« Върни се назад Публикувано на 26.06.2024 / 11:10

ГНОМА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН НЕЗАБАВНО ОТ ПАРЛАМЕНТА! ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА СПЕШНО ДА ПРИКЛЮВАТ РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА БРУТАЛНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА АТАНАС АТАНАСОВ! ГНОМА ЧЕТЕ СМС НА ШЕФА НА ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА! ОТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЛИ ГО ВЗЕ?!

Бригаден генерал Венелин Венев – директор на Служба „Военно разузнаване“ към Министерство на отбраната бе изслушан заради изнесена информация в медиите за вербуване на разузнавачи от Служба „Военно разузнаване“ в кафене „Ларгото“ в центъра на София, от съветника по национална сигурност на премиера Николай Денков – Веселин Марков, по поръчка и по инициатива на ген. Атанас Атанасов с предложение за кариерно повишаване на разузнавачите в службата срещу лична лоялност в полза на ген. Атанас Атанасов.

Шефът на Военно разузнаване Венелин Венев категорично заяви, че такова вмешателство като това на Атанас Атанасов и групата му заедно със зловещата фигура на ексдансаджията, съветник на Николай Денков – Веселин Марков в работата на службата никога не е имало!

Атанасов и компания са правили завера за нерегламентиран достъп и намеса в работата на Военно разузнаване.

Това е факт!, каза още Венев и разказа, че всички негови служители, привикани от Гномовата компания са минали детектор на лъжата и психо тест и е установено, че говорят истината.

Уведомени са и чуждите партньори на Военно разузнаване.

По брутално скандалния случай работи Прокуратурата и ДАНС.

Комисията по класифицирана информация е действала некомпетентно като е поискала да се засекретят документите. Както много пъти е писала АФЕРА, шефът на Комисията е лична капия на Атанас Атанасов.

Атанас Атанасов в лично обяснение НЕДОПУСТИМО изчете СМС пратен от шефа на Военно разузнаване до някой си.

Венев отговори, че това е нов повод Атанасов да посети пак прокуратурата.

Не стана ясно дали това е СРС и откъде го има Гнома, или този СМС му предоставен от Алексей Петров, например, като е известно как Алексей е записвал и притежавал огромен информационен масив от записи. Именно Алексей Петров бе близък до ПП/ДБ.

В безумието си Атанасов, четейки този СМС от парламентарната трибуна наруши джелатски закона.

Гнома трябва да бъде изхвърлен от Парламента, а прокуратурата и ДАНС спешно да приключат разследването по случая, за да иде Гнома там, където му е мястото.

Afera.bg

«