Публикувано на 16.07.2021 / 11:34

ГНУСНА РАБОТА. ХАЙДЕ, СТОЙЧО, ЗАМИНАВАЙ ДА СИ ПЛАТИШ ИЗСЛЕДВАНИЯТА! РАДЕВ, САМО ХЛАДНОКРЪВИЕТО МЕ СПИРА ДА НЕ ДОЙДА ТАМ, КЪДЕТО СИ ВЪВ ВАРНА, И ДА НЕ ТИ ЗАШЛЕВЯ ЕДИН ШАМАР!

Оказа се, че са му сложили тази работна диагноза с негово знание, за да не плаща от джоба си доста скъпите изследвания, които е трябвало да му се направят.

Той се е съгласил тогава и не е платил.

Ползвал е колегиалната услуга без да възрази.

Сега излиза и размахва това като доказателство.

Гнусна работа.

Хайде сега, Стойчо, заминавай да си платиш изследванията, щом си полкова честен и загрижен за здравната каса.

Богомил Бонев

Бележка на Веселина Томова:

Днес Румен Радев заявява относно действията на здравния му служебен министър Кацаров: „Делегирал съм пълно право на министрите да определят своята кадрова политика. Те трябва обаче да го правят мотивирано. Едно от големите очаквания на всички българи е да се намери най-сетне ефективен модел на българското здравеопазване. Очевидно днешният модел не работи добре. Той води до прецеденти, до превръщане на здравеопазването“.

„Мотивирано“ ли? Нали си във Варна, бе, Румен Радев?

Що не отидеш до МБАЛ „Света Анна“ да видиш колко „мотивирано“ гилотинира ТВОЯ МИНИСТЪР ТАМ, ЗА ДА УГОДИ НА ЗДРАВНАТА ОЛИГАРХИЯ ВЪВ ВАРНА НА КОСТОВИСТИТЕ?!

Що бе, льотчик, шубе ли те е?! Излез от сценария да маршируваш по наредени предварително „сбирки“ и спектакли!

Кое е „мотивирано“? Лицемерието ти ли? Липсата на каквато и да е чест? Или кухите ти рецитации за пред овчедушното ехале, на което като му подхвърлят манипулации, които иска да чуе, изобщо не обръща внимание, че зад тях се крият откровени лъжи?

Знаеш ли, Румен Радев, единственото, което ме спира да дойда там, където си във Варна, и където всичко е предварително режисирано по срещите ти с „интелектуалци“, и да ти забия един шамар, е хладнокръвието ми. Ти даже и това не заслужаваш!

Защото ме е гнус! Гнус ме е от тип, който зад ФАЛШИВИТЕ СИ РЕЦИТАЦИИ ЗА „ВРЪЩАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА“, ВСЪЩНОСТ ВРЪЩА КРАДЛИВИТЕ МУТРИ НА ТИПОВЕТЕ, КОИТО СИ МИСЛЕХМЕ, ЧЕ СМЕ ИЗПРАТИЛИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!

Afera.bg

Коментари 10 за
“ГНУСНА РАБОТА. ХАЙДЕ, СТОЙЧО, ЗАМИНАВАЙ ДА СИ ПЛАТИШ ИЗСЛЕДВАНИЯТА! РАДЕВ, САМО ХЛАДНОКРЪВИЕТО МЕ СПИРА ДА НЕ ДОЙДА ТАМ, КЪДЕТО СИ ВЪВ ВАРНА, И ДА НЕ ТИ ЗАШЛЕВЯ ЕДИН ШАМАР!”

 1. Току що по БНР доктор Балтаджиев се изказа, че Пирогов не е вече болница N1 по спешност. Имало частни, забележете, болници, които успешно могат да заменят Пирогов в спешната помощ. Та…не било страшно, ако затворят Пирогов.
  Пита се в задачата:
  Чия е частната болница?
  Това ли е причината да се съсипе Пирогов?
  Така ли се прави медицина? Да отидат всички спешни случай в ….?

  1. По- скоро ще се лищим от Кацаров, отколкото от Пирогов каза:

   Аджибадем е частната болница , ама не се мяркай там без кредитна карта. Вратата се отваря с чип от 400 лв. Първо плащаш за изследванията. После влизаш, ако Касата ги поема и ако имаш късмет, ти връщат парите. Ако не влизаш в ,,сметките на Касата,, те изпращат учтиво. Другата е Софиямед на зам.министъра Пенков. Двете общо имат 6 спешни кабинета срещу 26 спешни в Пирогов. Спешна частна детска болница за сега няма в София. Благодаря за вниманието .

 2. ХАХАХАААА!
  С такива „работни диагнози“ :
  1. Се увеличава статистиката на „броя на заразени“ от несъществуващия вироЗ
  2. Се източва касата.
  Аз знам, че във всички болници пишат „болен от КУРона“ за да дръпнат мангизите, а всъщност човека си прави съвсем други изследвания. Това е масова практика! Ко се праим че не знаем!?
  Сега разбрахте ли как се постигат високите нива на „заразени“

 3. Този когото купиха,този който си повярва твърде много,за такова кратко време,този който е по-ЗЪЛ от коцето(герб министъра),този който ни говори НАЗИДАТЕЛНО,някой трябва да го приземи фашиста стойчо кацаров….
  Ето едно смислено видео по-въпроса
  https://youtu.be/da09P0SF_j0
  Хората в нормалните страни си отстояват правата и са по-улиците,ние си блеем както винаги!!!

 4. Радев през годините на Реставрацията, връщат се Стюардите ,червените партизани, костовисти , феодалната аристокрация и един палячо. Озлобени за власт и пари, лична кариера и материално благополучие, жадуват отмъщение, безчинстват, извършват масови репресии на мирни граждани. Жалкия старец Радев, изпаднал в злочести дни, заобиколен от зли езици, животното, човекът- примат . Служебните хора сборище на амбулантни търговци , грабители и тарикати, дават обилни лъжи за фантазии и утопии , космическа програма за пътешествие до Луната и до Слънцето.

 5. Тоя Стойчо Кацаров го разбрах колко струва в едно предаване – питаха го защо в болниците дават по една филия с четвъртинка кучешки кренвирш и тоя мазник вика – „ами то е както при социализма, и тогава не даваха нищо и чаршафи нямаше, по-възрастните сигурно си спомнят“ – понеже съм лежал по онова време в болница, го разбрах още тогава какъв гнусен лъжец е тоя, така че не ме учудва, че сега е забил нож в гърба на семейния си приятел, те влечугите са си такива

 6. Френския събрат на Радев доказа,че те от шамари не разбИрат. Малко им е.

 7. 46-то ни Народно Събрание като 46-ят Президент??? Случайно съвпадение или възел от квантовремево преплитане???

 8. Защо се гневите на този американизиран боклук ?
  Нито има чест, нито има достоинство, лазенето и лизането на американски задници е първа радост за него, ама нали иска пак да е президент и то президент НАРОДЕН ПРЕДАТЕЛ !
  Такава измет ни управлява : циганина Бат Ваньо, Бат Бойко вмирисаната Тиква, еднокнижника, пасмината генералчета и супер адмиралчета, за които България е стока за продан, ех … кога ще дойде Видовден, та да ги видя че висят по дървета и електрически стълбове .

 9. Той /РР / отдавна не е „льотчик „. Той е „Top Gun“ ; Maverik на българската политика:).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *