« Върни се назад Публикувано на 01.02.2022 / 22:54

ГЛУПАКО РАДЕВ, НЯМАШ НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ!

Глупако кариеристичен, готов през трупове да минеш, за да укрепиш личната си власт и комфорт, когато още в първия миг на позорните ти врътки, далеч преди още Боко да падне от власт, АФЕРА те призова да слезеш на земята, да не предаваш хората си и да направиш поне веднъж онова, което лицемерно лъжеш, когато рецитираш, АФЕРА моментално бе припозната като враг от крадливия ти тесен кръг.

Глупако Радев, когато моментално след като набута в служебните си правителства тези съмнително нахилени измамници кирчовци и кокорчовци, и АФЕРА не спря да предупреждава, че това е пагубно за държавата, че вървите по по-отвратителен път от този и на Боко, АФЕРА стана незабавно враг и с всички ресурси на властта и кръговете около нея започнахте тотално мачкане и пресиране на сайта, небивало в мащабите си и по времето на Боко.

Глупако Радев, когато започна откровено да коленичиш, да подгъзуваш и да предаваш интересите на хората, заради личната си нарцистична комплексарска неистовост за власт и комфорт, когато твоите апапи, около теб, започнаха да крадат по-свирепо и от Боко, и АФЕРА не спря да ги разобличава, АФЕРА бе подложена от вас на линч.

Глупако Радев, когато предупреждавахме, че тия нахилени измамници, които ТИ набута във Властта, легитимира ги, пробута и партията им, позиционира ги и да управляват, че не стават и за уй, освен да продават и предават националните интереси, и да лапат и с гъзовете си, ти, глупако Радев, продължаваше да рецитираш кухите си глупости, правещ се ни чул, ни видял.  И да клеймиш АФЕРА, че „манипулирала“.

Е, кацна ли на нашта, глупако Радев?!

Видя ли си идиотчетата, на които ти си политически баща, заедно с политическата им майка Херо Мустафа?!

Вече можеш да ги ругаеш, а? Вече позволено ли е? Защото вече си оплете кошницата за още пет години власт „пази боже сляпо да прогледа“ с Деса. Вече можеш да се правиш на ах, ох, иху „независимия“ „кой ми сра в гащите“, че чак и да се дистанцираш от отрочетата си измамници, а? Позволи ли ти вече маман Херо?

От тая вечер вече и всичките ти слугински журналя, ау, и те се престрашиха да кажат гък срещу кирчовците и кокорчовците, които досега лигавеха по проститутски.

Нямаш никакво оправдание, глупако Радев!

Защото, ако приемем, но само хипотетично, че си сгрешил в преценката си за тази ПП идиотия, която натресе на българския народ, това означава, че си глупак, непрозорлив глупак, което е недопустимо за политик, тъп, лишен от всякакъв усет за хора и глупав да вденеш и от елементарен анализ и нюх, камо ли да събираш и откриваш хора, които да управляват.

Ако пък ли умишлено натресе тия кретени на власт, а това е точно така, то означава, че си го направил предал и продал задника си на американските интереси, което освен глупак, показва, че си и предател. Готов на всичко единствено заради собствената си кариера.

И каквито и да маньоври  а ла „боянски ливади“ и „нови партии“ да пласираш, нямаш никакво оправдание? Никакво!

И ако този народ има поне мъничко чест, ще те заплюе!

Веселина Томова

«