« Върни се назад Публикувано на 16.07.2021 / 11:34

ГНУСНА РАБОТА. ХАЙДЕ, СТОЙЧО, ЗАМИНАВАЙ ДА СИ ПЛАТИШ ИЗСЛЕДВАНИЯТА! РАДЕВ, САМО ХЛАДНОКРЪВИЕТО МЕ СПИРА ДА НЕ ДОЙДА ТАМ, КЪДЕТО СИ ВЪВ ВАРНА, И ДА НЕ ТИ ЗАШЛЕВЯ ЕДИН ШАМАР!

Оказа се, че са му сложили тази работна диагноза с негово знание, за да не плаща от джоба си доста скъпите изследвания, които е трябвало да му се направят.

Той се е съгласил тогава и не е платил.

Ползвал е колегиалната услуга без да възрази.

Сега излиза и размахва това като доказателство.

Гнусна работа.

Хайде сега, Стойчо, заминавай да си платиш изследванията, щом си полкова честен и загрижен за здравната каса.

Богомил Бонев

Бележка на Веселина Томова:

Днес Румен Радев заявява относно действията на здравния му служебен министър Кацаров: „Делегирал съм пълно право на министрите да определят своята кадрова политика. Те трябва обаче да го правят мотивирано. Едно от големите очаквания на всички българи е да се намери най-сетне ефективен модел на българското здравеопазване. Очевидно днешният модел не работи добре. Той води до прецеденти, до превръщане на здравеопазването“.

„Мотивирано“ ли? Нали си във Варна, бе, Румен Радев?

Що не отидеш до МБАЛ „Света Анна“ да видиш колко „мотивирано“ гилотинира ТВОЯ МИНИСТЪР ТАМ, ЗА ДА УГОДИ НА ЗДРАВНАТА ОЛИГАРХИЯ ВЪВ ВАРНА НА КОСТОВИСТИТЕ?!

Що бе, льотчик, шубе ли те е?! Излез от сценария да маршируваш по наредени предварително „сбирки“ и спектакли!

Кое е „мотивирано“? Лицемерието ти ли? Липсата на каквато и да е чест? Или кухите ти рецитации за пред овчедушното ехале, на което като му подхвърлят манипулации, които иска да чуе, изобщо не обръща внимание, че зад тях се крият откровени лъжи?

Знаеш ли, Румен Радев, единственото, което ме спира да дойда там, където си във Варна, и където всичко е предварително режисирано по срещите ти с „интелектуалци“, и да ти забия един шамар, е хладнокръвието ми. Ти даже и това не заслужаваш!

Защото ме е гнус! Гнус ме е от тип, който зад ФАЛШИВИТЕ СИ РЕЦИТАЦИИ ЗА „ВРЪЩАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА“, ВСЪЩНОСТ ВРЪЩА КРАДЛИВИТЕ МУТРИ НА ТИПОВЕТЕ, КОИТО СИ МИСЛЕХМЕ, ЧЕ СМЕ ИЗПРАТИЛИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!

Afera.bg

«