Публикувано на 27.09.2019 / 23:43

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ЕДИНСТВЕНО ПРЕД САШО ДИКОВ – ДЖОН ПОЛФРИЙМАН ОТ ОБЩЕЖИТИЕТО В БУСМАНЦИ! ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: УЛИЧНОТО ПРАВО НЕ ТРЯБВА ДА ДИКТУВА ЗАКОНИТЕ!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ЕДИНСТВЕНО ПРЕД САШО ДИКОВ – ДЖОН ПИЛФРИЙМАН ОТ ОБЩЕЖИТИЕТО В БУСМАНЦИ!Стажанта броди в СЕМ, където днес „поискаха главата“ на генералния директор на БНР Светослав Костов. Ама то се оказа, че от „искане“ до „даване“… голяма била разликата!

Как ще продължи сагата в Националното радио… само #КОЙ знае!

О, технологично чудо! В СЕМ вече имат микрофонна уредба. Стажанта дълго „хленчи“, и накрая „мъдрата“ София Владимирова осигури тоз комфорт. Внимание!

Микрофоните са същите като тези в Министерския съвет – лесно се демонтират!

Акад. Вежди Рашидов – един разговор-разходка из кулоарите на Парламента. За свободата на човека на държавна служба, за уважението… А, и малко за медии – нали Рашидов е председател на Комисията по култура и медии в Парламента (бел. ред.)

ВИФ срещу УНСС (Враца). Срещата на Стажанта с най-новия член на Съвета за електронни медии Галина Георгиева – бакалавърът по аграрна икономика (успех 3.89) от филиал на УНСС във Враца. Дали не стана малко неловко – преценете сами?

Откога си го казваме: „Бойко Борисов е заобиколен от подпазвачи“. Този път Цветан Цветанов го потвърди – анализ на едно интервюто пред БТВ, в което имаше изненадващи удари по Бойко и излагация на Жени Марчева.

В Сеул, невъзпитани министри около Бойко Борисов! А той – с награда, представете си, от Института за чужди езици?! Какво мисли по въпроса Слави Трифонов?

Назаем от „Господари на уеба“ – НСО като улични мутри. Как е възможно?!

В община Септември ГЕРБ и Патриотите застанаха зад показно арестуван кмет и зад разследван за трафик на жени.

Защо арестуват болни хора, а не „болния“ министър Ананиев? В студиото влиза адвокат Христина Николова с коментар на „дефектното“ ни здравеопазване и нелегалните трансплантации в чужбина.

Веселина Томова представи книгата си „Този живот е за смелите“ в София, а след това дойде и във студиото. Гръмотевична е тя! А второто издание на книгата вече също е изчерпано.

Коментари по случая „Джок Полфрийман“ – председателят на правната комисия в НС Данаил Кирилов, депутатът Явор Нотев, адвокат Даниела Доковска.

Най-обсъжданият затворник най-после проговори – първо и единствено по „Евроком“. Джок Полфрийман от общежинието в Бусманци специално за вас, зрителите на „Евроком“!

Цялото предаване може да гледате тук!:

Afera.bg

Коментари 2 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ЕДИНСТВЕНО ПРЕД САШО ДИКОВ – ДЖОН ПОЛФРИЙМАН ОТ ОБЩЕЖИТИЕТО В БУСМАНЦИ! ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: УЛИЧНОТО ПРАВО НЕ ТРЯБВА ДА ДИКТУВА ЗАКОНИТЕ!”

  1. Всички граждани са равни пред закона. Съдиите също са граждани и следва да отговарят, когато извършат престъпление. Те не са извън обществото. Те се издържат от обществото, получават заплата от обществото и следва да служат на обществото. Съдия е публична длъжност и обществото имаме право на критика към акт на съда, когато смятаме, че е необоснован, голословен, и създава сериозни съмнения, че не е постановен от вътрешно убеждение, а това убеждение е продиктувано от други мотиви за пристрастност и предубеденост или зависимост. Това е здравият смисъл, който изразява обществото, обикновенния човек. Конституцията гарантира право на живот, а съдията

    1. Съдиите са независими. Всеки е длъжен да изпълнява решенията на съда. Никой няма право да критикува тия решения. Никой няма право да търси отговорност от съдиите за техните решения. Никой няма право дори да коментира техните решения. Не носят отговорност пред никого. Е така не се ли създавао идеалните условия за корупция? Значи може уважаемият г-н съдия да гушне няколко стотици хиляди евро и да постанови, че убиеца не е виновен. И никой не може да му дъжи сметка. Що за закони имаме!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *