« Върни се назад Публикувано на 28.08.2014 / 15:18

Гого, стиска ли ти да ограничиш Борисов?

Гого Лозанов„Пукажи на тия хора“, не е песен създадена от Криско. Това е песен създадена от Борисов и хилядите насекоми около него, привлечени от светлините на въображаемия му престол.

Спират Криско. Много добре. Мноу тъпо парче, както биха казали някои. Но вижте мотивите- „Председателят на СЕМ Георги Лозанов обаче бе категоричен, че „тази песен вреди на моралното, психическото и физическото здраве на децата“. Според него проблемът не е в циничните думи, а в цинизма в отношението към секса, когато той се свързва само с материални облаги.
Ало Гого, ами нещо да кажеш за простотиите на Борисов. За „целИването на моста“? За Лиляна Павлова и Индира Ганди? За проникновението на герберастки депутати, че сме се освободили от турско робство преди 500 години? За „алтруизма“ и „алтизма“ на Цветанов?
Проблемът, драги ми Лозанов, не е в Криско, макар че песента повтарям, трябва да бъде ограничена. Проблемът е, че Криско е създал такава песен, заради въпиющата неграмотност на герберите и връткането на „интелектуалните“ продажници около тях. Заради миризмата на материалните облаги, които Борисов яко им „мятка“.
Гого, стиска ли ти да ограничиш Борисов?
Илия ПетровИлия Петров
Фейсбук

«