« Върни се назад Публикувано на 18.10.2019 / 22:59

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! УЖ „РАЗСЛЕДВАТ“ „ДЖИ ПИ ГРУП“ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ, ПЪК ТЕ СТРОЯТ В ДОМИНИКАНА!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! УЖ „РАЗСЛЕДВАТ“ „ДЖИ ПИ ГРУП“ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ, ПЪК ТЕ СТРОЯТ В ДОМИНИКАНА!В предаването ще видите:

Стажанта броди този път в СЕМ и БНР – докъде стигна нахалството на Светослав Костов, когото СЕМ уволни. Въпросите на Стажанта за достойнството на един човек, очевидно подложен на външен натиск.

Ще станат ли ясни ключовите въпроси за Емил Кошлуков и неговите документи за генерален директор на БНТ. Това ли е новият случай Коко Каменаров? Отмъстителен ли съм?

Последните думи на Борислав Михайлов като президент на БФС. Едно бродене на Диков в полите на Витоша, където футболните вождове бистриха бъдещето си като съюз. За обвиненията към България по време на мача “България-Англия”, за черното тото, за 14-те години в БФС.

След “театъра” с полиция в БФС – кои остават основните проблеми не само на българския футбол, но и за спорта ни въобще – спортният журналист Кирил Веселински.

Веселина Томова от “Афера” с гръмки разкрития за Иван Портних – пиянски изцепки, свалки и арест в Израел. Къде е истината? Лидерът на председателския съвет Борисов мълчи.

Какво каза Джок Полфрийман след като беше пуснат от Бусманци. Думите му без съкращение – за зрителите на “Евроком”, за които той даде първото си интервю от затворническото общежитие.

1 от 5 – антикорупционни истории под заглавието “Липсващите имена” – първата част от поредицата разследвания на Антикорупционния фонд. В студиото – Николай Стайков.

Григор Здравков от Легия “Антимафия” за екзотични български инвестиции, за странно богати общински съветници и за нескопосаната прокуратура по случая “Банов”.

Бойко си бележи автогол, а апатията сред медиите е смразяваща! Думите му в Ямбол са потрес, че би побегнал при атака отвън! Бойко, ти сериозно ли?! Че кой премиер говори така? Като гарнитура – един вицепремиер, Каракачанов, и той като Кошлуков – размахва среден пръст. Едно извънредно и кратко издание на “Отровното трио” – Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков.

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

«