Публикувано на 04.07.2022 / 14:22

ГЛАСУВАШ ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ПОЛУЧАВАШ: ВОЙНА С ПРЕЗИДЕНТА, ЗА КОГОТО СИ ГЛАСУВАЛ! ПЛЮС КОСТОВ И „АМЕРИКАНСКИ ИМПЕРИАЛИЗЪМ“.

Гласуваш за Корнелия Нинова и получаваш:

– война с президента, за когото си гласувал

– коалиция с десните на Костов и либерали

– продавачи на оръжие срещу руснаците

– шепа корупционери и кариеристи

– затварящи руското посолството и пъдещи руснаците

– обсужващи агентурата на ЦРУ у нас

– подкрепящи розовия прайд

Всичко това, въпреки лъжите на Нинова, че прави от БСП консервативна, русофилска, антиглобалистка и евроскептична партия. Въпреки лъжата, че не продавала пушки на Украйна. Ами тя не е спряла да им продава.

С едно изречение:

Гласуваш за БСП, а получаваш Костов и „американски империализъм“.

Няма да има по-глупави от избирателите на БСП наесен. 3-4% максимум неориентирани полуидиоти.

Николай Бареков

Колаж:  от Фейсбук

Коментари 40 за
“ГЛАСУВАШ ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ПОЛУЧАВАШ: ВОЙНА С ПРЕЗИДЕНТА, ЗА КОГОТО СИ ГЛАСУВАЛ! ПЛЮС КОСТОВ И „АМЕРИКАНСКИ ИМПЕРИАЛИЗЪМ“.”

 1. Тази еба мамата на всичко. Каквото и да е то. Интуиция. Отгледан съм донякъде от жена.

 2. Ей,изчегътахте ме,ей !
  И то, само защото казах на Барека,че всички сме еднакви ,включително и той …
  И че няма полуидиоти там, където ги търси- има само пълни… но,на друго място са !

  Венсеремос.

 3. Др. Курнела, много млади социалисти са отвратени от старите ви номера.
  Идете и се очистете от дяволите си на гейзера в Сапарева баня.

 4. Що ли от поне три десетилетия все имам усещането, че каквото и да „избираш“ винаги получаваш ЦPУ/Mocaд/MИ-еди-колко-си. Както преди оная „промяна“ под строй се „избираше“ и получавахме KГБ/ДC.

  1. Така е, прав сте.
   А моят любим професор казва, че в основата си- това са окултни организации…

   1. Да Ви кажа, драга Мария, любимият Ви професор (който и да е той) не е далеч от истината. Ако не сте особено дълбала по „конспирациите“, потърсете информация кога и как „светлите учения“ биват завладени от „тъмни сили“ през „мамона“. Ще разберете, че надежда за победа на доброто извън детските приказки после няма, но да не ви отчайвам излишно. Разбира се, пиша с условности, но специално Вие би трябвало да разберете точно какво имам предвид.

 5. Г-н Бареков и вие сте един пропагандист от най- долна проба, като г-н Стоил Рошкев от българската свободна телевизия. Нито сме идиоти, нито полуидиоти.Та да попитам твоя проект къде отиде г-н Бареков?. Дай боже повече такива българи които разсъждават и мислят критически спрямо всички политически лъжци като твоя милост.

  1. Поради некои съображения основният спонсор на проекта от години седи в сръбско. Иначе поне някои се наевродепутатстваха и си „оправиха живота“ за поне поколение напред.

 6. Всичко в нашата държава е купено, продадено и препродадено . Няма политици,има глобалисти – атлантици,които не искат избори и ще направят всичко възможно, за да няма избори.Някой трябва да предизвика провокацията към Русия и ние вероятно ще бъдем мишената. Дори и да има избори, резултатът е предрешен, няма нищо ново на хоризонта.

 7. И за кокошките вече е ясно, че България е американска колония, в последно време на ръчно управление без каквото и да е прикритие. И както Копейкин повтаря многократни, и не само, а и Боян Чуков, Вацев ,проф. Христов и други, БГ има няколко проамерикански партии и една протурска, всички в надпревара да се покажат по- проатлантически. На тоя фон да се дискутира само Нинова и БСП си е форма на манипулация. От много време е ясно че у нас има десетки НПО и те се захранват с долари пак от Метрополията. И на някаква пикла, която си уредила космическа заплата само и единствено с вулвата си, се отделя такова внимание, допусна се да участва в такава идиотско изпълнение и т.н БГ партии не само не се взривиха, показаха пълната си подкрепа. Сега ще ручаме целия разкош на ответните руски санкции и това е като проклятие за непоправимата ни продажност, мързел да мислим и липса на човешко достойнство. Ами КАЛПАВИ СМЕ, убийствено КАЛПАВИ.

 8. Господине ,кът ми говориш за ендокринната система, що трябва да ми прайш с ръцете онуй дет прилича на путка, не тъ разбирам.

 9. Ниновица откакто е почнала политическата си кариера е фурнаджийска лопата – то не беше СДС, то не беше БСП, а сега и с най-големите продажници е готова на съгласие, стига да не изпусне кокала. Важно е да пада пара. Другото няма значение. БСП не заслужава да влезе в следващия парламент заради личните амбиции на тази политическа проститутка и мерака й да е на високо. Корнела разкара не само неудобните си съпартийци, но напълно отблъсна голяма част от електората. Всякакви илюзии, че това е русофилска партия вече рухнаха, а това беше основно за повечето ѝ избиратели. Споделяйки напълно простотията и пещерната русофобия на ПП, БСП се самообезличи и самоунищожи. Няма ли в тази партия достойни мъже – да направят преврат и да я разкарат тази ненаситна властолюбка?!…

 10. Е за кого да гласуваме бе Бареков, преди години следях всяко твое действие с бялата риза, всичките ти обещания и накрая отиде евродепутат , осигури на фамилията приличен месечен доход, че и пенсия. На кого да вярваме. Четях ежедневно на Еленка Гунчева статиите и накрая. Посочи поне двама трима от последните 30 години, които да не са се продали. Ами те американците са разбрали колко сме продажни, че и за малко, от онези печатаните хартийки без покритие си купуват цялата българска интелигенция.

  1. Корнелия Нинова каза преди време, че подава оставка и не подаде оставка…Бойко Борисов каза, че няма да отстъпи за Македония и отстъпи за Македония…Елена Гунчева каза, че напуска Парламента и не напусна Парламента…
   Може да се изреждаме така- до края на света…
   Как беше това за казаната дума и за хвърления камък, неуважаемо-уважаеми?
   Държавни мъже и жени, а така брутално да олекват в очите на хората…:-(

 11. Г-н Бареков , много ви моля , полуидиоти в БСП няма , там тези , които подкрепят Курнелата са пълни такива !
  Агенция “Пейката пред блока“ -те , наште знаят какво правят , щом Партията казва , значи е правилно , а Корнелчето заблуждава онези , другите !
  Не , чичковци и лелки , тя вас заблуждава , защото вие и така сте си заблудени овце !
  За съжаление !
  Такъв е животът !
  Пак – за съжаление !

 12. Б$П оше с основаването си на 4 април 1990 г. от американските агенти Лилов и Луканов се изявява като дясна, антикомунистическа, русофобска, неолиберална партия на едрата буржуазия.

 13. Какво ни чака, забележителен коментар от друг сайт:
  ………….

  „Ние сме европейско семейство.
  Събираме съчки за зимата,в едната стая сме настанили афганистански бежанци .
  По цял ден лежат и пърдът и все са недоволни.. ама ни нали сме европейци трябва да се грижим за тях..

  Гледаме редовно ‘Слуга на народа“ с актьора – президент, гледаме и боксовите мачове на Клошко, всички носим гривни сега се учим и да живеем без ток…!
  Ами започнете и вие…..станете европейци.“
  ……………………….

  Без думи.
  😉

 14. Ако не върнат обратно хартиените бюлетини
  плюс задължително отчитане и вписване в резултата на „разписките“ от машините на софтуера на др.Сорос – за никой няма да гласуваме г-н Бареков.

 15. В Нова Загора токсичната Корнелинка е била на избори с розовите гащници пуделчето Наско, павиана Ристю и всичко що е умно и красиво, барабар с всичките Гьотверени и минетчийки .
  Ти за кого ще гласуваш робе ?
  Националните предатели, харвардските чужди лакеи чакат да те баламосат пак .
  Сега начело е духача педалчо, аскьовското мекере асАнчо !

 16. Корнело, ако ви няма в следващия парламент, ще черпя. Всички мои познати, които са гласували за вас на следващи избори ще си изберат нещо друго. Жалко, че затри партията си. А да видим дали ще ходиш на Бузлуджа. По-добре не ходи (например разболей се), че вече няма сняг и може с камъни да те замерят

 17. Тея пък викат, да изхвърлим старата месомелачка и да си купим Делимано. Ако някой им плати достатъчно, утре шъ ни накарат да изхвърлим и старите българи, без да им мигне окото.

   1. Абе, аз ако дода там, само на мишки и мравки ше ми станеш. Цял ден ми говориш за вредители и гризачи. Сега зарад теб трябва да си спра телевизора, да тъ еба.

 18. Още от самото начало този кабинет, вече в оставка, ми се струваше много странен:
  Едногодишна партия с кариеристчета: кирчевчета , ленчета, асенчета и лореровчета.
  Сто и толкоз годишна партия, социалистическа, пък ръководена от Корнелка, дет съвсем ще я затрие.
  Двугодишната партия на славчетата.
  Демократичната партия с родители комунисти.
  Турлю гювеч.
  Миш-маш.
  Бъркани яйца…..
  Че как ще ръководят държавата и парите ни?!

  1. взимаш най-тъпите и простите, даваш им за шефове най-гнусните, получаваш миш-маш дето е лоялен само на тоя дето плаща – междувременно мат’ряла се отказва от правото си на глас, пък и за всеки случай чукваш и машинки да ти е чиста работата – о трябва да плащаш на 450-500 дето имаме, като може да си хванеш 15-20, всеки като управлява неква си група- еми така се прави в колониите, дешево и сердито както казват Братушките. само дето тоя път не пресолиха и не претоплиха манджата – просто ни приключиха като държава дългосрочно, пък още след два-три месеца ще разбем кво е англо-саксите да са ти приятели.

 19. Осъствието на нормално работещо правосъдие докара Българиядо това положение, а именно престъпници да са управляващи.
  В Румъния има осъдени 64 министри и четирима премиери.
  България е на първо място по корупция в ЕС, а няма НИТО ЕДИН ОСЪДЕН МИНИСТЪР И ПРЕМИЕР.
  Е, какво ще кажете, всезнайковци и почитатели на Курнела от „Позитано“ №20 ?
  Още от времето на правителството на Фиилип Димитров трябва да се започнат съдебни разследвания и до сегашните в оставка, т.е. до наши дни.
  Казват, че корупцията е като радиацията, т.е. няма мирис и цвят, но е край нас и ни мори ежедневно.
  Що се отнася до „незнаенето“ на Курнела, че се изнася оръжие от България за Окраина, това са приказки за децата от предучилищна възраст.

  1. Причината е в конституцията новата, писана набързо на крак, понеже американците настоявали много бързо да се пренапише.

   Бивш конституционен съдия е очевидец и участник в пренаписването.
   Както и в приемането на „закони“ с много вратички, доде не стана Закон=Врата у поле, дето вика народа.

   Премахна се най-ценното КОНТРОЛА на народа, суверена, премахна се контрола върху депутати и съдии, чрез възможността за тяхното ОТЗОВАНЕ.

   Предишната конституция на НРБългария беше по-народна и демократична от днешната „частно-корпоративна“, факт, примери безчет.

   1. е па те тия всичките констентунции по целата ЮИЕ се пишеха под един тертип, целата ЮИЕ си минахме от първият до последният и „шокинг терапи“, изобщо момчетата от шиткейго си имат рецепти, все пак са ги тренирали по цяла Лат. Хамерика, резултата е същият – депопулация, бърд кънтрол, майнд мънтрол… 33 години демокръси, 35-40% от БВп към 1989г, 100 места надолу в индекса на развитие и т.н., ама имаме Банани, и дъвки, и дънки!

 20. Майна, не ми давай акъл. Ти се провали. Нагъл си като майка си. Как не се метна на баща си – художник, балансиран мъж. Жалко!
  Ще гласувам за тези, в които вярва сина ми, за неговото бъдеще. Оказа се, че той е по-умен от теб (на него пари за правилна ориентация никой не му е дал).

 21. Избирателите на бсп са олигофрени и 80% дебили и ще гласуват за Нинова

  1. Не съм бил дебил, когато системно гласувах за БСП, не съм и сега, когато отписах категорично БСП като партия.
   (Кои бяха алтернативите на БСП на досегашните избори???)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *