Публикувано на 04.03.2021 / 22:47

ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ! БЕЗЧИНСТВАТА НА ЦВЕТАНОВ, БОРИСОВ И ХУНТАТА ИМ! /ВИДЕО!/

Граждани, осъдили България в европейски институции, заради безчинствата на правоохранителната и правораздавателна система.

Бившият директор на МВР – Стара Загора ген. Михайлов, екс главният секретар на Министерството финансите, адвокат Людмил Рангелов…

Afera.bg

 

Коментари 19 за
“ГЛЕДАЙТЕ И СЛУШАЙТЕ! БЕЗЧИНСТВАТА НА ЦВЕТАНОВ, БОРИСОВ И ХУНТАТА ИМ! /ВИДЕО!/”

 1. До Дамата съдийка с латинския псевдоним !

  Ами нали тази Нова Конституция от 91 г. , с която започна реставрацията на курво-мунистическия режим, с узурпацията на съдийската част от народната власт от педалите и секс-агентките на Гестапо, я измисли и наложи, пак същото това все едно и също БКП .

  С поправките през 90 г. на старата Конституция, с указ 56 и 920 , с трудовите акции преходът приключи . Ама, нямаше как да бъде извършен обира и децата на партизанската измет, и главатарите на курво-мунистическата партия започнаха реставрацията .

  И сега пак същите тези банди , щяли да ни спасват от самите тях си .

  Та , затова е истина, че „лекарството“ БКП е по-страшно от отровата -ГЕРБ, защото лекарството създаде отровата . Тези двойни и тройни стандарти, и привилегии и недосегаемости ги измисли и наложи партизанската измет по времето на явния курво-мунизъм и продължават до ден днешен .

  ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЯТ АДРЕСИТЕ И РОДНИНИТЕ НА ВСИЧКИ СЪДИИ !

  Какво се случва на нас по пътищата , парковете, работата, това да се случва и на тях и на тяхните деца .

  АКО ГИ Е СТРАХ, АМИ НЯМА ДА СТАВАТ СЪДИИ, ТОВА НЕ Е ПОВИННОСТ .

  В Швеция изобщо не се крият, редят се на опашки, ходят пеша, карат колелета . Ама там съдят съдебни заседатели .

  А у нас нарочно приеха закон за укриване на личните данни на съдийките . Тия имат по пет шест фактически съжителствания за годината с по пет- шест различни мъже .

  АЗ ЗАТОВА ИСКАМ , ОСВЕН ПСИХИАТРИЧНИ ПРЕГЛЕДИ ДА ИМ СЕ ПРАВЯТ И ГИНЕКОЛОГИЧНИ , ЗА ДА СЕ УСТАНОВЯВА ДАЛИ СА КОНСУМИРАНИ ТЕЗИ ВРЪЗКИ ИЛИ ВСИЧКО Е С ЦЕЛ ПРИКРИВАНЕ НА РУШВЕТИТЕ .

  И всеки им подарява нещо – кола, имот и така нямало корупция .

  Нали съпрузите- фактическите – могат да даряват любимите си .

  И така властта полека-лека стана едно неиндитифицируемо чудовище и полека-лека главите на чудовище водят към …….Рокфелер и Рогшилд

 2. Относно делото , което се бави в Районен съд – има си опция да сезирате окръжен съд с молба за давност, не разбирам защо чакате

 3. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  US сенатори: Корупция и политизирано правосъдие са предизвикателства пред отношенията ни с България
  https://glasove.com/categories/novini/news/us-senatori-koruptsiya-i-politizirano-pravosdie-sa-predizvikatelstva-pred-otnosheniyata-ni-s-blgariya
  „Постоянната корупция, влошаването на медийната свобода, политизирането на правосъдието и други заплахи за върховенството на закона поставят сериозни предизвикателства пред двустранните американско-български отношения“, се подчертава в изявлението, което е публикувано на личната страница на

 4. Все едно и също и така до безкрай. Отлична е била идеята да се говори по тази болна тема,но за съжаление подходът е бил да се разясняват нещата на елементарно ниво и така,че да се хареса на хората,а не да се дадат някакви нови решения на тежките проблеми. Голямо е разочарованието от колегата Рангелов-умен човек,за когото не предполагах, че може да се включи в хора на твърдящите,че всеки прокурор можел да разследва главния прокурор. Защото тук не става въпрос за закон,а за реалност,а реалността е такава,че в България главният прокурор е изцяло недосегаема и неконтролируема фигура. В това отношение сме задминали Русия, където процедурата е елемен- тарна- помним колко бързо и лесно махнаха Чайка като ръководител на Генералната им прокуратура.
  Пак имало нужда да се променят закони и това щяло да оправи блатото наречено съдебна система. Пълна и вредна глупост-напротив непрекъснатото бъркане из законите внася допълнителен хаос,а некачественото законотвор – чество отваря огромни дупки и позволява противоречива и непочтена практика на разследване и правораздаване. Знаете ли,че Наказателно процесуалният кодекс /той определя процедурите за разглеждане на наказателните дела / е променян над 50 пъти,а Наказателният кодекс-повече от 100 пъти ? Въпреки това продължава да се лансира наглата лъжа,че законите били стари и пречели на работата по наказване на престъпността.Истината я знаят всички магистрати и тя е елементарна-проблемът е,че в продължение на години последователно и непрекъснато съд и прокуратура се напълниха с кадри от ниско ниво-правно и морално. Освен това няма началническа или зам. началническа длъжност,която да не се заема при предварителни договорки с политически партии и изпълнителна власт. Публични тайни са ,че от години на възлови постове се назначават предимно юристизавършили Симеоново, уредените конкурси,командироването на „наши хора“ по 7-8-9 години и др.
  Твърдо е убеждението ми,че няма политическа сила,която да има желание и намерение да реши проблемите,защото състоянието на съдебната система устройва всички-тя им гарантира недосегаемост и ненаказуемост за извършва- ните от върхушката тежки икономически престъпления и предателства интересите на републиката. Мръсните пазарлъци и договорки са ежедневие,а поръчковата прокуратура-дар божи за истинските престъпници.

  Първата и най-важна стъпка е да се премахне веднага вредната измислица наречена съдебна система. С обединява- нето на орел,рак и щука се създаде съзнателно неконтролируем хаос и удобното оправдание,че проблемите са сложни и оттам-неподлежащи на решаване. Следователите само и единствено разследват,те са на пряко подчинение на прокурорите и естествено не бива да са част от съдебната система. Прокурорите са страна в процеса, равнопоста- вени на защитата и следва да бъдат обособени,но не и да са част от съдебната система. Глупостите,че така щяли да бъдат част от изпълнителната власт и това било опасно се лансират от много години,но вече май не могат да заблудят хората. Това е така,защото вече лъсна,че прокуратурата още при Цацаров реално обслужва интересите на Хунтата и всъщност е в симбиоза с изпълнителната власт,но понеже е и част от съдебната власт незаслужено се ползва с бонуси-функционален имунитет и несменяемост. Или-прокуратурата се превърна в държава в държавата, което ясно пролича сега-при царуването на Гешев като главен прокурор. Премълчава се,че никъде в Европа,а и в Русия и САЩ няма Главен прокурор с такива неограничени правомощия и гарантирана абсолютна недосегаемост. Нашите наглеци решиха отново да замажат положението като измислиха нещо като нищо на света-прокурор,който да разследва началника си-Главния прокурор. Имаше между другото разумни идеи,но те бяха унищожени в зародиш а те можеха да се реализират и тогава на Каскета можеше да му припари под лъжичката,защото вече има подадени сигнали за извършените от него престъпления-едно от тях е размахването на СРС/ВДС,което е престъпление по НК. Да не говорим за това ,че възложи на Бюрото по защита функции,които няма по закон,че няколко пъти разпорежда разследвания за „престъпления“,каквито по закон няма,че изнася доказателства по дела с цел да навреди на определени обвиняеми лица и много други.
  Много важна стъпка е незабавно да се възстановят правомощията на следствените отдели и те отново да станат основни разследващи органи и се измъкне разследването от ръцете на полицията- поредната мръсна идея на ЦвЦв,която бе реализирана веднага и от години съсипва възможността професионалисти да провеждат разследване и това да не зависи от интересите на МВР.
  Незабавно да се закрият т.нар.специализирани структури,които от момента,в който законът беше променен така, че да наказват деяния с оглед не не престъплението,а на извършителя станаха извънредни съд и прокуратура,което е забранено от Конституцията. Това беше поредната идея на Цвък,реализирана незабавно и с отдавна доказана вреда за правосъдието. Така че вече не става въпрос за това как функционират,а че трябва да се закрият,защото съществуването им е противокоституционно. Политиците не са разбрали този факт,защото юристите, с които се консултират не сочат безспорното, противозаконното,абсолютното основание за закриване на специнституциите,а приказват на поразия и предимно празни приказки.
  Може би досадих и затова приключвам. Проблемите в съдебната система са изключително сериозни и затова не бива да се говори наизуст и да се преповтарят за пореден път неверни и изтъркани тези. Защото решения има,но само при истинско желание за постигането на положителни промени.
  А това предполага компетентност и почтеност без да се прави тънката сметка-ако и когато дойдем на власт е добре също да бъдем недосегаеми за зулумите си.

  1. Благодаря за точния и аргументиран текст. Много празни думи пълнят темата за правосъдната система, но Вашият анализ е пределно ясен. След десетки години на корупция и калинки там…колко ли години и усилия ще ни струва промяната? А има качествени хора, които биха я осъществили. Дай, Боже!

 5. ЦЕЦОУ, ЧАКАМ ТЕ С НЕЖНА СТРАЗД ЗА ПЪРВАТА БРАЧНА НОЩ. ЗЕМИ СИ И КОФА С ГРЕС…

 6. Национално предателство ли е или да ?

  В dnevnik.bg прочетах :
  Защо Трети март не трябва да бъде български национален празник ?
  от Момчил Дойчев, Доцент д-р в департамент „Политически науки“ в НБУ.
  Съпредседател на Атлантическия съвет на България.

  Отговорът :
  1. ами защото Нов Български Университет е университета, който е захранван с мъни от Сорос.
  2. ами защото един наемник в Атлантическия съвет друго не трябва да пише.
  3. ами защото иска да беше изрязан и с фес.
  4. ами защото това се публикува в dnevnik.bg, а там са красивите и „умните“, които най-паче мразят всичко българско !

  1. За какво ни е този университет, между другото? За да може фолкаджийките и „моделките“ да са висшистки? Аре, нЕма нужда! (Те и без това са си висшистки- в к’вото трябва.)
   И да Ви кажа, г-н (Крали) Марко, най ме е яд на големия брой интелектуалци, които през последните 20г. му се продадоха- заради облаги и пари (на Шорошския университет, де!). Самият Богдан Богданов му беше ректор…Много са, по-добре да не изреждам, че темата не ми е никак приятна.
   P.S. Български ли е „Новият български“ университет? Това е темата ми за кандидат-студенти. 😉

 7. За изборите е в ход гербераската операция „Симбиоза“, която е разработена от опитни милиционерски кадри на ченгеджийската школа „Симеоново“. Включва следните направления:
  – максимално използване на пандемията от коронавируса за всяване тотален страх у населението и поставянето на оцеляването му в зависимост от изпълнителната власт и реализиране на крайната цел, а именно – БЕЗПРЕКОСЛОВНА ПОДЧИНЕНОСТ на електората;
  – широко рекламиране на процеса, касещ допълнителните 50 лева за нещастните пенсионери. Кодовото наименование на тази дейност е „Подаяние“ и цели единствено и само ПОДКУПВАНЕ на бедните слоеве;
  – заплащане големи суми на кандидат-депутати и активисти от опозиционните и извънпарламентарни партии и организации с цел събиране на информация за дейността, тактиката и лични данни за последните;
  – в сила остават добилите успешен опит мероприятия: подкупни медии, полицейски натиск върху електората и неподредствен контрол на вота в малките населени места.
  Операцията ще протече в два етапа. От днес стартира първия етап, който ще се характеризира с масивна атака върху психиката на хората, чрез прогресивно нарастване на данните за заболели и починали от коронавирус. В допълнение на това ще се прокламират и нови измислени щамове – английски, нигерийски и т.н.
  Това е!

 8. Единственото качество изискващо се от хората на позиции в България е да са пълни мотики за да могат да тормозят народа до дупка…

  1. Бачо Кольо, право в целта е наблюдението ти! Как се трие мръсно петно от бяла дреха най-добре? Само с белина обилно. Обаче тя е силно отровна. Защото и мръсното петно е отрова в същата мяра за дрехата. Човекът с власт, като е мотика и идиот, той е отрова за народа, каза го прекрасно!
   Аз ще допълня думата ти: Тъй трябва и да бъде! Голяма част от народа е всъщност хора, също толкова тъпи и “ мотики”, те също тровят по някъкъв начин околните. Даже и в твоя тунел да ги туриш да бачкат, ще забавят работата и ще ти провалят начинанието. Съкън, ако са във властта пък! Народните поговорки за случая всички ги знаем като: “ На зло куче- зъл прът”, например.
   Щом ти прочетох коментара се сетих за един стих от стар източен текст, преведен на български от някогашния български дипломат в Делхи, Йордан Милев.
   Специално искам да ти го поднеса като вид допълнение към думите ти, вид тълкувание все едно:
   “ С помощта на враговете, громете враговете.
   Така уболият ви трън, с друг трън вадете.”
   Ще се направя на луд, че не забелязвам извода от стиха в контекста на казаното от теб, а именно: може ли да сме си врагове сами един други? …. отговора не забелязвам никак…

   1. Благодаря ти за думите и за цитата !

    Ритмично биещ чук в главите на говедата в кланицата…
    Така убиваха говедата навремето -с чук в главата…
    В редица между решетките,едно по едно,с помътнял влажен поглед,вървяха…
    Чакаха си реда,чинно и смирено.
    Защото са говеда,нали ? !

 9. Чудя се колко ли общо човека от населението са я видяли тази прес конференция,на Румен Петков ? Според мен максимум 10,000 човека.А колко не са я видяли? Минимум 6,499,000 .Значи е видяна от около 0.002 % (процента) от населението на страната.Само за ‘забавна’ справка ,конференцията на Р.Петков е видяна от около 10,000 човека ,а клипа „Да или Не“ на Криско в ютубето от над 28,000,000 зрители.Това показва какво е състоянието с критериите за интересно и важно при българския зрител. Към ‘великия чалгар’ е над 2800 пъти по-голямо ,спрямо интереса на народа към собствената му съдба, т.е. към изказана с загриженост към съдбата на България в интервюто с Румен Петков.Смятайте процентите на разликата между двете .Може би е 99.99% за Криско и 0.01 % за Р.Петков.Това очевадно неравенство в критериите за важни и стойностни ,спрямо абсолютно нестойностни изяви ,към тотални кичозни помии, говори много за социално-интелектуалния статус на масовия зрител, за един ‘дзверски’ зациклил в сверата на безсмислието,налудничав материализъм,абдалско безсмислено вещогоние за сметка на тотално закърнялата духовност ,за една мрачна и печална „интелектуалната нищета“,преминаваща симултантно вече в акутна „умственна недостатъчност“ в огромен процент от населението.Просто народа така е затъпял и оскотял,че вече наистина няма повече на къде и изобщо не му пука вече кой го лъже и кой ще го краде.
  Да не забравяме и за ‘свободните’ ( от акъл?) „гъбари“ по време на изборите, може би е по-правилно да ги нарека гУбарите.На всеки избори те винаги са над 50% от негласувалите.Което налива вода единствено и само в мелницата на статуквото,защото само то прибира процентите и на негласувалите гУбари.А иначе основната маса над 90% от зрителите – пронансираните проли с ‘умственната недостатъчност’,се държи,омайва,психотерапира и лъже и маже от ‘мастодонтите’ бТВ,нова ТВ и от псевдобългарската БНР,която народа-жертва издържа,на всичкото отгоре с данъците си.Критични предавания срещу ‘статуквото’,което буквално ги притежава в техните три ‘влъхви ТВ-та са абсурд и абсолютно табу !
  И после се чудим защо на всички избори става едно и също. Знае се каква е една и същата матрицата ,свързана с изборите,а нищо не се предприема за някаква промяна ?!? Защо ли?

 10. г-н Петков, това, което правите е супер. В гр. Доспат има двама делибей, единия е Началник на полицията, а другия неговата дясна ръка и двамата от с. Късъка, които си правят, каквото си поискат и то с прякото участие на техния ръководител от гр. Смолян. Тия двамата „боклука“, решиха и се подиграха със съдбата на много хора, техни колеги и обикновени хора. Намерете начин, да ги спрете. Там при тях, нещата са сериозни. Долни помияри и мишки. Хората ще ги изгонят от Доспат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *