Публикувано на 15.11.2021 / 19:46

ГНУС МЕ Е! ЗАЕДНО СЪС СЕРГЕЙ, КИРЧО И АСЕНЧО МИНЕТЕ ПРЕЗ „КОЗЯК“ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ХОНОРАРИТЕ И ПОСЛЕ ДА ПОДПИШЕТЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ДА КЛЕКНЕТЕ ЗА ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА И НАКРАЯ ДА ПРИЕМЕТЕ МАКЕДОНИЯ В ЕС! КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ГЕРГОВ И БИВШИЯ ТИ ЛЮБОВНИК И ПОДОБНИ САТАНИСТИ

Коментар на журналистът Иво Димитров под поста на евродепутатката Елена Йончева, която поиска оставката на Корнелия Нинова:

„Колко ти плащат Георги Гергов, бившият ти любовник и подобни сатанисти, за да хулиш ръководството.

Изключително жалка си, когато плюеш по онези, които те вкараха в Европарламента и ти дадоха шанс да захлебваш добре от политика.

Добре е да кажеш от висотата на каква позиция искаш оставката на Нинова, след като не си член на БСП. Казваш, че лявото в България имало потенциала да е водещо. Ами тя новата неолиберална левица спечели изборите.

Заедно със Сергей, Кирчо и Асенчо сега ви остава да минете през „Козяк“, да си вземете хонорарите и после да подпишете Истанбулската конвенция, да клекнете окончателно за Зелената сделка, убивайки всички опити за енергийна независимост на България, и накрая да приемете Северна Македония в ЕС.

Гнус ме е!“

Afera.bg

Коментари 39 за
“ГНУС МЕ Е! ЗАЕДНО СЪС СЕРГЕЙ, КИРЧО И АСЕНЧО МИНЕТЕ ПРЕЗ „КОЗЯК“ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ХОНОРАРИТЕ И ПОСЛЕ ДА ПОДПИШЕТЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ДА КЛЕКНЕТЕ ЗА ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА И НАКРАЯ ДА ПРИЕМЕТЕ МАКЕДОНИЯ В ЕС! КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ГЕРГОВ И БИВШИЯ ТИ ЛЮБОВНИК И ПОДОБНИ САТАНИСТИ”

 1. Погледнете лицето и. Всичко е изписано. Сделките с мрака не прощават.

 2. Тамън ,като ви стане студено вследствие на скъпия зелен ток,ще излезете да се стоплите на поредния гейпарад като тропнете едно македонско оро..

 3. Ние българите доказваме ежедневно, че сме много о о мръсно племе. Войната срещу Нинова се водеше от множество сайтове, в Поглед на първо място с ежедневни пасквили.. Гергов, социалистът, пръсна хиляди левове за да я махне. Сега системно почнаха да я спрягат с Бойчето, та дано омразата към него се прелее и към Нинова. Може би пък Сергейчо смята да се върне на бяло магаре и отново да оглави умиращата партия, която години наред съсипваше. И в тая глупотевина и взаимно изяждане никой в нашите медии не обръща внимание на подготовката на война в Украина с Русия, никой. Такава война, от каквато ние имаме остра нужда с цялата си бедност и мизерия, с многото си болни ще бъде напълно в СИНЕГРИЯ с дневния ред на янките. И никой ама никой и не споменава, че Радев и момчетата ще ни завържат за най-големите престъпници на планетата, както ни завързаха някога за Хитлерова Германия, от която се отървахме по чудо и с хиляди жертви. L’armée américaine accusé de crime de guerre en Syrie ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА, НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕМОЦИИ А ЗА ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА, която се крие упорито от цялата ни журналистическа утайка. Чакаме все нещо да се случи, ей така от само себе си и дай боже после.

 4. Всъщност,не победи ли софтуера?
  От всички,които познавам,само един е гласувал за ПП.
  Как така си взеха от всеки по колкото трябва?

 5. И „Зелената сделка“, и „Истамбулската конвенция“, и „Сев. Македония в ЕС“ ще бъдат приети от правителството на Радев (Кирчо и Кокорчо) – с реалната подкрепа на К. Нинова. В този случай Елена Йончева няма пръст. А който има пръст – няма да бъде забравен.

 6. Когато проф. Иво Христов каза, че 80% от българите са дебили огромно количество дебили скочиха като опарени -“ Как така си позволява да ни обижда“. Ами уважаеми дебили истината не е обида. Има ли друга държава в ЕС с толкова нисък стандарт на живот. Даже държави извън ЕС са със по- висок стандарт. Мантрата ,че българите са най- умните, най интелигентните, най- качествените, най- не знам си какво си отиде е канала. Крайно време е да свалим розовите очила и да се опитаме да видим горчивата истина, и на всички онези, които години наред са ни баламосвали със сладки приказки- по един демократичен шут в задника и да заживеем в действителната реалност а не във фалшивата натрапена ни от шепа мошеници и безскрупулни спекуланти.

  1. 90 процента дебили е страшно много. Но не е това проблема. Всеки народ си има по 5-10 човека на милион, които са като Леонардо, Айнщайн и тн. Един Леонардо дори стига. Народите с късмет ги имат, не ги убиват, не ги прогонват и ги оставят да водят. Има държави като САЩ, които активно ги издирват и привличат на тяхна територия, за да създават просперитет за американците. Българите имат високо средно ниво на интелект и обременена от робство и комунизъм психика. Българинът може да направи изкуствен интелект на телефона си, да направи основен ремонт на двигател на паркинга, но и да подпали плевнята си, че да изгори къщата на Вуте. Отделно успехът на другите събужда атавистичен ужас, а провалът им успокоение, а може би и радост. Така се генерира отрицателна селекция и бедност, и безисходица. А когато в една страна има кой да направи изкуствен интелект, ваксина, нови материали и тн. Другите страни пращат кирчовци да попречат това да се случи.

 7. БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЗАПАСВАЙТЕ НА ГОЛИЯ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОФА И ИЗЛИЗАЙТЕ НА УЛИЦАТА, БОРБАТА ШЕ БЪДЕ БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА. ДА ПОКАЖЕМ НА ВРАГА, ЧЕ ИМА И ПО ЛУДИ ОТ НЕГО.

 8. Go and see. (Military, dir. Elem Klimov, 1985)
  https://www.youtube.com/watch?v=UkkJZweYaLI

  Някои може да са го гледали а други не!?!?!?
  Сега методите им са различни но не и крайната ЦЕЛ на ШВАБистите!!!Потомците им са живи!!!Преди 75 години плодовете им бяха ОБРУЛЕНИ но ДЪРВОТО остана и пак ги РОДИ!!!

 9. Няма никаква еврозона, бе, боклуци, има евроограбване. Тръгнали са на бедняците да им земат и последния залък от устата.

 10. Държаво Българийо, досега българите ти умираха от коронавирус, от днес нататък ще умират от студ и от глад. Аз всеки момент ще умра, запомни ми добре думите. Тъпанарке, долна предателко. Все пак имам право на последната си дума, нали, идиотке проста, мащехо българска.

 11. Ако тези които са ви стъпквали досега внезапно тръгват да ви СПАСЯВАТ не се РАДВАЙТЕ …!!!Означава че не са ви стъпкали ДОСТАТЪЧНО!!!

 12. Враговете с партиен билет изпълзяха, за да разгромят и досъсипят БСП. Тази женица стана евродепутат благодарение на Нинова. Първо продаде България с резолюцията на ЕС. Сега продаде човекът и партията, които я пратиха в Брюксел. Смятам, че коментар за това същество е излишен…

 13. ХОРА, ПРОВЕРЕТЕ СИ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК, ПРЕДИ МАЛКО СА ИЗЛЯЗЛИ, МОЙТА Е ТОЧНО ДВОЙНО НА ПРЕДНИЯ МЕСЕЦ. А предния месец беше двойно на по предния. ЗНАЧИ СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ ЩЕ Е ДВОЙНО НА СЕГАШНИЯ. ОТИВАМ ДА СЕ ХВЪРЛЯМ ОТ АСПАРУХОВИЯ МОСТ. ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ УМРА ОТ СТУД И ТЪМНИНА ТАЯ ЗИМА. ОТ ДНЕС НЯМА ДА ВКЛЮЧВАМ ДАЖЕ И ОСВЕТИТЕЛНАТА КРУШКА. ЩЕ СТОЯ В ТЪМНОТО. ПО-ДОБРЕ В ГРОБА.

 14. Това нещо от снимката,джендърката,продажната,неблагодарната елена йончева УДАРИ ДЪНОТО….
  Аз не понасям ПРЕДАТЕЛИТЕ И НЕБЛАГОДАРНИЦИТЕ!!!
  Цирка почва,както казва и Полковник Николай Марков,взимайте пуканките и наблюдавайте,жалкото е че това ще ощети
  още един път, клетия български народ,но явно е това ни е кармата,ще трябва да изтърпим новите „месии“,новите пиявици готови да изсмучат малкото останала кръв от българската плът,имам предвид измамниците кирчо и кокорчо….

  1. Всичко тук което пишете е абсолютно вярно. Но като сме толкова зле и бедни, като само К.Нинова и БСП говориха за социална политика за намаляване на данъци, за преизчисление на пенсии, за подпомагане на млади семейства и др. Защо не гласуваха за БСП точно тия обеднели отрудени хора!????? На тоя въпрос искам някой да ми отговори.

 15. Да очакваме „будните“ по соросоидски Елена и Сергей да се загрижат за модернизацията на БСП като го препълнят с мамини синчета и да трогнат обществото с проблемите на ЛГБТ, неприемането на бежанци,истснбулската конвенция и Македония в ЕС, колко коравосърдечно е и как това е част от наследството на Боко, което трябва да променим за да пребъде България.

 16. Подготовката за Истанбулската Конвенция ви беше случката със IT-тата – Евгения Владимирова (eti.konfeti) и Орлин Пламенов Владимиров (DaddyyOui).Бележка – конфети е уличното име на амфетамините у наше територия, другия явно се изживява като шугър деди.Във LinkedIn въпросния има много интересна биография със препоръки от Министерствата на :
  Правосъдието
  Външните работи
  Извънредните ситуации
  Агенция за бежанците
  ИИИ ЕКОПАК
  И БАН
  След това от нищото бива торпилиран във Юнайтед Кондом – до 2020 (времето по което се предполага че трябва вече да е женен за лолитката).
  Профилите във СураТефтер – йок снимки на дете.
  Полицията ВЕДНАГИ го арестуваха и имат следната версия вече :
  Удушил я с ръце, но не съвсем и след това я увил в целофан
  ВЪПРОС – как никой съсед не е чул скандала и викането ? И плачещо дете? – По принцип сме гьон сурати -ама туй издиша зверски.
  Бащата ЕКС-ДАНС-аджия – не знае как да скрие улики? Че те за това взимат пари?
  Бащата ОЩЕ ДНЕС почва да натиска за по-лека присъда – Орлинчо имал три заболявания?
  Какви ПСИХИЧНИ ЛИ ? Как тогава е МЕГА МЕРИНДЖЕЙ във ВиЕм Уеър? Публична тайна е че във големи компании ЗАПАДНИ се избират хора със тежки социопатични отклонения на управленчески постове – шизота, нарциси, педофили, садисти, – най-добре всичкото това наведнъж.
  АРЕСТАНТА във СЪБОТА беше ПУБЛИЧНО ПРИБРАН пред камери на (((БЛУМБЪРГ))) – тоест БГ Он Еър – ВЪВ НЕ-МАРКИРАНА ЗЕЛЕНА 20+ ГОДИШНА СТРОШКА със СЕЛСКИ ЛЕПЕНКИ КАСТРОЛ – МАСТРОЛ по нея
  БЕЗ закрито лице, ВСИЧКИ да го видят – КОЛКО арести заснемани от медиите са ставали по тоз сценарии?
  Апропо – и „жертвата“ и „извършителя-съпруг“ са 100% Дей–Бисти (още и седи на профила от летоска номер 23 със логото на Дрисльо на партията).
  А коментарите под статии (където има коментари разрешени- примерно Вчера БГ) – са крайно леви.
  Извадки от коментарите:
  „Само бели във българия не лежат за убийство, малцинствата САМО ГИ НАКАЗВАТ“
  „Ако беше ром, щяха да са го разстреляли“
  Да продължавам ли?
  Други интересни факти :
  Твърдеше се в началото (след 14-ти 10-и) че нямали достъп до компютъра и и профилите и – проверих във събота – изстрити за им и на двамата т.нар ЧЕК ИНС – как е станало без достъп ….
  Били иззели полицията служебен лаптоп за разследването – те наистина мислят че ние пасем трева (повечето хора са всъщност на вие със компютърни технологии или как чужди компании третират служебен лаптоп) – НЕМА как компанията да го даде толкова лесно, и дори да го даде – паролата ТЕ НЕ Я ВИЖДАТ нейната, могат евентуално да я занулят, но ме съмнява че биха го направили. А и тези лаптопи са КРИПТИРАНИ , така че има и вторична аутентикация – и тук издиша историята.
  Да не говорим така ли се жертва работа за 10-15К на месец
  Крайния резултат според мен – тази случката ще се използва за упорка за Истанбулската и много по-гнусни работи покрай нея. Ще се чува за това докато Кирчо и Кокорчо приемат необходимите НЕ-законни законови промени, и след това ни вест ни кост от „подсъдимия“ – или ще го копат некъде или ще го преместят някъде на далеко и не-екстрадиращо.

 17. Винаги съм си казвал, че нямам право да съдя за един човек по физиономията и външността, но това което виждам не е жена, не е дама, не е майка, не е леля, не е колежка, не е партийна другарка, не е съпруга, не е любовница….. Тя дори не е вещица! Тя е чудовище!

 18. Conspiracy theorists are now saying that celebrities who have been snapped with black left eyes are in secret Illuminatu society.

  Теоретиците на конспирацията сега казват, че известни личности, които са били заснети с черни леви очи, са в тайното общество на илюминатите.

  Вижте и синината под ЛЯВОТО ОКО …как ПОЗИРА и не ВЯРВАЙТЕ на КОНСПИРАЦИИТЕ!!!

 19. Омърсена ПАЧАВРА, върви да лижеш Цариградския Джендър СериГей !

  По красота конкурира леля Цецка Квазимодото .

  1. ПЕТАТА КОЛОНА в БСП : Киро Помака, Крум Зарков, Калоян Паргов, Весела Лечева – Шеврантията , СериГей, Елена Йончева, Свинаря Гочето и глутница им, положиха големи усилия да прехвърлят максимум гласове от БСП към „Продължаваме Подмяната“ и успяха !

 20. Поредната мисирка с тъмни кръгове под очите след ваксинация. Какво ли им дупчат в алчните глави, че веднага се появяват тези тъмни петна и дори гримьорите от канала не могат да ги скрият?

 21. Колкото остарява и се сбръчква, толкова по-неприята и отблъскваща става – и като визия и като поведение. Да обръщат резбата със Сергей и да се вземат – а по Истамбулската конвенция да се венчаят по традициите на Талмуда

 22. Йончева счупи всички рекорди по презряна гнусота. Още си спомням на какъв натиск беше подложена да плаща пари, които се твърдеше, че е взела неправомерно. Нинова направи чудеса не само да я спаси, не само да я успокои морално, изпрати я в европарламента. Йончева доказа , че е достойна за гнидата Станишев, че никой като нея не показа не само такава неблагодарност, не показа такава низост. И както пееше нашия любим Емил Димитров, такава не е трябвало да се ражда.. Паметник трябва да и се направи и всеки който мине да плюе върху него.

 23. „Служебното правителство на Румен Радев изтегли днес пореден транш от половин милиард лева държавен дълг. Сумарно с днешния дълг бъдещите поколения бяха задължени от Радев някой ден да връщат 3,3 милиарда лева и да плашат лихвите по тях. “Промяната” продължава…“

  1. Дългът сигурно вече е петдесет милиарда. Но е все тази! Никой никога не може да си върне дълга. Хората ще бъдат лишени от собственост и ще бъдат послушни „зомби“ затворени в електронен концлагер. Дали ще е срещу пет милиарда или петстотин милиарда е все тази.

 24. Всичко е манипулация. Дори и балотажа. Там ще си ги хакнат пак машините.

 25. Специално за тази всичко е точно казано, само да добавя, че когато Бокич Чекмеджето я беше подпънал за едни пари, пак БСП и Нинова й спасиха задника.
  Гнус ме е! е много-добре казано .

 26. Явно климатът в Брюксел е много здравословен и ги мумифицира ДОБРЕ!!!Спомням си я преди свежа и набъбнала като синя слива а сега се е сбръчкала след ЕВРОпейската обработка!!!

 27. ЕВРО-парла-менте е последният СТАДИЙ на Приказка за СТЪЛБАТА на титана Хр.Смирненски!!!

  …Юношата погледна зелените иронични очи на Дявола:

  – Но аз ще бъда най-нещастният. Ти ми взимаш всичко човешко.
  – Напротив – най-щастливият!… Но? Съгласен ли си: само сърцето и паметта си.

  Момъкът се замисли, черна сянка легна на лицето му, по сбръчканото чело се отрониха мътни капки пот, той гневно сви юмруци и процеди през зъби:

  – Да бъде! Вземи ги!

  …И като лятна буря, гневен и сърдит, разветрил черни коси, той мина последното стъпало. Той беше вече най-горе. И изведнъж в лицето му грейна усмивка, очите му заблестяха с тиха радост и юмруците му се отпуснаха. Той погледна пируващите князе, погледна доле, дето ревеше и проклинаше сивата дрипава тълпа. Погледна, но нито един мускул не трепна по лицето му: то бе светло, весело, доволно. Той виждаше доле празнично облечени тълпи, стоновете бяха вече химни.

  – Кой си ти? – дрезгаво и лукаво го попита Дяволът.

  – Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!…!!!????

  1. За госпожата от горната снимка би могло да се добави: „Пази боже сляпо да прогледне“.

 28. Холдингът ГОСПОДА…холдинга!!!

  Обмисля се въвеждане на диференцирана цена на ВиК услугите

  Обмисля се въвеждане на диференцирана цена на ВиК услугите. Така потребителите, които ползват до 3 куб. м вода месечно за един човек, каквато е общоприетата норма, ще плащат по една тарифа, а потребеното по-голямо количество ще се заплаща на различна, по-висока цена. Това стана ясно на среща на министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова с председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов, съобщиха от МРРБ.

  Скоро и за въглеводородите ни!!!

  1. 3 кубика/човек е много малко , за 2017 по данни на Софийска вода средно на човек разходът е бил 4 м3.
   А изобщо откъде идва този „норматив“ за 3 кубика ?
   Какви са тези глупости и без това им плащаме за всички загуби и идиотщини по трасетата с азбестовите тръби !
   Аз живея точно в такова населено място с водопровод от 50-те с азбестови тръби , а канализация нямаме изобщо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *