« Върни се назад Публикувано на 25.05.2014 / 21:17

ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ – БРИЛЯНТНИЯТ ШАХМАТИСТ ДОГАН!

 

Бойко Борисов е в истерия. Крещи на слугинските си „журналя”, които не смеят да му гъкнат, заповядва им какво да правят – „да свалят правителството” и нервозно стиска устни. Държи се така, като че ли е загубил изборите с едно голямо нула. А всъщност е спечелил, нали? Ама, какво? Дали един голям ….?

И докато Борисов, иначе като латерна, пак блябосва, че е победител, цялото му излъчване е на ръба на неврната криза. Не пропуска да каже, че ДПС били „в отлична форма” и с половин уста процежда „както и ние”.

Дръжки!

Едва ЕДНА ТРЕТА от България изобщо гласува.

А ако има някой, който е истински победител, ама голям победител, в цялата тая хава – това е Ахмед Доган. Брилянтният шахматист.

Със Станишев е свършено.

Сега АФЕРА ще ви обади кой всъщност прецака истински Делян Пеевски за шеф на ДАНС – и това беше … БСП – Сергей Станишев.

Сокола не прощава.

Орешарски от месеци насам бързо еволюира ИЗВЪН директивите на БСП – Станишев.

Което е признак, че ДПС няма да разбърка гювеча към предсрочни избори.

Засега.

На практика феноменът на тези избори се казва „България без цензура” на Николай Бареков. За първи път се явява на избори, няколко месеца е на политическия манеж и … прас – 19 процента! Почти колкото БСП.

Обичате го, не го обичате Бареков, но това е положението.

И сега Бареков ще е БАЛАНСЬОРЪТ. И ще мачка Боко и компания, това поне е сигурно.

Атака е в колапс. Слави Бинев и някакъв си Валери Симеонов са аут. Янето е в килера на Боко. ДПС взима 14 процента, оле.

Реформаторите, които иначе се биха в гърдите, че са сбиртък от пет партии едва вкараха Куневица. Тотален провал. А Бареков ги отвя като куцо пиле.

АБВ никак не е за подценяване – на ръба на четирите процента.

Румен Петков ли не е стара топла връзка с Доган? Айде бе!

Борисов не само има причина да е истерично нервен, ами е на път да влезе пак в болница с високо кръвно. Защото никога повече няма да е министър – председател.

Доган изигра брилянта шахматна партия.

Както винаги.

Afera.bg

Колаж: Ивайло Ангелов, „Сила“

 

 

 

«