« Върни се назад Публикувано на 29.11.2019 / 22:45

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ОТ 93 РЕДА – ТРИ ЗА КОРУПЦИЯТА! ДА ЦЕНЗУРИРАШ ПРЕМИЕРА!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ОТ 93 РЕДА – ТРИ ЗА КОРУПЦИЯТА! ДА ЦЕНЗУРИРАШ ПРЕМИЕРА!В „ЕвроДикоФ“ ще видите:

По 350 хил. лв. на патрулка – новата идея на МВР в стил „на гол тумбак – чифте пищови“. Министър Младен Маринов разяснява на Стажанта какво ги чака джигитите.

Марката „Господари“ – как натиканите в уеба видяха пътуването на Бойковата делегация в САЩ? Това май е сред обясненията защо ги няма в ефира.

По следите на министър Теменужака Петкова – куп въпроси, които ще се търкалят по стълбите на Парламента поне още седмица. Но, не бойте се! Стажанта пак ще бъде там.

Човекът, за когото „Бивол“ показаха документи, че е продал фирма с дългове от ½ млн. вече е Парламента от квотата на ВМРО. Те тепърва ще го проверяват.

Недоразумението Кирил Ананиев – алгоритмите в главата на този човек, който така и не разбираме защо е начело на българското здравеопазване. Ще чуете как всичко е и ще бъде наред. А ще повярвате ли?

Валери Симеонов „на прицел“ – една разходка по болните теми в разговора с Диков – за избирането му като заместник-председател на НС, както и за севернокорейските мерки срещу airbnb.

Преводачът на Тръмп и Борисов – „агент под прикритие“ на „Евроком“! Как д-р Мермерски-син премина дългогодишен „инструктаж“ в телевизията, преди да бъде допуснат до Овалния кабинет?

Бизнесменът Тръмп – по един милиард на час. Плащаш 2 милиарда, получаваш 2 часа среща с цветни снимки и видео. Прочитът на Стажана, който май завидя, че не го качиха на правителствения самолет?

Черната книга на разхищенията в България – представянето мина, очаквайте скоро в „ЕвроДикоФ“ горещите теми за нивата на корупция у нас.

Втора част от разговора с инж. Иван Досев, член на УС на АПИ, за цената на най-новата част от Околовръстния път на София – проект, за чието изграждане ще да бъдат платени по 24 млн. лв. на километър.

Магистрала „Хемус“ – направо през просото. Разказ на бившия журналист от БНТ Никола Йотов за унищожаването на р. Вит. Защо Йотов сравни Бойко Борисов с Вълко Червенков? Целия запис очаквайте в „ЕвроДикоФ“ на 06.12.2019 год.

„Да цензурираш премиер“ – една документална поредица с участието на Веселина Томова и присъствието на Стажанта.
Втора част от разговора с инж. Иван Досев, член на УС на АПИ, за цената на най-новата част от Околовръстния път на София – проект, за чието изграждане ще да бъдат платени по 24 млн. лв. на километър.

Не пропускайте края на „ЕвроДикоФ“! Ще видите Димитър Байрактаров в предоставеното му „право на отговор“. Трябваше да продължи 41 секунди, а се превърна в 15-минутна зрелищна телевизионна продукция.

Цялото предаване може да гледате тук!:

Afera.bg

«