Публикувано на 27.12.2020 / 11:33

ГЛЕДАЙТЕ ДОЦ. МАНГЪРОВ НА ЖИВО – ЗА ВАСКИНИРАНЕТО! НАБУТВАМЕ СЕ В ИНФОРМАЦИОННИЯ КОД И НЕ СМЕ НАЯСНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ! ЧАСТ СМЕ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТА! СИЛОВИЯТ НАЧИН ПО КОЙТО СЕ ДЕЙСТВА Е КРАЙНО НЕМЕДИЦИНСКИ!Afera.bg

Коментари 34 за
“ГЛЕДАЙТЕ ДОЦ. МАНГЪРОВ НА ЖИВО – ЗА ВАСКИНИРАНЕТО! НАБУТВАМЕ СЕ В ИНФОРМАЦИОННИЯ КОД И НЕ СМЕ НАЯСНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ! ЧАСТ СМЕ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТА! СИЛОВИЯТ НАЧИН ПО КОЙТО СЕ ДЕЙСТВА Е КРАЙНО НЕМЕДИЦИНСКИ!”

 1. Пикльото дискредитира доцентчето, колкото и каквито истини да казва Мангъров (мангър – без стойност, нищо) една снимка с пикльото е достатъчна да срине всичко, КОЙ вярва на червени престъпници?!

  1. Да сте чували, че символ на Брюксел е статуята на пикаещото момченце? Че в града има статуя и на пикаещо момиченце, а последно и на пикаещо куче?? Вероятно не, за да сте още и чак пък толкова впечатлен от постъпка на пийнал мъж:-(. Но както Христос е казал:“Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък“, Вие сигурен ли сте, че винаги сте пикали единствено и само у вас или в градската тоалетна и не Ви притеснява, че за тези подигравки Съдбата би могла да Ви го върне по някакъв начин?

 2. https://otupor.com/%d1%86%d0%b8%d1%80%d0%ba-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d1%81-%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b0-%d1%81/

  Прочитайки тази точка, ние останахме с впечатление, че в точка 6.6 ще намерим списък с лекарствени продукти, които би трябвало да са съвместими с ваксината, но се оказа, че такъв липсва в тази точка, както и във всички останали. Остава ни да си направим извод, че поне два милиона души, които приемат ежедневно различни лекарствени продукти не могат да ползват тази ваксина. Като прибавим и един милион деца под 16 години, можем спокойно да заключим, че мисията на управляващите е обречена на провал.Ето тук можете да се запознаете с Характеристика на ваксината

  Ние все пак искаме да ви обърнем внимание на още някои характеристики на ваксината като например:

  Facebook
  Twitter
  Google+
  Pinterest
  Gmail
  Принтирай
  LinkedIn
  Тоест никой няма да е в състояние да ви каже какво може да се случи при взаимодействие на ваксината с определен лекарствен продукт, който милиони пациенти приемат ежедневно за своите заболявания. Все пак най-важния въпрос за всички е – ще ни зашити ли ваксината? Нека видим какъв отговор дава характеристиката на ваксината на този въпрос.

  Facebook
  Twitter
  Google+
  Pinterest
  Gmail
  Принтирай
  LinkedIn
  Както сами виждате от текста се вижда , че няма проучвания и никой не може да каже ще бъдем ли защитени от ваксината. Нещо повече, всеки който си позволи да ни убеждава в подобно действие на ваксината е просто лъжец!

 3. новият ГЬОБЕЛС на ЛИБЕРАЛФАШИСТИТЕ-КЛАУС МАРТИН ШВАБ
  В 1971 году Клаус Шваб организовал Европейскую конференцию менеджмента, на которой обсуждались и продвигались новейшие концепции экономического развития. С 1979 года Шваб начал издавать ежегодник «Global Competitiveness Report», в котором печатались статьи об экономике, конкуренции и опыте предпринимательства во всем мире. Шваб учреждает фонд, который становится объединительной платформой для обсуждения глобальных проблем ведущими политиками, экономистами и интеллектуалами. В 1987 году это объединение было названо — Всемирный экономический форум (World Economic Forum).

  В 1998 году совместно со своей женой Клаус Шваб основывает фонд «Schwab Foundation for Social Entrepreneurship», в 2004 году он основывает фонд «Форум молодых лидеров глобализации» (The Forum of Young Global Leaders). В 2011 году он основывает сообщество Global Shapers Community, призванное инициировать проекты, способные решать локальные задачи, тем самым изменяя мир к лучшему. Участники сообщества — молодые лидеры от 20 до 30 лет.

  Клаус Шваб является членом множества попечительских советов и советов директоров различных предприятий. Он удостоен множества государственных наград и является почетным профессором многих университетов.

 4. От Протеста-
  ,,Неваксинираните вън !“
  ,,Ваксините ни убиват“
  Сталин-
  ,, Ти, ваксинира ли се … ?!“
  СЕЛКОП-а
  ,,,,Да не оставим неваксинирана слива в нашето село“
  ,,Във всеки кооператор ваксина,
  във всеки комунист две“
  Аз-
  ,,Чукането, алохола и ваксините сближават хората“
  Червения кръст-
  ,,Да не оставим нито един пациент да умре без да е ваксиниран“
  ,,Ваксината в малки дози е полезна във всякакви количества“
  Кмета-
  ,,Селянино,ваксинира ли си яйцата“
  КАТ-
  ,,Минута невнимание/без ваксина/
  цял живот страдание“

  Четвърти километър/Изтрезвителя/-
  ,,Няма ГРАДУС
  няма РАДОСт “

 5. Чрез ваксината на Пфайзър се вкарва информационна РНК, която да образува антитела. Всички ваксини в момента са в третата фаза. Всички, които се ваксинират с тази ваксина трябва да знаят, че участват в трета фаза на клиничното проучване, а всички фирми-производители са освободени от отговорност. Цялата отговорност е прехвърлена върху държавите. Хората трябва да подпишат информирано съгласие, в което пише, че той е информиран за всички неща, които могат да последват, за да се снеме отговорността от производителя, държавата и всички по веригата. Човек трябва да има и избор коя ваксина да си сложи – в България в момента има само една ваксина, която е одобрена от ЕС и американските органи. Това, което мен ме притеснява е, че се говори, че ако човек е прекарал коронавирус, той трябва да се ваксинира. Ковид инфекцията като вирус изработва имунен отговор. Ако човек е изработил имунитет, е несериозно да се ваксинира,
  доц.д-р Мангъров

 6. Вместо да позная, се сетИх, че Авицена убеждавал учениците си – бъдещи лечители като него – да са наблюдателни и всеотдайни.
  Така по време на една от лекциите си той им демонстрирал своята всеотдайност, като в урината на болен от диабет потопил показалеца си и след това го облизал.
  После им дал пример, че не са наблюдателни, защото е потопил средния си пръст, а облизал показалеца си.

 7. Най-краткия срок за изпитване на ваксина е 5-10 години! Вие решете дали да си поставите недостатъчно изпитани ваксини! Лично аз не бих си поставил! На клетъчно ниво всеки организъм е индивидуален, ако ваксината моделира РНК отключва автоимунни и онкогенни заболявания! Конституцията и международните конвенции ни дават право на избор.

 8. Тука всеки да решава сам за себе си и да не чака партията, държавата или Вожда да разсъждават вместо него!
  Аз лично нямам никакви терзания и не мисля по въпроса. В края на април, началото на май беше ясно „всичко конспирологично“, сбъдващо се днес с удивителна точност…
  Считам темата за пределно ясна, отлежала и втръснала до болка. Ако някои тепърва се събуждат от коронасън и от коронапсихопатия, това е техен проблем. Оправдавам и съчувствам само на възрастните, изтормозени пенсионери.

 9. Поздрави на доц. Атанас Мангъров!
  Христос се роди!
  Да сте жив и здрав и вие, и майка ви, и децата, и жената и цялото ви семейство!

  Също и ние, ковид идиотите и мангъровистите, както ни наричат!

  Господ да ни пази и да ни помага!

 10. МУТрьо,
  ще убедиш ли манекенката Борислава Йовчева да ваксинира детето си публично – пред всички. Ще дадеш ли пример с дъщеря си?
  Или ще упорстваш, че не ти е дъщеря…
  Надявайте се после някой да се ваксинира.

  1. „Здравният министър пръв се ваксинира в България
   Последваха го шефът на ВМА и НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски и директорът на „Пирогов“ Асен Балтов.“

   Познай от три пъти!

   – vit „C“

   – aqwa destillata

   – Женшен Ултима

   1. Вместо да позная, се сетИх, че Авицена убеждавал учениците си – бъдещи лечители като него – да са наблюдателни и всеотдайни.
    Така по време на една от лекциите си той им демонстрирал своята всеотдайност, като в урината на болен от диабет потопил показалеца си и след това го облизал.
    После им дал пример, че не са наблюдателни, защото е потопил средния си пръст, а облизал показалеца си.

 11. Поредно новинарско заглавие: „Не опаковката е важна, а съдържанието“. Това по отношение на колбасарските превозвачи. И някак естествено се сещаш за мармота, станиола и…

 12. за ГРИПЪТ кога ще се ВАКСИНИРАТ…или по АДЖЕНТАТА на СЗО тази ГОДИНА няма да го ПУСКАТ…

 13. след кат МВФ е предлагал 940 000 000 долара на Лукашенко да се включи в ЦИРКОРОНАТА …колко са ВЗЕЛИ нашите ОПОЗИЦИОНЕРИ…дори и АТАКА си мълчат…БОЕЦ …СЪЩО…само ВЪЗРАЖДАНЕ е ПРОТИВ но никой не ги ПОДКРЕПЯ…пиша го без да съм им член…МНОООГО ПАСИВНА ОПОЗИЦИЯТА от ВСИЧКИТЕ НИВА…

  1. Просто всички са на трапезата. Чакайте от някой от тях да върви срещу джоба си. Май само АБВ и Възраждане засега са срещу тази лудост, но от тях нищо не зависи и едва ли ще влязат в бъдещия парламент.

  2. Като споменаваш атака дали гледаш Алфа, или говориш като добре обигран соросоиден агитатор, с които се напълни България, за да обслужва Боковида, и другата основна партия на Козяк Курнивида!

  3. А, защо не управляващите, а опозицията?? Нима тя взема решенията, организира и реализира?? Смятате, че мутрата би изтървал далаверите и че би запознал опозицията с тях??

 14. Искам да видя Корнела и джуджетата около нея дали ще се ваксинира ! Защото вече участват в ковид-измата, остана сега да се включат и във вакси-измамата …. На пролет ще гласуваме за Корнела , „ама друг път“ ….

  1. Моя близка мина през него и е глупост или злонамереност да се отрича априори!
   А на СИК-аджията за нищо не вярвам, така че, и аз ще гласувам протов него!

  2. „Корнела“, след като изкара ковида, работи там, бе доброволец и то като санитарка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *