Публикувано на 04.07.2022 / 11:01

ГЛАСУВАШ ЗА БСП, ПОЛУЧАВАШ КИРИЛ И АСЕН ОТ ЦРУ

Гласуваш за БСП, получаваш Кирил и Асен от ЦРУ

„Всеки един депутат, който смята, че самостоятелно може да взима решения, е добре дошъл на разговори.“ – Асен Василев

На практика, това е опит за  ликвидиране на многопартийната парламентарна система. Другата дума за това е преврат.

Емил Попов

Коментари 31 за
“ГЛАСУВАШ ЗА БСП, ПОЛУЧАВАШ КИРИЛ И АСЕН ОТ ЦРУ”

 1. БСП ще избяга в Америка,това е ясно,но тук ще остави за заместник Отечествения фронт ,който да довърши България , по Плана,както следва:

  – Ще докарат такива цени на хляба, дизела,електричеството и топлото все едно ,че ще живеем на космическа станция.
  – Ще доизгонят от България и малкото останали млади,които не са се включили в младежкото движение на Фронта.
  – Ще уморят де що има оцелял пенсионер.
  – Ще въведат постоянен полицейски час за криещите се,отказали да заминат нещастници.
  – Всеки заловен нелегален ще бъде принуден да приеме безусловно джендърството и немедлено да сключи еднополов брак с роднина по права линия.
  – Ще има ковид 11 месеца в годината.
  – Ще бъде официално въведен като втори език македонския .
  и други изненади…

  Няколкото партий обединени в Отечествен Фронт ще турят още две столици на България – Слънчев бряг и Боровец с цел Парламента и всички около него да пестят гориво през лятото и зимата.

  Венсеремос.

  1. Поне ще се радваме на свирките на ОФ, защото той е признат майстор в оралното партийно строителство. Духал е като младеж на Вълко Червенков, а на стари години прави свирки на Р.Овч.

 2. В коалицията на Кир4у , сина на Петко Ченгето, цоциалистката Курнела е в ролята на проститутка, която отдава тялото си за сексуално използване срещу пари.
  След изборите Курнела ще бъде изгонена от партийните си другари от БСП.
  Дали за проституция в интерес на Кир4у и Кокорчо или за нещо друго, това ще стане ясно по-късно.
  На сегашния момент Курнела яко се отдава на харвардските копелдаци.

 3. Не се сърдете на баба Корнела. Тя просто прави всичко възможно да помогне на единственото си дете да живее добре в САЩ, където и тя ще избяга.

 4. На изпита по анатомия Стамат бе скъсан, защото на въпроса „В кои органи се откриват най-много паразити?“ отговори : В държавните.

 5. Кучката в момента извършва преврат в партийната организация на Пловдив.

 6. Рожбата на „либералния“ Запад – фашисткият украински режим е толкова скъп на управляващите в САЩ и в страните от ЕС, че те са готови “да се бият” с Русия не само до последния украинец, но и до последния (замръзнал) европеец. И с всеки изминал ден участието на САЩ и на ЕС във военния конфликт в Украйна става все по-дълбоко и по-мащабно. А безумците в Брюксел ни въвеждат в чужда война – без смисъл, причина и цел!

 7. Курнелинка като една опитна дърта джидия сега пак се надупи на … Асенчо (чакай той се дупи и го духа така че не става), но пък янките го крепят яко и отзад и отпред, психопата надрусания Кирчо пък е зает с надрусания парапет и за това тя да се окрачи на розовите .
  Помиярите около нея са готови на всичко стига да има кокалче, но лакардиите как и колко много са се загрижили за народа чет нямат, както нямат брой и червените линии които си чертаят (Кел файда?) .

 8. До Илиянка
  04.07.2022 в 11:47

  Много ме разсмя днес, да знаеш! Права си, че простаците по телевизиите ни пробутват само някакви нещастни готвачи, като че ли до днес не сме яли. Майка ми е феномен в готвенето, това е велика дарба… Връщала съм се от скъпи вечери, без да им ям простотиите… Даже веднъж партньор на фирмата се пошегува, като каза, че ако работя толкова колкото ям, ще ме уволни…

  1. Хората нямат пари за хляб, а те през пет минути рекламират уреди за готвене. Искат да увеличат агонията на хорицата, дет майките им не са ги научили да крадът.

 9. Всички са добре дошли на манифестацията !

  Гейпарадите да станат задължителни !

  Те,и без това всички партийци са в ,,роднински“ връзки ,що да не се обединят ?!

  Накрая в опозиция ще останем само аз,двама сомалийци и ОФ-то от Народния съд.

  Венсеремос.

  1. А стига със тези Сомалийци бе ,ти си била ненаситна любовница .Не ти стига един Сомалиец да те оножда ,та чак два си си намерила . за опозицията сега си на власт ,щото твоят фаворит бостанското рошаво плашило Бобито Джонсън те е възкачило на върха .Ама нали знаеш колелото на историята се върти и Путин е решил да пусне една сарматка на твоят рошав помияр и край със твоята власт . Ами съжалявам че не запазих снимката как Путин възседнал коня гони Бобито Джонсън обут със розовите гащи и лакирал си ноктите и със развят перчем бяга пред коня със двеста . .Нищо ще я намеря и ще ти я пратя за да видиш за какво унижение иде реч .И накрая бъдещото е на ОФ -ТО ,щото ще дойде време и хората пак ще се обединят за да се борят със мракобесието което е обхванало светът .

   1. Ооо … ОФ-е, кво прайш бе ,кисел си нещо ?
    Да не е от подаграта ?
    Вий – Отечствения фронт и стлетницата /БСП/ страдате от едни болести,май ?!
    Отивате си,отивате си приятелю и след вас няма да остане нищо освен книги ,които се четат по задължение…

    Венсеремос.

    1. Бачо, г-н ОФ ти говори в женски род…Защо?! 🙂 Да не се окажеш мъжки аватар на някоя дама?!
     Нищо де, аз пак ще си харесвам аватара, щото е творческа натура. Тука някои хора нямат чувство за хумор и въображение, затова ми е трудно да общувам с тях. С тебе ми е лесно, от една порода сме.

     1. Мъж съм дагоеба… за съжаление !

 10. Моят фаворит Боби Джонсън каза ,че и MI 6 не лъже…

  Венсеремос.

  1. Путин показа контурите на новия световен ред Поглед.инфо/ Русия и нейните съюзници ще заменят световната хегемония на САЩ с истинска свобода.

   Основният въпрос, задаван от жителите на цялата планета: какво следва? Не може да се скрие, че руската военна операция коренно и завинаги променя познатия свят. Той се вкопчва, опитва се да се съпротивлява и да се намесва, но не може да спре бъдещето. Един от архитектите на новия ред е Русия, която се оказа в самия епицентър на световните събития. И някои очертания на предстоящото устройство вече могат да бъдат разгледани. Путин смята, че сега Западът, опитвайки се да запази господство в свят, който се движи към многополярност, може да предприеме импулсивни и необмислени стъпки, което отваря нови възможности за Русия и нейните съюзници. Той подчерта, че страната ни има много съмишленици, въпреки че някои се страхуват „да вдигнат глави и да го кажат на глас, но мислят с нас приблизително по същия начин “ . И в основата на този светоглед, според руския лидер, е истинската многостранност . И накрая знай че във новият световен ред няма да има място за твоят фаворит рошовото бостанско плашило Бобито Джонсън .

   1. Да знам,при Новия световен ред ще остане само Отечествения фронт.

 11. Когато някои в парламента се договорят за нещо, било – КОАЛИЦИЯ. Когато някои в бизнеса се договорят за единна цена на продукт – КАРТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ. Първото е законно, защото е в парламента, а второто е незаконно понеже не е в парламента. Гнусно е…

 12. А за Нинова?
  Опитвам се да се сетя, какво тя е направила за България, осен за Истанбулската конвенция, за друго не се сещам да е заемала позиция.
  Иначе няма кой да спре парадите на гейовете.

  1. Нинова знае че е политически труп ,но гледа да отложи ,политическата си смърт .Колкото може по напред във времето .И да пълни гушата щото скоро време ще и пресъхне изворчето за пари.

 13. Ако Русия успее да се справи със собствените си русофоби, и за нас има шанс.
  Много пара се налива в какви ли не НПО-та, а тоя Василев е българомразче напомпено, хасковско лайно, свят не видяло и попаднало в Америак, акъла му взели.
  Боклук от класа, американска класа!

  1. Т.е. „Боклук от класа, [от най-долнопробната] американска класа!“

   1. Американската класа е измислена холивудска класа, ЦРУ залага реално на Холивуд за да обедини американския народ в народ.
    Няма ли го Холивуд, няма я Америка.

 14. Значи само депутатите от „Възраждане“ са добре дошли на разговори, а ПП трябва да ги напуснат. Значи от Възраждане ще разговарят сами със себе си?!.
  Без да съм фен на „Възраждане“, такава е обективната (или поне видима на повърхността) картинка на парламента в момента.

  1. Явно е вярна приказката, че не може днес да си курва, а от утре да си честна жена! Курвата е курва за цял живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *