« Върни се назад Публикувано на 09.11.2021 / 8:00

ГЛЕДАТ МЯРКАТА НА ГОРСКИЯ ОТ ТЕТЕВЕН, ГОТВЯТ ПЕТЦИФРЕНА СУМА ЗА СВОБОДАТА МУ

Районният съд в Ловеч днес ще гледа мярката на задържания преди дни с голямо количество марихуана началник на отдел „Управление и стопанисване на общински гори” в Тетевен Цветомир Тодоров Симеонов, пише сайтът mutrinews.com. Той бе арестуван с цял багажник марихуана, като в същото време наши източници твърдят, че в схемите му дейно участие са взимали и бившата кметица на Тетевен Мадлена Бояджиева и нейният син.

Според източници на медията ни, последните са имали тайна среща тази нощ в Тетевен, на която са обсъждали план за освобождаването на Цветомир Симеонов, като са подготвили и петцифрена сума, за да измъкнат на всяка цена своя човек, тъй като се опасяват, че Симеонов може да проговори пред властите и да разкрие организирана група вилнееща в Тетевен под шапката на общината.

Нека припомним, че различни медии многократно са писали за тежките безобразия на горския Симеонов и неговите тъмни дела в района, които са ставали под покровителството на кметицата на Тетевен Мадлена Бояджиева и шефа на РДГ Ловеч – Павли Богдански. Преди дни агенти на ДАНС влязоха в община Тетевен, където към момента се разследват цяла серия от злоупотреби с евросредства от кметицата Мадлена Бояджиева.

www.nbox.bg

«