« Върни се назад Публикувано на 12.12.2017 / 9:43

ГЛЕЙТЕ СИ КЕФА. КОГАТО ГЕРБ ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ, ЩОТО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ, КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ НИ ТРЯБВАТ, ЗА ДА ИЗРИНЕМ ПАПЛАЧТА? КОЛКО, ПАК ЛИ 40 ГОДИНИ?!

ГЕРБМного весел разговор слушах между един съдя-изпълнител и Николаев. Шеги и закачки в студиото. Засмян, весел и добродушен частен съдя изпълнител. Гъди-гъди, кого ще бесим от утре? От утре, който няма билетче за 1.60 в градския транспорт, и няма 20-30 лв. за глобата, съдя изпълнител ще му зима телевизора, колата и две кожи. А който е карал бързо – три кожи, три апартамента и каквото там иска съдията изпълнител.

Сега слушам Волен Сидеров. Той не е никак весел. Очите му блестят на снощно 40 годишно уиски. Волен вече много харесва политиката на Боби Б. Вика, че е уникален Боби. Велик международник, а и в рОдината се справя. В Парламента, вика, съм си добре.Порекламира си малко новата художествената галерия. Тук аз отидох да видя какво си говори Николаев с кого. Ще почакам малко – реклама на разни коледни работи – нова кола, диван с цена, колкото не много нова кола, чудеса в МЕТРО – два тигана Тефал на цената на три, ох, не, на 1, кремвирши, които няма да те изпържат… Разни такива неща рекламират. Чакам…

Сега – времето. Деси Банова някак много кокетно и закачливо и любовно произнася буквите Р и Л. Когато си влюбен, така е. Нежна, ранима, засмяна, закачлива и прекрасна ставаш.

Николаев показва някакви кадри от камери… Не, не си струва да ви разказвам, нито пък да гледам. Сичко е ясно – Боби Б. ни управлява добре, средната се дигна много, безработицата е занулена, парното пак грее в кв. Гоце Делчев, съдия изпълнители ще се грижат за максимална събираемост на глобите, злите доктори от Пловдив, дето са давали ТЕЛК-ове наляво и надясно на разни инвалиди, ще плащат, слънцето грее…

Глейте си кефа. И аз това ще направя – ще пусна прахосмукачка, ще измия малко прозорци и ще изпера малко пердета. За Коледа.

Когато ГЕРБ паднат от власт, щото и това ще стане, колко години ще ни трябват, за да изринем паплачта от всички нива на властта? Всички доктори хонорис кауза, всички доценти и професори, членове и членки, директори, симпатизанти и кметове, усвоители на евро фондове, продуценти, редактори и журналисти, урбанисти, социални антрополози …. Колко, пак ли 40 години?!

Виктория Нинова

«