Публикувано на 10.01.2020 / 22:16

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! 30 000 ВАГОНА БОКЛУЦИ & НАРКОТИЦИ СВЪРЗАНИ С ПРИЯТЕЛСКИ ФИРМИ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! 30 000 ВАГОНА БОКЛУЦИ & НАРКОТИЦИ СВЪРЗАНИ С ПРИЯТЕЛСКИ ФИРМИ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!В предаването Евродикоф може да гледате:

Татяна Дончева – за екшъните и драмите в Перник и за абсурдите в делото „Баневи“

Веселина Томова – докога Властта ще мълчи за огромните скандални в държавата

Григор Здравков с камара документи за боклука

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 12 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! 30 000 ВАГОНА БОКЛУЦИ & НАРКОТИЦИ СВЪРЗАНИ С ПРИЯТЕЛСКИ ФИРМИ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!”

 1. Италиански експерт: Боклукът е новият кокаин за Ндрангета
  Връзката между мафията в Италия и българската организирана престъпност става все по-солидна, смята Антонио Никазо
  https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/italianski-ekspert-boklukut-e-noviyat-kokain-za-ndrangeta
  Мафията гледа на боклука като на новия кокаин, а България е апетитна дестинацията за складирането му, заяви пред Нова тв Антонио Никазо – един от най-големите експерти по калабрийската мафия Ндрангета. Той работи заедно с прокурора Никола Гратери, който ръководи акцията от миналия месец, при която в Италия бяха задържани над 300 членове на Ндрангета, а между тях имаше и българка. …

 2. Африканската чума по свинете във варненските свинеферми е дошла от отпадъците, които се разтоварват на Порт Варна

  1. Мафиотите, които ще разкатаят фамилията на Варна и варненци са Кирил Домусчиев и Иван Портних.

 3. А решението е много лесно. Строи се АЕЦ „Белене“ и отпада нуждата от някакви частни ВЕЦ-ве, които крадат водата на държавата. Но сега това е невъзможно, защото те именно плащат комисионни на Тиквата за да бави строежа на „Белене“. Трагедията е, че без ток и петрол може човек да преживява, но без вода….

 4. Аз, Георги Харизанов, бивш комсомолец и бивш седесар и настоящ гербераст, бивш председател на Съвета на директорите на „Напоителни системи” ЕАД (при правителството на ГЕРБ), се разчувствах и съвестта ми заговори. Имам влязла в сила присъда за изнудване по чл. 213 а, ал. 1. Присъдата ми беше издадена от Софийски районен съд и влезе в сила на 15 април 2005 година. Осъден съм на лишаване от свобода две години условно, с три години изпитателен срок и глоба от хиляда лева. След това продадох съоръженията на цялата национална напоителна система и сега си живея живота. Кеф, кеф, кеф ми е!

 5. Показателно е това слагане на „пръстчето Му“ върху колелото: накъдето големите завъртят колелото, натам се врътка и Тиквата.

 6. Боко е Бай Ганю на 10 степен – образец от интелектуалния и нравствен боклук на нацията. В дън земята трябваше да се скрием за неговото поведение при отваряне на кранчето на газта в Истанбул. НЕУДЪРЖИМОТО ЖЕЛАНИИЕ НА ПРОСТАКА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ГОЛЕМИТЕ, КАТО СИ СЛОЖИ ПРЪСТЧЕТО ВЪРХУ КОЛЕЛОТО, КОЕТО ТЕ ВЪРТЯТ!

 7. Не искам да коментирам исканията на превозвачите, вероятно са справедливи, както е вероятно и някои да не са съгласни с тях. Но не е в това работата!
  Може ли някой да посочи кое искане от който и да е ненормалник, решил с още десетина такива като него, да блокира Орлов мост – и Кратуната да не го е изпълнил, като раздава от НАШИТЕ пари. Полицаи, учители, майки на идиоти и пр. и пр. – списъкът е много дълъг. Казано накратко – селянин власт лесно не дава! А банкялийският селянин (сам си го каза) Боко Кратуната е готов на всичко, само и само да остане на власт. Той целува всякакви задници – на Путин, Ердоган, Тръмп, баба Меркелица и на кой ли не още, само и само да не го закачат и да си стои на власт, че ще се поколебае ли да даде „едни милиони“ от НАШИТЕ пари на поредните протестиращи?
  Как дава власт комунист? Как дава власт селянин?
  Ами как дава власт селянин-комунист като Боко Първи – Банкялийски?

  1. Както казваш той сам си го каза! След като стана за трети път премие, той каза в прав текст: Вече му хванах цаката, който протестира за пари, давам му и с това въпроса приключва! Това е принципа на управлението ГЕРБ! Останалото е власт, далавери и престъпления!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *