Публикувано на 09.05.2022 / 10:02

ГЛЕДАЙТЕ ТУК ПАРАДА НА ПОБЕДАТА ОТ МОСКВА! ПУТИН: НИЕ СМЕ ДРУГА СТРАНА, НИЕ СМЕ ДРУГ ХАРАКТЕР, НИЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ЛЮБОВТА КЪМ РОДИНАТА!/ВИДЕО/

Парада на Победата, 9 май 2022, Москва!

Путин:

НАТО не пожела да ни чуе. Тя имаше съвършено други планове и се подготвяше да нападне Крим. НАТО започна да присвоява прилежащите към нас територии, близо до нашите граници. Всичко говореше за това, че сблъсъкът с неонацистите ще бъде неизбежен.

Ние сме друга страна, ние сме друг характер, ние никога няма да се откажем от любовта към родината!

Русия даде изпреварващ отпор на агресията и това беше единственото правилно решение.

Русия няма никога да се откаже от уважението към всички народи и култури, но Западът реши да отмени това. Западът зачеркна мъжеството и смелостта на онези, които извоюваха победата над фашизма.

afera.bg

Коментари 37 за
“ГЛЕДАЙТЕ ТУК ПАРАДА НА ПОБЕДАТА ОТ МОСКВА! ПУТИН: НИЕ СМЕ ДРУГА СТРАНА, НИЕ СМЕ ДРУГ ХАРАКТЕР, НИЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ЛЮБОВТА КЪМ РОДИНАТА!/ВИДЕО/”

 1. Благодаря Афера!
  Щастлива съм, че ви има.
  Велика страна, велики хора! Готови са на всичко да защитят Родината и историята.

 2. След включването на България във военните действия срещу нацистка Германия след септември 1944 са загинали около 35 000 български войници, включително моя дядо.
  Къде е нашия парад и къде е нашия полк, безродници?!

 3. Без Русия, този ден нямаше да бъде преди 77 години ! Слава на Русия, Слава на Героите !

 4. Честит летен Никулден,Честит Ден на Победата!Радетеля за чистота на Православието се чества на днешния ден на Победа над новите западни кръстоносци.Нищо не е случайно.

 5. Благодаря на АФЕРА!
  Усещам,как треперят гащите на евроатлантиците,НАТОВСКИТЕ генерали и американците.Особено на последните!

 6. Единственото което искам да споделя с всички на този ден е именно “ Благодаря Афера“. Благодаря! Не се радвам а ми е тъжно, че няма подобен честен и сърдечен призив за великите ни телевизии, официозни сайтове, всичкознаещи журналисти и т.н. и т.н. Единствено „Афера“ заслужи това мое „Благодаря“.

 7. Благодаря.Стегнат парад.Чувства се тревожност и величие.Господ да е с Русия.И с всички прогресивни мирни хора.

 8. Няма да разбера как някой може да си помисли, че може да победи народ С ТАКЪВ ДУХ!

  Не ми се пише повече за боклука, нападнал Паметника на Съветската армия! Не е ден за обиди!

  Забележка: Моите извинения на г-жа Томова, когато защитавах онези двамата с червената боя!

 9. Е и какво със тези ли хора искат да воюват западно европейските фашисти и нацисти . европейските фашисти никога няма да победят Руският народ Никога и накрая да живеят България и Русия ,Българският народ и Руският народ и съдбата е казала завинаги заедно Русия и България .Смърт на Фашизма и нацизма .

 10. CNN и DW предаваха също пряко военния парад.
  С превод пуснаха и речта на Владимир Владимирович.

  Е, Западът отлично чу какво иде от Изтока – уважение и добронамерност, желание за Единно човешко сътрудничество между всички човеци на Земята.

  Владимир Владимирович отбеляза героизма и приноса на чуждестранните войски и войници в разгрома на нацизма – американци, англичани, французи, китайци …

  Каза, че американци – ветерани искали да отидат на парада в Москва, но не ги пуснали!?
  Да, ето това е страшното – изнасилването на човешката памет срещу Доброто.

  „Западът зачеркна мъжеството и смелостта на онези, които извоюваха победата над фашизма.“

  В името на какво велики Западе, в името на какво?!
  На едноличното господство?
  Сал един Запад велик, другите – Изтокът и Югът не съществуват на Планетата ли?!

  Защо ти е това бе, англосаксонецо?!
  – едноличното световно господство, за какво ви е нужно, не сте богати ли, имате купища пари, злато, иманета, … КАКВО ви ЛИПСВА?!
  ………………….

  И въпреки всичко… любовта между хората ще се съхрани, за да победи глупавата омраза, омразата която храни злото и смъртта.

  Новото, което иде, е на сътрудничеството, а не на безсмисленото едноличното господство.

  1. Това е глобализма. Всички недостатъци на утопията либерализъм се препращам към глобализма, при което трябва да се овладяват и разширяват териториите на които властва либерализма, но Земята не е безкрайна величина, тя е ограничена и по територия и по ресурси и по идиоти които безропотно ще искат да станат роби на новите фараони и тогава накъде? Quo vadis, казано на латински още преди хиляди години.

  2. Стари братко, това не са човешки същества. Няма начин да ги вразумиш. Морган Скот Пек ги нарича”Носители на Злото”.
   Не опитвай, ще си изпатиш.
   Засега толкова.

  3. IYI брат, нямам никакво намерение да ги вразумявам нашите братя, братя по произход = човеци сме всички, от „един баща“!

   Питаме понеже ние не разумяваме – възможно ли е, да изчезне човешкото разумното добронамереното ХУМАННОТО в човека?!

   Във всеки човек има частица от Бог-Създателят и от Доброто – те са важни и на тях се крепи Животът!

 11. подлото лицемерие на европейците: Хитлер и гаулайтерът на Судетска област – СС обергрупенфюрер К. Хенлайн, все още са почетни граждани на гр. Ланскроун (район Пардубице) в Чехия. а немският фюрер запазва тази титла и в градовете Шчечин и Вроцлав (предадени на Полша от щедрия СССР в края на войната). въпросът за лишаването им от подобни „отличия“ е повдиган многократно, но местните власти упорито отказват под предлог, че „това е отражение на онова време“…

 12. АФЕРА ДА ТЕ ИМА ОЩЕ 100 ГОДИНИ-ПАРАДА-КЛАСА-СТЕГНАТИ ВОЙНИЦИ, ХОРА НА ЧЕСТТА-НЯМА ДЖЕНДЪРИ,НЯМА ДЕБЕЛИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ, ПЛЕЩЕЩИ ГЛУПОСТИ-НАРОД, КОЙТО УВАЖАВА СЕБЕ СИ ,НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН-НАСКОРО ДИМИТРИ ПЕСКОВ КАЗА -ЧАКАМЕ 7-МИ ПАКЕТ, 8-МИ ПАКЕТ И Т.Н ИЗМИСЛЕНИ САНКЦИИ- И КАКВО ОТ ТОВА-И КАТО СВЪРШАТ ПАКЕТИТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ-ВЕЛИК НАРОД, САМООТВЕРЖЕН, НЯМА НАДУПВАНЕ, НЯМА ПРЕДУПВАНЕ, А ТУК ЕКСПЕРТИТЕ НЕ МОГАТ ЕДНА ПОЩА ДА ОПРАВЯТ-ЦИРКАДЖИИ, СКРИЙТЕ СЕ ПРЕДИ ДА СТЕ ИЗМЕТЕНИ С КАМЪНИ-РУСИЯ Е ВЕЛИКА И ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИКА-ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ НА ЕВРОДУПЕДВЦИТЕ-СТРАНА С ТРАДИЦИ, С КУЛТУРА ,С ВЕЛИКИ ПИСАТЕЛИ -СТРАНА НА ЧЕСТТА

 13. Благодаря, Афера! България се нуждае от вас .Поклон пред паметта на загиналите срещу фашизма! Историята не може да се подменя.

 14. С ДНЬОМ ПОБЕДОЙ! ВЕЛИКИ,КРАСИВИ,БЕЛИ,РУСИ,СИНЕОКИ РУСКИ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ!ПОКЛОН ПРЕД ВАС! ВЕЛИЧЕСТВЕН ПАРАД НА ПОБЕДАТА! АМЕРИКАНСКИТЕ ПАРТНЬОРИ ДА ГО ДУХАТ!НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ Е РУСИЯ ПРЕД ТЯХ. СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН!

 15. Велик народ, Велик Президент! Слава на В. В. Путин! С днем Победьi! А у нас, кога такива люде???? Народе????

 16. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИСТИТЕ! каза:

  РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА АДРЕС 1TV.COM . ТАМ ГЛЕДАХ И ПАРАДА С ИДЕАЛНА КАРТИНА И ЗВУК!!!

 17. И Какво станало попа погребал комшията

  Имаше един случай дохода на южния парк преди години нали му бяха отнесли цялата глава всичко се потули изчезна пишеше само частично в интернет

 18. Благодаря на „Афера“ и от мен, за доставеното удоволствие, да „присъстваме“ на военния парад в Москва!

 19. Невероятно преживяване! Афера, благодаря ви от сърце, че направихте възможно да видим Парада на Победата! Велика страна с велик Лидер!

 20. Даже и Нетуъркс принудиха да изключат Первой канал…. Уроди мръсни!!! До 11 часа всичко се вървеше както си трябва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>