Публикувано на 01.02.2020 / 9:03

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ НИТО ЕДИН НЕЗАВИСИМ ПРОКУРОР, КОЙТО ДА ОБВИНИ ГЕШЕВ ПО „РАДЕВ ГЕЙТ“! В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО КАСКЕТИ!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ НИТО ЕДИН НЕЗАВИСИМ ПРОКУРОР, КОЙТО ДА ОБВИНИ ГЕШЕВ ПО „РАДЕВ ГЕЙТ“!Как държавата продължава опитите да открадне бизнес със 100 млн. годишна печалба? Оръжейният търговец Емилиян Гебрев, 5 години след началото на атаката.
След като съсипа бизнес за един милиард, сега държавата може да бъде „ожилена“ поне с 300 млн. Пламен Стоянов-Дамбовеца 10 години след арестите по делото „Октопод“.
Дали „Батманът Гешев“ не преигра с Президента Радев?
Казусът „Божков“ – по-унизително от поведението на феновете на „Левски“ е само поведението на работодателските организации.
Бившият апелативен прокурор на София Иван Петров – „по буквите на Закона“ – къде Иван Гешев „настъпи мотиката“? Има ли за какво да бъдат разследвани Гешев и Борисов по метода СРС-та на Румен Радев?
Борбата за закона в град Септември – адв. Николай Баташки в студиото.
Телевизионни амалгами в ефира на телевизиите – коментар на Диков за последните скандали около Шоуто на Дони и недоразумението Цитиридис по БТВ.
„Отровното трио“ – кога, ако не сега.

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 5 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ НИТО ЕДИН НЕЗАВИСИМ ПРОКУРОР, КОЙТО ДА ОБВИНИ ГЕШЕВ ПО „РАДЕВ ГЕЙТ“! В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО КАСКЕТИ!”

  1. Когато слушам коментара на този човек,четох и статия,че някои негови близки са загинали и става тъжно,но истината е,че много хора от ГЕРБ и някои от ДПС също бяха избити,така,че монетата има две страни,трябва да престанете с тези убийства,има затвори за тая работа,убийствата не са решение,останахме без население от тази отровна омраза,тя трябва да спре.

  2. Три пъти се опитах да покажа статията за вуйчото на Боко,но така и не ми я качиха.

  3. „Ето какво ще се случи с България след подписването на СЕТА! Добре е да го знаете: – Българската държава губи законовата възможност и правото да контролира и спира опасните и вредни ГМО продуктите, които се внасят на наша територия, тровят и разбиват здравето на потребителите. – Ще последва пълен РАЗГРОМ на българското животновъдство и месопроизводство, заради огромната квота за внос на месо от Канада (разбирай и САЩ). Чуждите корпорации, опериращи на наша територия придобиват по- големи права от Държавата България и оттук-насетне ще могат да я съдят за щяло и нещяло в специализирани съдилища извън България, подконтролни на същите Мултинационални корпорации. Чуждите корпорации ще могат да съдят държавата ни дори за това, че не са спечелили достатъчно пари, оперирайки на нейна територия. Вместо това Държавата България се задължава да отдаде на тотална концесия и приватизация от чужди компании на всички свои обществени услуги като образование и здравеопазване, а също държавната и общинска инфраструктура, телекомуникационни мрежи, язовири и пр. – Българския работник се превръща в безправен роб. Ето така „защитиха“ интереса на България вчера депутатите от ГЕРБ и ДПС, ратифицирайки на първо четене търговското споразумение СЕТА!!! Навярно част от читателите ни нямат представа какво изобщо е СЕТА. Причината е, че националните предатели – управляващите от ГЕРБ – напълно преднамерено не проведоха никаква информационна кампания сред населението, защото инак би лъснала истината: колко унищожителен и пагубен за България е този договор. Други може би са чули само това, че с подписването на СЕТА ще отпаднат канадските визи за българи и навярно се чудят какво му е лошото на това. Няма лошо, стига сделката да не беше „кон за кокошка“ Diver

  4. Драги Сашо, първо ти пожелавам скоро да си върнеш гласа. Второ, Триото пак беше страхотно. Трето, хубаво е, че Дони се оттегли сам. И накрая: недоразумението Цикладис, или Цикатридинис, или Цитронис, или Цицонис, заслужава много повече критики, смазващи при това, и оттегляне от екрана. Толкова е плоско, тъпо, кухо, непрофесионално… А заяжданията и ненужните подигравки, с хора, за които хабер си няма какво са направили за България, са направо просташки. Вера Маринова – какво му е сторила, освен че не е на 23 години вече? По този ли признак ще се лепят оценки за хората?

  5. afera, нaпишeтe и нeщo зa akциятa в Илиeнци, пpи koятo бяxa paзkpити cтoтици kилoгpaми kokaин, koитo били coбcтвeнocт нa бивш шeф нa митницитe и нaй-вeчe paзтълkyвaйтe дyмитe нa Гeшeв: „…cтaвa въпpoc зa cтoтици kилoгpaми kokaин нa cтoйнocт МИЛИOНИ ДOЛAPИ В EВPO“. Eй тoвa МИЛИOНИ ДOЛAPИ В EВPO, ako няkoй ми гo paзтълkyвa, щe гo пpизнaя зa нaй гoлям kaпaцитeт, в koятo и дa e oблacт нa пpилoжeнoтo в cлyчaя пoзнaниe и нayka!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *