЕДНА ОТ ВАС, А ВИЕ СТЕ МОЕТО ВДЪХНОВЕНИЕ. ЗАЩОТО СЕ БОРИТЕ ЗА ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО И ЗА ПРАВОТО СИ НА СОБСТВЕНА ВОЛЯ И ИЗБОР!”

 1. Май дойде отново време разделно и който иска да си запази вярата, трябва да се хвърля от скалата.

 2. Бертолт Брехт” Най-лошата неграмотност е политическата неграмотност.

  “ Политически неграмотният не чува, не говори, не участва в политическите събития.
  Той не знае, че цената на живота, цената на зърното, на рибата, на брашното, на наема, на обувките и на лекарствата зависят от политически решения.
  Политически неграмотният е толкова глупав, че е способен да се пръсне от гордост заради факта, че мрази политиката.
  Този глупак не осъзнава, че проституцията, изоставените деца, най-големите крадци, лошите политици и корумпираните лакеи на национални и мултинационални компании се раждат тъкмо поради неговото политическо невежество.”

 3. Сириеца Угур Шахин и жена му туркинята Йозлем Тюреджи собственици на BionTeh са спечелили 7 МИЛИАРДА евра за 9 месеца на 2021год
  УГУР ШАХИН/от Алепо Сирия-древен център на САТАНИНската Кабала/ смята да инвестира в германския град Майнц където живее над 1 МИЛИАРД евра забележете в какво в СВЕТОВЕН център по ОНКОЛОГИЯ и геронтология
  Сиреч прави затворен 2-ен цикъл ;
  1-во ви ваксинира с експерименталната ваксина която в течение на 2до 5 ГОДИНИ ЩЕ доведе до масови РАКови заболявания
  2-ро започва да ви “ЛЕКУВА“ с нови експериментални лекарства този път с-у РАК докато не умори и РАЗОРИ обикновените хора с непосилни суми за лечение

 4. Това е за ковид-дисидентите,осъзнатите,които разбират напълно значението на това да не позволиш на чиновниците да те малтретират като доктор Менгеле,защото натам отива работата.За да си запазиш правото да си преценяваш сам,не както развява плакат петков и написано ВСЕКИ СИ ПРЕЦЕНЯ САМ.Преценя ,ама въпреки приложената икономическа и институционална принуда,държавните органи смело и безотговорно газят конституцията.

 5. Поздрави на авторката. Най точното ми описание с последното дълго изречение.

 6. Много добър коментар, дано има повече други такива по тази толкова важна тема.
  За атеистите е без значение дали е “ чип“, „знакът на звяра“…, за тях правата на човешката личност имат висок приоритет. Но за тези, които вярват в Господ Иисус Христос не е без значение такъв „знак“, „чип“…, тогава човешките права, които са много важни само в този материален свят, остават на по-заден план. Защото това е нещо сатанинско, свързано с тъмнината и не само символично казано. Това не е експеримент с човечеството, това е много добре замислен план, който е в ход да се изпълни. Ние не познавам тъмните, лукави помисли на Сатаната.
  А как ще си „избелим дрехата“, ако толко много я замърсим? Ако сме я „избелили“ вече и без това знаем със 100%-ва сигурност, че ще устоим на всеки натиск за ваксиниране.
  Но съм убедена, че и тези, които на първо място защитават човешките права, също ще устоят, показвайки своята воля и решителност.

 7. На времето, когато получавахме похвала в казармата, отговаряхме: „Служа на Народна Република България!“

  Затова спешно „Народна“ – уж тавтология..
  Следователно властта не е Народна.

  И мъпетите доказват, че не служат на Народа.

 8. Нещастен аутсайдер наври се в мишата си дупка и там си остани плазмодий див и щастлив….

 9. „Нямайте никакво съмнение – моментът, в който вие си извадите сертификат и кюар код, на което и да било основание и по какъвто и да било начин – нещо във вас ще умре.“ – Същото без думи: https://i.postimg.cc/fTdvBmZV/FFYG9-Ki-WYAo-Hy-MM.jpg

 10. „Боя се, че непременно ще настъпи ден, когато технологиите ще надминат простото човешко общуване. И тогава светът ще получи поколение от идиоти.“
  А.Айнщайн (от четвъртия етаж)

  1. Ще настъпят последните времена, когато 9 болни ще отидат при 1 здрав и ще му кажат:“Ти си болен, понеже не си като нас.“ Св.Антоний Велики
   А чашата, която ще изпием за неверието си в ковидизма, е чашата на Сократ. Най-горчивата и сладка чаша. Пълна с отрова? Не, пълна с истина, уважаеми заседатели! 🙂

 11. Mens sana in corpore sano( лат. език -автор Decimus Iunius Iuvenalis), преведено на български език означава здрав дух в здраво тяло.
  Хармоничното развитие на човека не предполага нито въвеждането на индивидуални QR кодове, нито кравешки марки на ушите на ваксинираните.
  Всиички, които се ваксинират нека знаят това, че никой не е вечен.

 12. В Дюна има един момент в който се обяснява оцеляването на пясъчната планета, трябва да имаш нерегулярен ритъм на стъпките. Иначе си жертва, така, че четете Сун Дзъ ако искате да оцелеете. Само, че доста хора ще трябва сериозно да поработят върху егото си, преди да почнат да трупат знания по въпроса. Не случайно Ф Хърбърт ги е нарекъл „фримени“. Но това не означава свободия, дори точно обратното.

  Когато си жертва следва да прикриеш „пАтеPНа сN“ и да разкриеш тоя на врага си 🙂 . Ако разбира се първо знаеш кой е той, иначе си думнат.

  https://www.youtube.com/watch?v=I-Rmg0wuMAA 🙂

  п.П. Патоса е хубаво нещо но е далеч недостатъчен за оцеляване.

  1. Отстояването на истината не винаги е съвместимо с оцеляването, сър…

   1. Оцеляването е с корен думичката Цел.

    Т.е. ако нямате цел, няма как да оцелеете, какво е Истината е тема за философски дебат и много хора претендират да я имат, а релно я нямат 😉 .

    Една истинска бенегесеритка, като лейди Джесика ги хваща всичките политически лъжльовци одма, с един поглед а не и трябват десетилетия да вдене. Но нейното обучение е далеч по-сложно от това на един въздушен шофьор или един прост, както сам се нарича, гард, като Баце, камо ли да го избере за свой лидер 🙂 .

    Гледайте сериала Марко Поло, ако имате време, вижте слепия монах, учител на наследника на Кублай и т.н.

    https://www.youtube.com/watch?v=yX7phqYE-pc

 13. Суверенът губи Суверенитета си!!!Над Народът беше Държавата!!!Над Държавата бе Е.Съюз!!!Над Е.Съюз бе СЗО!!! Над СЗО бе БигФарма а над всичките тях САТАНИСТИТЕ!!!

  Фактически СЗО се командва от основните донори със “свързани” пари. Ето и подредба по големина на тези вноски. 1) САЩ; 2) Фондация “Бил и Мелинда Гейтс”; 3) Великобритания; 4) ГАВИ (Глобалният алианс по ваксинации и имунизации); 5) Световната банка; 6) Германия; 7) Япония; 8) Европейската комисия; 9) “Ротари”, 10) Националният благотворителен фонд, 11) Централният фонд за реагиране на извънредни ситуации на ООН, 12) Канада, 13) Управлението на ООН по координация на хуманитарните въпроси, 14) Норвегия, 15) Австралия.

  СЗО се трансформира в организация, независима от държавите учредители???

  С пряка намеса в ДЪРЖАВИТЕ без СПАЗВАНЕ на Конститцията и Правата на Човека ТАМ!!!

 14. Бай Айнщайн от четвъртия етаж каза,че овцата е доста продуктивно животно за разлика от свинята.
  Стрижеш я за вълна.
  Доиш я за мляко.
  Колиш я за пастърма…
  Послушна е ,не рови ,върви кротко в стадото ,строго спазвайки йерархията накъдето я подкарат Кучетата.

  Венсеремос.

  П.Пис
  Има и шугави овце !!!

   1. Каза ,че се влияят от конските мухи под опашката…

    Венсеремос.

 15. Много човешки и истински коментар. Във всекидневието си имам доста пречки заради този фашизоидо-тираничен код, белегът на звяра, но не сметям да се огъвам. Защото няколко закони, международни документи и Конституцията са над заповеди на някакви жалки марионетки! Благодарности за най-смелата българка г-жа Томова и за тази истинска жена и голям човек Малена Шейтанова! Поклон и бъдете все така смели и непокорни!

 16. Йоан 1
  1940 Bulgarian Bible
  1 В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог.

  2 То в начало беше у Бога.

  3 Всичко това чрез Него стана; и без Него не е ставало нищо , което е станало.

  4 В Него бе животът и животът бе светлина на човеците.

  5 И светлината свети в тъмнината; а тъмнината я не схвана.

  1. Сатанистите в Действие- Урсула фон дер Лайнен във връзка с Рождество Христово забранила в ЕВРОпарламента имената Йосиф и Мария!!!Сатанисти…Сър!!!

 17. Фашизъм-Открита ТЕРОРИСТИЧНА ДИКТАТУРА на НАЙ-РЕАКЦИОННАТА КЛАСА!!!Може вече и ПАРТИЯ!!! На ТЕРОРЪТ с ТЕРОР!!!

 18. Важно! Отнася се и за България и не трябва да допуснем да го приемат! Никакви права на СЗО и НПО-та! Конституцията и националното законодателство да бъдат над международното и правото на ЕС.

  https://t.me/MIrvMomente/8642
  ☝️☢️ – ‼️СРОЧНО‼️

  В Женеве, В Швейцарии закончился первый день Второй в истории Чрезвычайной сессии Всемирной организации здравоохранения.

  На ней были рассмотрены возможности принятия специальной Конвенции по ответу на пандемии или так называемое «Пандемическое Соглашение».

  В основу Соглашения положены специальный «пандемический отчет», опубликованный ВОЗ 23 ноября 2021 года и «пандемический путеводитель», опубликованный 22 сентября 2021 года.

  В этих документах, в частности, предлагается:

  — единоличное право ВОЗ объявлять о наступлении очередной «пандемии»;

  — отмена верховенства прав Человека при наступлении «пандемических» режимов;

  — радикальные ограничения прав профсоюзов;

  — наделение НКО и иных неопределенных структур правом наравне с государствами участвовать в установлении международных законов;

  — обязанность стран запрашивать внешнюю помощь, в случае, если они не справляются с «пандемией» своими силами.

  Вторая чрезвычайная сессия завершит свою работу 01 декабря 2021 года.

  Осталось ровно два дня до того, как представители России на этом шабаше, а именно Министр здравоохранения РФ Мурашко Михаил Альбертович и заместитель министра здравоохранения Александра Викторовна Дронова, могут подписать от имени России так называемое «Пандемическое Соглашение».

  Это коснется всех и каждого. Если Россия подпишет это “соглашение”, то по сути откажется от государственного суверенитета, Конституции России, Всеобщей декларации прав человека.

  По пункту “наделение НКО и иных неопределенных структур правом наравне с государствами участвовать в установлении международных законов”, Россия передает всю полноту законодательной и исполнительной власти в руки неопределенных структур. Президент России, Государственная Дума РФ, Совет Федерации РФ, Правительство России, фактически теряют свои полномочия.

  Вы не верили сказкам и теориям заговора о мировом правительстве и Новом мировом порядке? Вот же он, уже пришел и показал свой звериный оскал.

  Можете сами посмотреть эфир этого действа в Фейсбуке и пока еще открыты комментарии, выразить свое отношение к этому эпохальному событию.

  C 1 декабря уже поздно будет что-то менять. И что-то подсказывает, что в законную силу это «Пандемическое Соглашение» должно вступить 9 декабря 2021 года. (9.12.21) Зная любовь обезумевших перезагрузчиков к сочетанию 9 и 11, иначе и быть не может. Они даже назвали свой новый штамм Covid-19 Omicron B.1.1.529. Без девятки и двух единиц у них ничего не клеится.

  Посмотрите в глаза этим достойным представителям России на нынешнем безусловно важном мероприятии. Они всё понимают, но сделать ничего не могут. Вы голосовали за Президента, депутатов и Конституцию. Кто выбирал этих достойных людей и давал им право аннулировать права человека?

  1. 52 загинаха в Русия-52-ма души загинаха в най-тежкия инцидент в руска мина от съветско време насам
   Първоначално бе потвърдена смъртта на 11, след като въглищен прах във вентилационна шахта се запали рано в четвъртък, изпълвайки мината с дим.
   Забележете-25.11.2021 ??? 52е обърнато 25???
   При НАС щяха да са 52-ма в автобуса но…45…4+5=9…Съвпадение!!! Не успяха тук но успяха ТАМ!!!

 19. БРАТЧЕТАТА НА ГАВРОШ
  Ти целия скован от злоба си,
  о шумен и разблуден град,
  и твойте електрични глобуси
  всуе тъй празнично блестят!

  Че всяка вечер теменужена
  ти виждаш бедните деца
  и обидата незаслужена
  по изнурените лица.

  Съдбата рано ги излъгала,
  живота сграбчил ги отвред
  и ето ги: стоят на ъгъла,
  с прихлупен до очи каскет.

  Какво им даваш от разкоша си
  ти – толкоз щедър към едни,
  а към бездомните Гаврошовци
  жесток от ранни младини?

  Пред твоите витрини блескави
  накуп застават често те
  и колко скръб в очите трескави,
  и колко мъка се чете!

  Но тръгват си те пак одрипани,
  с въздишки плахи на уста,
  а тез витрини са обсипани
  с безброй жадувани неща…

  Ти целия скован от злоба си,
  о шумен и разблуден град,
  и твойте електрични глобуси
  всуе тъй празнично блестят!

 20. Терора ще продължи дотогава – докато 99% го позволяват на 1% самозабравили се психопати, продажници и откровени идиоти.
  Да се стачкува, викайки и хвърляйки яйца по празни сгради, както и да се биеш с полицията е безсмислено, или поне ефекта е незначителен.
  Дори само 35% от хората да спрат да плащат данъци, всяка държава и продажно управление мигновено ще изпадне в колапс!

  1. Няма как да стане на практика драги. 🙂
   35% ако спрат просто да гледат телевизия ще има страховит ефект, но не би! Гледат!
   Данъци! Неплащане! Пандиз. Глад. 5%. Другите ще се уплашат. Има обратна корелативна връзка. Тъпа идея!
   Стадото е дерационализирано и само върви към кланницата.

  2. И как ще стане това неплащане на данъци, като при всяко пазаруване на каквото и да е плащаш автоматично ДДС, а в много от случаите и акциз.

 21. “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”
  “They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.”
  — Benjamin Franklin

 22. Повече от ясно, изключително,правдива позиция на една истинска ЛИЧНОСТ, а не индивид. Дано има много като Вас, Госпожо Шейтанова. Не съм, обаче съгласен с мнението Ви, че всичко е свършено. Притиснати стената, ставаме по силни.

   1. Васко е прав.
    А ти отивай да си претакваш зелето.
    Явно ти плащат, но няма да е задълго.

    1. А ти живей с тъпи клишета и кухи лозунги (стил Сливи Трифонов) и ще видиш ще ви се усили ли силата, когато останете 10% ненабоцкани.
     „Нека те сега се смеят, но после ще видят“
     (любимата сура на Хомейни)
     🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *