Публикувано на 02.04.2020 / 10:00

ГЛЕДАЙ, БОЙКО, ЩОТО ТАКЪВ НЕ НИ ТРЯБВАШ! ГЛЕДАЙ КАКВО ДАВАТ В ИСПАНИЯ НА ВСЕКИ 15 ДНИ! /ВИДЕО!/

ГЛЕДАЙ, БОЙКО, ЩОТО ТАКЪВ НЕ НИ ТРЯБВАШ! ГЛЕДАЙ КАКВО ДАВАТ В ИСПАНИЯ НА ВСЕКИ 15 ДНИ! /ВИДЕО!/Без коментар.


Afera.bg

Коментари 20 за
“ГЛЕДАЙ, БОЙКО, ЩОТО ТАКЪВ НЕ НИ ТРЯБВАШ! ГЛЕДАЙ КАКВО ДАВАТ В ИСПАНИЯ НА ВСЕКИ 15 ДНИ! /ВИДЕО!/”

 1. Ще дават ми, като дерат кожите на работещите с данъци,ще има за безработните.

  1. стоянкееее,стоянке-те дерат с данъци,ама когато има нужда ,дават!а тук само дерат-това е разликата,ама какво да ти обяснявам….

 2. Ще дават в Испания,като дерат с данъци работещите така има за за другите дето чакат на помощи.

  1. Храни се раздават на всяко семеѝство,без значение дали си безработен или работещ. За тези които не знаят,ще кажа ,че безработните получават по 500 Е месечно,да казвам ли още ,че наѝ основното , а именно храните са по евтини от БГ.

 3. Мутрата не е научен да дава, а да взема.
  До пет години затвор и глоба от 5 хил. лв. Толкова може да ви струва една разходка до близкия парк или градинка по време на въведените забрани заради епидемията от коронавирус.
  Иначе раздава, ама лъжи. Мерките за икономиката са шменти капели.

 4. Муйка, той и брат ти Бойко дава, ама на… определени… велможи само, едни такива като Кирчо Гелът, дето имаше да плаща близо 70 милиона към хазната, ама му ги… опростиха или по-точно… Кирцата ги наля към сметките на… тикварите:)))!!!

 5. И не само храни се дават,всички неработещи в момента излизат на БАХА,и получават 70/100 от заплатата си.Да не говорим ,че здравеопазването е напълно безплатно.Храната в болниците е с меню,сам избираш какво да ядеш утрешния ден.

 6. Светът е в 21 век, у наше село сме 17ти, 18ти век -някъде там. Избираме си главатар и той решава всичко. Бойко малумен ама и хората не са по-назад.

 7. На Тъпака тефтера / не че пише там, но често го гледа / :
  Дебит – ми е дал
  Кредит – съм му взел
  Тотал :…….

 8. Да ,ама хората имат социална система и фондове,не като тука да те уморят от глад.Знаят само ДАЙ и да си тъпчат гушите,службари маймунски тарикати.Опоскаха орталъка и не кандисват,нахвърлят се на външни заеми по 10 милиарда на транш,отвори им се ищаха.Ний сме бетер черна Африка,досега поменувахме някак,отпъждаха ни гнусливо,а сега са се заели да ни мачкат като тахтаби,оцеляването невъзможно.

  1. А ти тъпако – ГОЛЕМИЯТ
   БЪЛГАРИН, скоро ще се възнесеш

   гладен при Свети Петър!

 9. Я-а-а-а, това е УБО-Порциона за всека БКП-номенклатурна единица, дето им го даваха след Чернобил 1986г. и го доставяха точно от Испания! Нищо ново! Само ни следват! То и сега БОКо може ни снабдява с такива чужбински УБО-ПОРЦИОНИ депутатите, министрите, разните ЩАБАРИ, БАНКЕРИ, ДОМУСИТЕ и ШИШИТАТА „дарители“, БКП-сопола Роско Синоптични, мамата Цура БКП-баджак, Фидоска, Пиги сВинетката, шайкаджията Тони ДС-Рудолф гимлерот, харизанката, тая ритнатата от катър в сурата заслужила ябълко-хвъргачка Илиянка, истеричната баш-мисирка Ива, …… А за ДС-Ванче караПраси и събутилничката му Джанбаз има и по 10 л туба на калпак с високоалкохолен „дезинфектатнт“ и бидонче кисело зеле от военновремените запаси – за да имат бульон трезве ако случайно ги хване „дезинфекцирани“ полицията!

 10. Незабавно прокуратурата да се самосезира,да образува досъдебно производство за тази брутална и опасна дезинформация,която руши устоите на държавата.След това да изпрати до Испания европейска заповед за арест,този почти терорист да бъде докаран тук,задържан и осъден с наложено наказание в максимален размер-5 години лишаване от свобода. Най -късно до края на деня-02.04.2020 година да се публикува и официална информация за предприетите мерки с разяснения от Сийка. Всъщност тя защо изчезна така-да не е под специална закрила като особено ценен кадър на ВКП ?

  1. До „Вирусът ГЕРБ“
   И псевдонимът, и коментарът Ви казват всичко. Очевидно всенародния „любимец“ го чака съдбата на австрийския граф Латур, обесен на виенски фенер през 1848 г. от въстаналия народ. Този мразен благородник е бил министър на войната и изпраща армията да се бие против унгарците, също поданици на Австро-Унгария, което е повод за избухване на революцията.Що се касае до видеото и българина в Испания дори и на дебилите става ясно защо за последните 10 години още милион българи напуснаха кочината Му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *