« Върни се назад Публикувано на 19.10.2022 / 11:15

ГНЯЗ. УЖАСНА ГНЯЗ! ТОВА НЕ Е ПАРЛАМЕНТ. ТОВА НЕ Е БЪЛГАРИЯ. ТОВА НЕ СМЕ НИЕ. ТОВА НЕ СИ ТИ ИЛИ ПЪК АЗ. ТОВА Е ДЪНО. ГНЯЗ.

Гняз.

Писклива малоумница с виза за Банкя се пъне от трибуната. Фалцетно крещи: Моето дъно е най-голямото дъно!

Гняз.

Сричащ разносвач на пици, завършен неграмотник и краен дебил, си мисли, че има право да срича. Пред цяла България. До него пък пухкава надуваема кукла и некакъв нереализиран еврейски кайт сърфист гледат нагло.

Гняз.

Копейкин цитира класици. Патетично. О, Боже!

Каква гняз!

Мустафа с морзовата азбука също се пъне. Имал право. Славка има също, бе, адаш! Но той невинен бил, вика, смешникът жалък.

И отново.

Гняз.

Нагла лелка от Крушовица довела най-голямата партия до дъното безочливо простее в ефир. Дядо ми ако беше жив щеше да й счупи очилата. Баща ми също.

Гняз. Ужасна гняз!

Ицо Супола. Тоя субсидиран “демократ”, палячо. И той там. И той се прави. А в крайна сметка, какво? Презокеанска. Долна. Миризлива.

Гняз.

Това не е парламент. Това не е България. Това не сме ние. Това не си ти или пък аз. Това е дъно. Това е само една обидна, тъжна и жалка.

Гняз.

Васил Петев

Бележка на АФЕРА: Снимката е на един от всичките идиоти, които са в този Гняз – Настимир, който се е снимал сам така, щото и тоя идиот е в парламента пак. Гняз!

«