Публикувано на 03.04.2021 / 12:02

ГЛАСУВАЙТЕ, ЗАЩОТО ПЛОЩАДА Е ЗАМЛЪКНАЛ САМО ЗА МИГ И ТОЗИ МИГ Е СЕГА! ГЛАСУВАЙТЕ НЕ ЗА КОНЦЕРТИ И КУХИ ЛОЗУНГИ, ИЛИ ЗА ГЕРОИЧНИ ФОТОСИ ПРЕД СМАЗАН ПРОТЕСТ!

Ганьо, открай време се ръководи от една единствена максима – я не сакам на мен да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле! Тезата за чуждото нещастие и мизерия му създава някакво садистично чувство за превъзходство, което го кара да не забелязва собствената си нищета, като я прави по – незначителна.

Приятели, не правете като Ганьо в Неделя, не „наказвайте“ с избора си съседи, колеги, роднини, или ФБ съперници, не доказвайте, че тъща ви има грозен зет, като си извадите едното око.

Гласувайте за алтернатива на този авторитарен, престъпен, постсоциалистически ужас, който държи да ви открадне парите и бъдещето, представяйки го за грандиозни инфраструктурни и икономически победи, докато в същото време света ни гледа със съжаление и насмешка, и няма нищо против да приютява интелигенцията ни – *истинската, не оная от телевизора*, бягаща регулярно от този спираловидно повтарящ се кошмар.

Гласувайте за промяна, не за още от същото с различни физиономии и имена, за промяна, от която няма да ни е срам, а не за концерти и кухи лозунги, или за героични фотоси пред смазан протест.

Гласувайте, защото площада е замлъкнал само за миг и този миг е сега!

Георги Дренчев

Коментари 201 за
“ГЛАСУВАЙТЕ, ЗАЩОТО ПЛОЩАДА Е ЗАМЛЪКНАЛ САМО ЗА МИГ И ТОЗИ МИГ Е СЕГА! ГЛАСУВАЙТЕ НЕ ЗА КОНЦЕРТИ И КУХИ ЛОЗУНГИ, ИЛИ ЗА ГЕРОИЧНИ ФОТОСИ ПРЕД СМАЗАН ПРОТЕСТ!”

 1. Тръгнах да гласувам къмъ 14 часа.Душата ми се свила;времето отвратително;казвам си,изглежда и природата е срещу нас и работи в полза на Тиквата.Когато наближих училището където са две избирателни секции, с някакво облекчение констатирам,че ИМА ДВИЖЕНИЕ къмъ,избирателните секции.Двете секции се две съседни класни помещения и с изненада установявам ,че пред тях стоят по 7-8 човека, а и още пристигат. Влизам,когато дойде моят ред и подавам картата на една от дамите, а нейната съседка започва да прехвърля листинга за да ми намери името.Това,заради което пиша сега е онова което ми направи силно впечатление .Страниците,които преминаха пред очите ми бяха(не мога с точност да кажа) МИНИМУМ на половината бяха запълнени с ГЛАСУВАЛИ ГРАЖДАНИ.Това ми даде надеждата, че -поне в нашия район -гласувалите ще бъдат доста повече от половината -не смея да си помисля че може да са и много повече.
  И за да не пиша друг пост, бих се обърнал къмъ ЕXPERT-a,ако няма против да включи още няколко ,но считам че са съществени предложения.
  Точка първа в неговия списък трябва да бъде-ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЗАСЕДАНИЯТА НА Н.С в СГРАДАТА КЪДЕТО ПИШЕ“СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“.
  Точка втора ;Прогонване НА ЛАЙНЯНИТЕ ФОНДАЦИИ х.зайдел и майната и…. и забрана влизането на хора свързани с тях в България.
  Точка трета;Отнемане правото на достъп на българска територия на ЦЯЛАТА ЛАЙНЯНА СМРАДЛИВА,КРАДЛИВА И ПРОКЛЕТА СГАН ОТ МАДРИД

 2. Пак фалшифицираха изборите в полза на Герб и тиквата от Банкя
  Докато не се убият тези изроди отърване няма от тях винаги ще се купуват

  1. Напълно съм съгласен с Вас ! Но не ми е ясно – защо мойте писания тук постоянно ги изтриват , а Ващите остават ?

 3. Пред секциите в Сомалия се вият дълги опашки…
  Сомалийският вот ще опрай работата.

  Венсеремос.

  1. А за кого ще дадат гласа си сомалийските пирати, пардон избиратели?

 4. Румен Бахов,и аз много съ харесвам,ама най съ харесвам,кът в хладилника ми няма нит едно яйце.

 5. Треса са от яд, че ще се сбъдне най-страшния ми кошмар.
  Напиканата лоена топка ще мине бариерата и влиза в парламента.
  И заедно с учиндолския чалгар подпират мутрата и правят ново правителство.
  И се връщаме в блатото за още 4 години.
  Или сме много грешни или някой ни е проклел.

 6. Олеле,Боже,никой нямало да остане сам в кризата. Шъ умръ от смях. Още по смешно ще стане, кът остане само едно яйце в хладилника. Ще стане СМЕШЕН ПЛАЧ.

 7. НЕ СЕ БОЙТЕ, БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ !
  ДОРИ И ДА СЕ СБЪДНЯТ НЯКОИ ПРОГНОЗИ ЗА ЕВЕНТУАЛНА ПОБЕДА НА ГЕРБ, ТИКВАТА НЯМА ДА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО.
  ОЧАКВАЙТЕ СКОРО СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ НА РАДЕВ, НАРЕЧЕН „РАДОСТТА НА БАЙ СТАВРИ“ !

   1. Ще се уплаша, кът ми свършат яйцата в хладилника. Ей сега ги броих,седем са останали. Трябва да ми стигнат до края на април.

    1. Имам си само две яйчица и няма да ги хвърлям насам-натам.
     Има по-готин неща за хвърляне от яйцата.
     Нахранете си децата с яйца, вместо да ги хвърляте по разни айдуци.
     Марешки ни обеща по-евтини от своите продукти ище му напомним, когато го видим да клечи около НС.

     1. Ако много заритам,ще ми услужиш ли, аз някога ще ти ги върна. Две, две,колкото са,толкоз. И едно да е,пак може да ми свърши работа. Тук едно там едно,и ще изкарам месеца.

     2. Готово, имаш ги за временно ползване.

 8. Сега е 16:00 часа.
  Нали знаете какво ще се случи в следващите 3 часа.
  По стар обичай няма да видите мангал в изборна секция преди тази част на деня.
  Но оттук нататък става страшно. 500 000 мангусти ще се изсипят да „фърлят“ бюлетини.
  И всички на 100% са купени.

  1. После мангустите ще ближат сикаджийската хурка за сол.
   Този път Тиквата няма да направи правителство.
   Къде е тръгнал на коня в краката с 25% ?
   И американски к*р ще яде и бламиране от други места.
   Бита карта е дебелогъзия сикаджия.

 9. Драги пътници, докато не е станало късно, качвайте се на трамвай №4, защото ако го изтървете, ще се возите на Сикаджийския експрес.

 10. На тези избори, организирани от мафията(ГЕРБ, БСП, ДПС), всеки глас, отива за легитимирането на статуквото-мафията, пред света и бетонирането на мафията във власта!!! Лозето иска мотика, а не молитва!!! Приятно гласуване, тролове на мафията!!!

  1. Резултатите от изборите са ясни отдавна, важното е, какво ще направи народа, след тях!!!

   1. „Народът“ ще си почеше топките през джобовете, това е.
    В София ще излязат 20000 души и …туш.

    1. Ако, и след изборите, си почешем топките, сбогом България, сбогом народе!!! Поздрави!!!

  2. Тъпо копеле(путка) си, ИСТИНА !
   Гласувай на майка си за пеперудката и бъди щастлив.

 11. Strahil Todorov , Петър Богданов
  Кажи сега прогноза за утре
  Отговор
  Ами аз съм я казал още преди шест месеца ! Ето ви резултатите от изборите !

  Едни комунисти срещу други комунисти и това са винаги вътрешно-комунистически избори, и все ги печелят винаги комунисти -БКП-1 (БСП) срещу БКП-2 (ГЕРБ), БКП-3 (ДПС) , БКП-4 (Христо, Кристиян, Атанас и Спас ), БКП-5 (Мая, Капонки и Лимонки, Татянки и други Курваланки ) , БКП- 6 ( АБВ- пикаещият във фонтаните ) Пълни отличници !

  Като при педералисимус Румен Радев, началник на Военно-въздушните Слабости (имаме само два здрави самотели, ама били – „сили“) -„Стратегически съвет“ от ченгета от шестаци ! Три шестици – 666 ! Дяволско число !

  А , моите три имена са Божии – Петър (КУРав като камък) БОГмилов БОгданов, точно като за против три шестака !

  Щом са отличници, значи ще те ги спечечят ! Такива пълни отличници, могат да бъдат победени само от други пълни отличници , ама АНТИ-КОМУНСТИЧЕСКИ пълни, тотални, съвършени отличници като мен .
  Цял живот все с това се занивамам ! Да побеждавам пълните комунстически отличници и отличнички .

  Като няма анти-бандитски партии, ще спечелят бандитските – комунистическите партии, то други няма.

  Ще гласуват 2 300 000 .

  10 % ще са недействителни .
  Ще мушнат 500 000 умрели души и такива с двойна самоличност .
  Така ще отчетат 2 500 000 гласували, което е 40 % от броя на избиратели живеещи в България и е 25 % от броя на всички българи у нас и в чужбина с избирателни права, и на това му викат , че не било денонсиране на конституцията , която така и не бе приета с референдум.

  ГЕРБ ще вземе първо място с 8 % пред БСП, на трето ще е Ахмед Ахмед, на Четвърто Слави (този няма да вземе колко му приписват) , ще пробутат ДБ и ВМРО ,

  а „Наведи се Мая да те яхна ! А сега Курви вътре парламента !” с 75 % вероятност ще я отсвирят , това е разнопосочна сбирщина от стари измамнички и да я отсвирят, няма да има кой знае какви вълнения и без това ”Майките” ги подгониха !

  Две седмици ще подменят протоколи, правейки се че ги броят, и накрая :

  ако, трябва още някой, който се съгласи, да подкрепи Кражбо-Носеца и той ще мине над 4 % с „допълнителните“ протоколи с умрялите души .

  Ако с предишните шест „отличника” не са се договорили, влиза и Лайнярешки !

  ПЕЧЕЛЯТ 75 ПРОЦЕНТА ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, КОИТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НИКОЙ И ВИНАГИ МОГАТ ДА КАЖАТ, КОГАТО Е СЕ ОРГАНИЗИРАТ:

  КОИ СТЕ ВИЕ , БЕ МОШЕНИЦИ ?
  Ние представлваме 75 % , вие само 25 %, коя е легитимната държава – тази която ние си създадохме ей така,

  http://www.vsi4ko.net/antibanditi-1/k6-kak-se-pravi-nova-dyrjava-da-izvytkame-tarkatite.php

  или тази на вашата банда ?

  1. Средно се чакаше между половин и един час за пускане на бюлетина още в началото на изборния ден, пише 24 часа.

   За първи път на Острова има само 35 места за гласуване, въпреки че бяха събрани заявления за отваряне на 87. Изборният кодекс обаче въвежда ограничения за държавите извън ЕС, което се очертава да създаде сериозни трудности за сънародниците ни да упражнят правото си на глас.

   Съмнително защо??? В сравнение с Турция която също не е в Евросъюза!!!

   1. Гласува се бавно, и има опашки, заради дезинфекциите, а не защото има много хора . Непукист, ти се бори храбро и докрай. Няма от каво да се срамуваш !

    Кажи на некрадливите хора да се махнат от ТОВА бСП или да изгонят крадците от нея и направате най-накрая едно нормална СОЦИАЛ-ДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ .

    ТЯ ЩЕ Е С НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ !

  2. Елементарно!
   „Комунистите“ на Ниова с айдуците на Сикаджията ли ще сравнявате?
   Народът е загубен и не гласува , и заради това сме на този хал.
   Айде, чао!

   1. Непукист, ако тръгнат да ми слагат писотет, на елото , за да избирам мужде бСП и Христо Лодкаря, още преди да са ми го сложили , ще избера БСП .

    С тебе все ще се разберем , ама с тази свръх- диктаторска партия на Христо – нигога .

    Ама то голяма радост за Дайте ни България ?

    Ами това са пак същите чиновници . Захлеби лани Христо с подкрепапа на Нинова в София, взеха с подкрепата на Нинова много районни кметства и назначиха в райните кметства десет хиляди чиновници и ето ти нов чиновнически вот . Браво !

    Непукист, прочети долу , в ГейсБук , последният ми коментар, като реплика на Богдана Тотева (Веси)

 12. ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ на ГЕРБ сега трябва да се ОБЕДИНИ по въпросите, по които След изборите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се вземат конкретни решения по това какво ще правим с:
  – къщата и луксозните апартаменти на кака Севда;
  – сарая на дядо Доган;
  – терасата и с поста генерален консул на момченцето Пацо Терасата;
  – унишожителя на Бългаески морски флот Домусчиев „Гелосания” и със самия Домусчиев;
  – луксозното жилище „под наем“ на момченцето Влади Горанов;
  – многото къщи за тъщи и гости;
  – герберастките фирми – „Трейс груп“, „СИК”, „Ипон“, „ТИМ” и няколко други крадци от асфалт, от саниране на блокове, от здравни пътеки и др.;
  – мафиотите с бели престилки начело с тъй наречените професори Генчо Начев, Любомир Спасов, Николай Петров и Венцислав Мутафчийски;
  – аптеките и бензиностанциите на Марешки;
  – назначените некадърници на посланически и консулски длъжности;
  – герберастки телевизии, сайтове и мисирки;
  – много други герберасти – мафиоти и мафиотски фирми, организации;
  – политолози, социолози, антрополози – Антоанета Христова, Георги Харизанов, Антоний Гълъбов; Стойчо Стойчев, Румяна Коларова, Харалан Александров и много други, кото се „нахараланиха” на герберастката софра;
  – с лизачите, които 30 години се пребоядисваха: Тома Биков, Спас Гърневски, Георги Марков, Александър Йорданов, Антон Тодоров. Георги Близнашки, Огнян Герджиков, Емул Кошлуков, Бетина Жотева и много други;
  – с Ахмед Доган, Делян Пеевски, Йордан Цонев и цялата олигархо-мафиотска организация регистрирана като ДПС;
  – ЦЯЛОСТЕН АНАЛИЗ НА 30-ГОДИШНИЯ ПРЕХОД И ЛУСТРАЦИЯ ЗА ЗАЕМАЛИТЕ ПОСТОВЕТЕ: ДЕПУТАТ, МИНИСТЪР, ЗАМ.-МИНИСТЪР, ШЕФ НА АГЕНЦИЯ, ГЛАВЕН ПРОКУРОР.
  Вследствие на това, че държавата е в тежка ИНСТИТУЦИОНАЛНА, ИКОНОМИЧЕСКА и МОРАЛНА КРИЗА, ПРЕЗИДЕНТЪТ ВЕДНАГА да състави СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ от представители на ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ!
  В спешен порядък да се създаде НЕЗАВИСИМ СЛУЖЕБЕН СЪД от професионалисти и в кратък срок да се издадат присъди на мафиотите. На всяко съдебно заседание да присъстват представители на гражданското съсловие С ПРАВО ДА ПРЕДЛАГАТ ПИСМЕНО СТАНОВИЩЕ ПО ПРИСЪДАТА.
  Едва след като се изчисти герберастката мафия тогава може да се мисли за избори.
  ТОВА Е!

 13. Е тоа път яко ше се изключваме! Бандата на Мутрогеньо, Шиши и Каскето, на простие и нагли гербажийски путки и патреотарско-бензинжийски подлоги с камънье и сопи ще бъдат прогонени чак при Ким Чен Ун. Смърт или свобода!

  1. Вълшебните химикалки по време на избори, организирани от властта на суджуците, асансьорите, терасите, къщите на тъщите, EUROпачките в нощните МУ шкафчета, къщата МУ в Барселона, водомора, боклукомора, гладомора, сектата „Свидетели на SARS-CoV-2“ …

   https://thebulgariantimes.com/%d0%92%d1%8a%d0%bb%d1%88%d0%b5%d0%b1%d0%bd%d0%b8-%d1%85%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d0%be-%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8/

 14. А на бас,че тези Избори ше ги фане Ковид и ше умрат след кратко боледуване…

  1. Тиквата ако пукне, чеверме с приятелите ми ще си направим по този случай

  2. Толкова народ има в тоя сайт,не мога да разбера,що си говориш самичък. Не мога да схвана тенденцията на твоята парадоксална мисъл.

   1. >>Аз пък твойта как да я фана ?
    Туй значи- избори до дупка,преведено на сомалийски.

 15. Чудесна коалиция на спасението се заформя – тулуп+чалгар+напикания пишман войвода. Общо имат малко над 45% и като се преизчисли с коефициент 1.1 са на ръба за мнозинство в новата кочина. Може да се маложи да включат и пинокио-маджото или да платят на някой да стане „независим“, но аз съм сигурен, че ще нагласят нещата до края на деня.

 16. Налице е изключително засилено желание за гласуване в чужбина. Очаквайте ТОТАЛНО ФАЛШИФИЦИРАНЕ на този вот по герберастки. Указанията са дадени и мафиотската машина е задействана.
  Винаги познавам.

 17. Гласувайте, мили българи, гласувайте умно!!!
  Ако не гласувате ще ядете още 4 години миризливото сикаджийско кебапче.

 18. Ето какво са позициите им на пистата към 12.30 ч от гербаджийския сайт Блиц бг

  Джипът на Борисов – 29.20 %

  Ладата на Нинова – 24.70 %

  Автобусът на Карадайъ – 11.00 %

  Кадилакът на Каракачанов – 4.30%

  Хамърът на Слави – 12.60%

  Бентлито на Марешки и Симеонов – 2.40%

  Тротинетката на Костов – 9.00%

  Влакът на Мая- 4.50%

  1. Струва ми се, че този път джипкаджията ще изяде народния к*р…
   Моля, следете избирателната активност от 16:00 ч нататък в циг*нските махали !!!

   1. Спокойно,на линия съм. Нито един детайл няма да ми убегне, всичко е под контрол.

  2. Умножи ги по 45% от реалните гласоподаватели и ще получим Реалноста на Демократично управляващите ни където малцината Властват над мнозинството!!!

 19. Избирателна активност в 10 ч.7,58% по данни на ЦИК.
  Според Дневник 28,1 % за Банкя срещу 20% за Позитано.
  Според Гласове 27% срещу 21%.

  1. Много чудно,ПИК дава най-много за Позитано 22,7%, и най малко за банкя-27,9%, и 3,5% за сестра Галева, дано да остане така.

  2. Реалноста 2% от избирателите за ГЕРБ и 1.5% за БСП!!!При 100-те% ще са 24% от избирателите за ГЕРБ !!!С 24% създаваме Правителство което ще Управлява останалите 76%???Много Демократично!!!Дори и Уго Чавес не го е правил а Митрофановнъ???

 20. Не думи,а работа работа работа работа работа работа работа работа работа работа…

 21. На Вярващите!!!
  Машина във Велико Търново разменя имената и номерата на партиите!!!

  1. Защото, толкова години никой не премахна тъпотиите:
   1. Ден за размисъл и 2. Без информация в изборния ден, за самият избор!
   Това са две ненужни, тъпи и безсмислени правила, в които има само един смисъл – правите, струвате, гласувате – ваша работа, но накрая става това, което ви каже Мишо Константинов.

 22. Във „Втора английска гимназия“ в София в 10.00 беше пълно с народ. Такова чудо не съм виждала от години. Организацията за гласуване е добра, нищо не мога да кажа до момента. Прави впечатление обаче, че повечето хора действитгелно гласуват хартиено, просто ги е страх от новото, дори и млади. Това е тъпо, като се има предвид, че висят по цял ден на компютрите.
  МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ Е МНОГО ЛЕСНО И ПЕРФЕКТНО, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ И ФАЛШИФИЦИРА!

  УСПЕХ НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА СПАСЕНИЕТО НА РОДИНАТА НИ!

   1. С помощта на машината за гласуване с продупчих билет в трамвай number four, но мутрите не спят…

  1. В САЩ години наред фалшифицират машинния вот затова хората са скептични.

  1. Повозих се на Трамвай number four и да ви кажа не боли Дъ Ге, олекна ми даже..Айде идете и вие та се повозете Дъ Ге и на вас да ви олекне и довечера да подпукаме Лайняната Тиква ЛАЙНОВОЗА и да го свалим от ДЖИПКАТА завинаги…

 23. Много чудно, че още никъде няма резултати.
  Единствената информация е, че в 9 ч.избирателната активност е 4,1%.

 24. Преди 30 мин. гласувах за промяна в Родината ни и искам да подчертая машинно,отнема само по 10-15 сек. Но какво ми прави впечатление, всички политици гласували досега с изключение на вицепремиерката Мариана гласуваха с хартиена бюлетина. Запитах се защо? Дали са толкова прости или искат да им направят снимки? Ако са толкова прости жалко за българския народ който ги избира и ми стана ясно защо нямаме все още електронно правителство и масово електронни услуги. А пък Симеон
  ов каза поредната глупост „че хартиената бюлетина била по сигурна, а пък софтуера би могъл да се манипулира“ ти да видиш простотия и наглост. Гласувайте българи, гласувайте за промяна, иначе ще продължаваме да умираме и да сме последни по всичко не само в ЕС, но и в Европа.

  1. Издънка с машините е възможна, защото накрая се броят отрязъците, като бройка, но не и като съдържание… Поне така разбрах аз.
   Иначе казано, гласуваш, пускаш бюлетина, която съвпада с това което си избрал. Всичко е точно, но няма гаранция, това което изплюва машината накрая, е това, което е в урната в действителност. Разчитаме на великият математик накрая да се произнесе, че всичко е точно…

  2. Явно не сте разбрали или сте забравили, какво стана в САЩ със същите машини на изборите за президент миналата година. Има ли иначе логично обяснение, защо разписките издавани веднага след гласуването се запечатват в кутия, която после никой не брои като гласове. Броят се само гласовете от финалната разпечатка в края на изборния ден. Иначе поздравления за това, че сте гласували въпреки, че тези избори няма да променят нищо. Направих го и аз.

 25. Няма значение кой ще спечели изборите. Както винаги,България пак ще се управлява отвън.

 26. Факти.бг са саит на ГЕРП и цензурата там е ЖЕСТОКА,както при Хитлер но ще изкарат луди пари от ГЕРП и ЦЕЦО УХОТО новата патерица на боика от банкя,курвата на кмета на Симитли Апостол Апостолов.

  1. Факти бг също ще седят на к*ра на Сатаната, заедно с Тиквата и Пъпеша.

 27. Вчера видях един с плакат „Гласувайте за Юнака що бозал 15 години“

 28. Правата ми !
  ===========

  Имам ли ПРАВО да гласувам ?

  КОНСТИТУЦИЯТА :
  Чл. 42. (1) Гражданите … имат право да избират държавни и местни органи и да участват в допитвания до народа.
  Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими.

  Според Изборния кодекс гласуването в България е задължително ?
  ––––––––––––––––

  До Община Пловдив отправих питане :

  От вчера (1.04) съм в карантина .
  Как и къде мога да гласувам ?
  ––––––––––––––––
  ОБЩИНА ПЛОВДИВ

  Срока за подаване на заявление за гласуване в подвижна избирателна секцияза поставени под карантина изтече на 31.03.2021 г. по закон 3 зни преди деня на изборите.
  ––––––––––––––––
  До ЦИК изпратих и двата email и :

  ПИТАМ !
  Каква е МОЯТА ВИНА, че са ме сложили под карантина на 1 април а не до 31.03.2021 г. ?
  Защо ме ЛИШАВАТЕ от ЗАКОННОТО право да гласувам ?
  ––––––––––––––––
  Днес е изборният ден и 7 (седми) ден от моята карантина, че ме заключиха със закъснение вината не е моя !

  Отговор от ЦИК – колкото от умрял писмо .

  Нямам признаци за вирус .
  НЯМАМ ПРАВО да гласувам а че Конституцията настоява че имам право, явно че тя НЕ ВАЖИ на тези географски ширини .

 29. Сутринта мутрата не пропусна да захае президента, че не насрочил изборите една седмица по-късно, когато видите ли пандемията щяла да си ходи 🙂
  И мълчи като бит педераст, когато уместно му подсказаха, че президентът проведе консултации с измисления НОЩ и те си измиха ръцете, че не могат да правят никакви прогнози.

  1. Този ако не се Размирише от сутринта как иначе да разберем че съществува!!!

  2. Мутрата засира пейзажа като за последно. Дните му са преброени. Печели време за да си уреди бягството. Но уви! От утре да си стяга багажа за затвора. И простаците Му. За Далавери и Марешка – семейна килия. Бухахахахахаааааа! А на Пекапейска й се полага хигиениска у Сливенския.

 30. Да,трябва да се гласува …
  Дайте си вота,бе,не боли.
  Болката идва после,ако си правите свивки сега…

  Венсеремос.

  1. Ти днес с кое от всичките си имена ще гласуваш? Много ми е интересно. Ако исксш,не ми отговаряй.

   1. Ксения Степановна Курносова или Фалос Дългунов Чекиджийски.

    Илиянче ,аз не пиша с различни имена ,Кольо Вейронов си е Кольо Веронов !

 31. Гласувах машинно!
  Гласувах за ПРОМЯНАТА!
  Гласувах България да стане НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!
  Да живей България!!!

  1. Ха,ха,аз сега да ти кажа. С твоя глас ти си легитимирал робовладелеца да властва над теб. Това си направил. И всички гласуващи,независимо за кого,правят същото. Гласуването е най голямата световна измама.

 32. Гласувах в секция 103 в най- големия град на голямата река и какво?
  Машината ВЕЧЕ беше развалена.
  Къде ли пак ще ми разнасят гласа върху книжната бюлетина
  Членовете на секционната комисия още не знаеха, че имената в списъците са по азбучен ред.
  С най- дребния шрифт на вратата на класната стая адресите на гласуващите в тази секция бяха напечатани с най- дребния шрифт сред другите упътващи надписи.
  Но ПАК ще гласувам на следващи избори.

 33. Гласувах в секция 103 в най- големия град на голямата река и какво?
  Машината ВЕЧЕ беше развалена.
  Членовете на секционната комисия още не знаеха, че имената в списъците са по азбучен ред.
  С най- дребния шрифт на вратата на класната стая адресите на гласуващите в тази секция бяха напечатани с най- дребния шрифт сред другите упътващи надписи.
  Къде ли пак ще ми разнасят гласа върху книжната бюлетина?
  Но ПАК ще гласувам на следващи избори!

  Секцията е 103 в най-големия крайдунавски град.

 34. Днес 04.04.2021г,вали,времето е НЕ подходящо за ГЪБИ, да отидем пред УРНИТЕ и да потърсим ИСТИНАТА за:КТБ, ЗАПИСИТЕ, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Барселона, ОРТАЦИТЕ, ДЖУДЖЕТАТА, ПАРИТЕ от хазарта, „ремонтите“, „ремонтите ПОД ВОДА“, „водопроводите БЕЗ ВОДА“, „санирането“, „оградата с ЕДИНИЯТ РЕД БОДЛИВА ТЕЛ“,…….. и т. н.,…….. и т. н., БЪЛГАРИ!!! Да я НАМЕРИМ, за България! Българиоооооооооо!!! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

 35. А тези под карантина как ще гласуват Май гласовете им ще отидат за герб а А Кърджали се напълни с турци от турция ебах тези продажни гербаджии ебах тоз БЪЛГАРОУБИЕЦ ОТ БАНКЯ

 36. Напред към крематориума с урните !

  Извинявайте ,ама да ми кажете какво толкова зависи от тея избори ?

  Аз ще гласувам.

  Ама не знам какво точно зависи от тея избори ?

  Чудя се 50 лева по съвест ли да взема или 70 на инат ?!

  Бабата отиде застъпник,три пъти кара Корона вирус,сега вика поне е платено …
  Е, не се наяде дъртата кулачка-реститутка,брей…
  5 лева да са ,ама аванта да са…

  Венсеремос.

   1. Ше ме продаде ,ама стига да намери балама да плати за такъв диф,селски дебил като мене…

 37. Някой си прави ташак със звука на Нова. Нищо не се чуваше когато говориха за Кърджали. Защо?

  1. В Кърджали със специализирана акция изловиха всички проститутки щото били тъпи.

     1. Ако си сучат/усукват,смучат и т.н./ косата какво значи ?

    1. Това е кристалната истина !
     Не следиш работата на службите…

     1. Наистина не следя,щото два дена пак съм без интернет,пак ми го сюряха,и аз тук се шмугвам в рамките на части от секундата между капките. Извинявай,ако наистина си казал истината. Аз си мислех,че просто така,си дуднеш.

 38. Днес случайно се за слушах, но напълно съзнателно подслушах един разговор между няколко едвам живуркащи субекта. Само Едно ще кажа и дано не съм прав: Нямате шанс, бе хора! Нямате шанс! Просто професор Христов е прав! Страшно прав! Само, че процента не е 80, а поне 92!
  Господи, нека да греша!

  1. Не е случайно че от моментът в който излезнаха на мода маските вече се разбира кои са зомбитата !!!

 39. Вие си пишете тук до засиняване, ето каква подкрепа дава евентуалният бъдещ президент на Франция, не на кого да е а на г-н МАРЕШКИ. https://www.youtube.com/watch?v=HfLytqZjx2g Какъв е тоя свят вече не го разбирам. Че Марешки си е платил сервиза , няма сънение, ама как Мари Льо Пен е приела задачата не е ясно. В това време украинците са готови да се избиват взаимно, само срещу едното голо обещание на Каубоите. Светът не е бил май никога толкова отъпял.

 40. Фесовете и кадъните да си ходят в Одрин да лапат турски кифтаци, рекламирай една джамия и един фес от сутрин до вечер и да спиш спокойно, а Герги феса педалчето го шибали резаците и им лапал резаните пишки и много ги люби

 41. Донецката и Луганска Народни Репблики са Свободни и

  Неэависими…Крим е истоически Неделима част от РУСИЯ

  1. Саакашвили си изяде вратовръзката !!!Някой сега ще си изяде памперса!!!

  2. Да живее руския империализъм и най-великия, най-достойния ,най-хуманния империалист в света другаря Путлер!

   1. Хайл Путлер!
    Българинът обича Украина, защото хиляди украинци са загинали за Освобождението ни, но путиноидите я мразят.Те биха искали и у нас да има терористи като в Донецк и Луганск, та да може Путлер да нападне и нас, или още по-добре да ни анексира като Крим.

 42. До „Марги“, „Омон“ „Дон Педро“, „Дядо Иван“ и „Васко“:
  По въпроса за отношенията Русия – Украйна, макар някой да приемат, че няма връзка с темата:
  Ето къде е заровено кучето:
  Оказва се, че украинският президент Владимир Зеленски по същество е подписал декларация за война срещу Русия на 24 март.
  Документът е известен като Указ № 117/2021 и няма да прочетете нищо за него в корпоративните медии – нито в САЩ, нито в ЕС, нито в страните-членки на НАТО.
  Намерете Указ № 117/2021 и през Google translate можете да си го преведете.Ето по-важните точки:
  „В съответствие с член 107 от Конституцията на Украйна, постановявам:
  1. Да се приведе в сила решението на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна от 11 март 2021 г. „За стратегията за деокупация и реинтеграция на временно окупираната територия на Автономна република Крим и град Севастопол“ (приложено) .
  2. Да се одобри Стратегията за деокупация и реинтеграция на временно окупираната територия на Автономна република Крим и град Севастопол (приложена).
  3. Контролът върху изпълнението на решението на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна, прието с настоящия указ, се възлага на секретаря на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна.
  4. Настоящият указ влиза в сила в деня на публикуването му.
  Президент на Украйна В.ЗЕЛЕНСКИ
  24 март 2021 г.“
  По същество, това е обявяване на война срещу Русия и Зеленски никога не би подписал такъв документ без одобрението на администрацията на Байдън. Пък и нали синът му Хънтър Байдън – оня, същият – пияницата, наркомана и педофила, дето сега ще издава „мемоари“, забогатя именно в Украйна.
  Затова не е изненада, че след подписването на Указ № 117/2021 на украинският президент, Русия започна да трупа войски по границата с Украйна.
  Просто руснаците се готвят за война, която дано си остане локален конфликт и не прерасне в Трета световна война!…

  1. Армии и войны/Сводки с Донбасса 3 апреля 09:33
   «Барбаросса» для Донбасса: 80 тыс. штыков Зеленского готовятся к штурму Донецка и Луганска
   В Киеве надеются на поддержку США в новой авантюре на востоке Украины
   Виктор Сокирко
   https://svpressa.ru/war21/article/294482/

  2. Няма как война между Русия и НАТО да не е световна. Само, че тук в тоя сзенарий Русия няма да е ниновна и да е първопричина. Даже смятам, че закъсня, все пак в тия републики живеят руснаци и постоянно е обстрелвано населението. Значи търси се война, но много ми се иска Путин да изпълни заканата си, че третата световна война няма да се води та руска територия.

   1. Не го пожелавайте даже на врага си. Войната винаги е била безкраен ужас от който страдат обикновените хора, независимо от коя страна са, а при съвременните оръжия направо не ми се мисли. В една световна война няма да има победители, а може даже да заличим голяма част живота на тази прекрасна планета.

  3. Украйна е руската „Македония“…….Като сееш ветрове, ще пожънеш бури….Във всички държави наоколо има по едно „габърче“ в обувката…В Румъния Молдова, в Грузия- Осетия и Абхазия, в Сърбия-Косово и Войводина, в Армения-Нагорни Карабах…..И КОЙ стои зад това????? Питам и отговор не чакам, КОЙ?????

   1. Да, има по едно са габърче, което да напомня как по добре са живяли хората преди промяната. Преди Русия или СССР контролираше, но и хранеше, а сега само контрол заплахи и глад. По добре ли е

  4. Благодаря, А. Спасов! По същество не знаех за този акт от страна на Зеленски.По принцип, обаче разбирам, че без подкрепа на САЩ, Украйна няма да предприемат настъпление. За мен военния конфликт там е неизбежен и по скоро ще завърши с присъединяването на рускоезичните погранични територии към Русия. вярно е, че Путин не желае това да стане по този начин, но засега няма друг ход.Ще се радвам да мога да научавам от Вас неща до които нямам достъп.

   1. Да си кръстиш балета “Имперски” , да се кичиш с “Георгиевски ленти”, да славиш завоевателните войни, които държавата ти води през последните 3 века, да се кълнеш в християнството, че и в православието и да си взривяваш сам църквите, и веднага след това да защитиш историята си, която е свързана с Ленин, Сталин, със съучастничеството в подклаждането на най-кръвопролитната световна война, да величаеш царете и вождовете си, причинили смъртта на милиони твои сънародници и милиони хора от други народи, да обвиняваш другите във фашизъм, когато твоята държава заграбва чужди територии в началото на 21 век, напада всички свои съседи и е причина за основните проблеми на човечеството през последните 150 години … и на всичко това да претендираш за люлка на някаква си цивилизация …. трябва да си 100 % луд…или осран до ушите гнусен рубладжия,или казано по-просто-РУСОРОБ!!!

    1. До Димитър Симеонов-а , ти знаеш ли какво си – ти си американосвиркащ на оня им инструмент!
     За теб важи изменената песен-боклук до боклука , джендър до джендъра , мила моя майно , льо!!!

    2. Каква ирония – ако смениш само малко имената (православие с протестантство, Ленин и Сталин с Рузвелт и Труман и т.н.) практически всичко което си написал важи за империята на злото зад океана.

    3. Има и друго точно определение на тая порода ни българи, ни руснаци- русофилистици.

    4. Декември 1931.Сталин взривява православния храм Христос Спасител.
     2021.Патриарх на русия е полковникът от КГБ Гундяев.
     Толкова за Русия и православието.

     1. Прави им чест на Патриарх Кирил и Путин, че поправиха грешката на Сталин и възстановиха Храма в целият му блясък.
      А ти от уважение към една от 5-те велики сили- Русия не е добре да използваш името на посланникът и в България. Въпрос на елемтарна култура и диломация.

  5. Земенски защитава родината си от руските нацисти.
   Путлер- гениално хрумване.
   Същият като Адолф тиранин, но все пак гротескова имитация.

 43. Много съм щастлив, че Родината ми се приближава към съдбовния ден, наречен „Радостта на Бай Ставри & cо“.
  !

 44. Утре с маски ли ще се гласува или без маски , в изборният кодекс нищо не пише.Комунистическите тъпаци от ЦИК са дали някакви указания , ама те не са подкрепени от закона ,че ми е чудно с коня ли да влезна или с танка ,хахахаха?

  1. Нищо няма да се промени към добро, ако не не престанен на всяка втора дума да се казва комунистите, та комунистите. Само се напомня, че през социализма се живееше добре, при т.н.мръсни комунисти.

   1. Ми комунистическите тупаци примерно клана Велчеви сега пак живеят добре, даже станаха капиталисти и много мразят себеподобните си другарчета от времето на соца.А когато им се припомни как целуваха гъза на Тошо и викаха само БКП направо побесняват свинете.

  2. До омон! Не ви ли омръзна да се оправдавате само с комунистите, ако си против комуниста мутра Борисов съм съгласен, но за 31 год. така наречената „демокрация“ само те ли са виновни или това е най- лесното оправдание за грабежа на родината или комунистите и ДС разрушиха построенето от българския народ за 45 год. Аз, казвам 11 год . властване на гербаджийската партийна олигархия стигат. Между впрочем и Иван Костов беше на път да се окопае с неговите сини талибани и тогава на народа му писна само за 4 год. грабеж и наглост от неговото управление и го изпрати в политическото небитие. Забравихте ли този факт?. В една демокрация всяко властване над 8 год. се превръща в тоталитаризъм,а пък за гербаджийте във вождизъм и култ към личноста на Борисов.

   1. Да се оправдавам .хахах, то това не оправдаване ,то си е истина комунистическите тупаци продължават да се гаврят с хората и да показват демократичната си същност, вече като капиталисти. Да, да ама не, боклуци са си били и такива си остават .

  3. Не ви знам на каква възраст сте всички вие антикомунисти? В главите ви вече 30 години бръмчи онзи призрак на Маркс и не ви дава мира. В БКП преди 10 ноември са членували почти един милион членове. Както е казал народът : „Във всяко стадо има мърша“. Съдете бившите комунисти, които сега са във власта и крадат за последно. А за това какво са построили бибшите комунисти и целия български народ гледайте всяка събота вечер по ТВ ЕВРОКОМ документалната поредица „България, която съградихме“. От антикомунистите и троловете пишещи тук обогатих на стари години речниковият си фоонд с цинизми, простащина и човеконенависна злоба. Благодаря.

 45. Мюлер има среща с Щирлиц в едно всисокопланинско село.
  Пътува Мюлер и се чуди,това път лие или козя пътека.
  Навлиза в някакво село без табела,отляво и дясни само разрушени и изоставени къщи.
  Спира на центъра и вижда един възрастен старец стои и чака.
  След кратък разговор разбира че това е селото и той чака да му докарат седмичната
  пратка от провизии и лекарства.
  Мюлер се провиква Щирлиц къде сиииии.
  След малко ехото му отговаря.
  Търси ме в избирателните списъциииии.
  Мюлер започва да го турси в списъците окачени на вратата на някогошното кметсво..
  След време Мюлер се провиква.
  Щирлиц няма те в списъка, тук има 1000 турски имена.
  ……. Мюлер пак закъсняхте,Турция е завзела България…..

  1. Хубаво е да си разказваме вицове, но и историята казва друго, знаете ли,че държавника Стефан Стамболов /Мъглата/ е бил готов след Освобождението да предложи на Османската империя създаването на дуалистична държава между България и Османската империя по три причини –партизанските борби в България, враждебното отношение на руския цар Александър-3 към България и мирно обединяване без война на землищата населени с компактна маса българско население. И ако беше реализирал тези си намерения представете си каква щеше да бъде днес България.

 46. Кой ви сложи маските?

  „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име“ (Откр. 13:16, 17).

 47. При ескалация на конфликта в Донбас…эа броени часове 1000 руски танка са в Киев и Лвов…при условие, че все още съществуват като градове…

  1. Тя Русия си е и без това на тая граница, ами защо не питате НАТО какво прави там?!! И дали каквото си търси, няма да го намери , но ние пак сме в неправилната страна.

 48. ГЕРБ няма да спечели хора, бъдете уверени! Предлагам да купуваме раирани пижами за тиквата вече, идва му края

 49. От поне седмица се наблюдава странно мълчание на всички основни медии от двете страни на новата Желязна завеса, относно случващите се тревожни събития в Украина. Там през последните 10 дни се извърши голямо струпване на войски, както от страна на подкрепената от НАТО Украина (над 90 000 души), така и на Руската федерация (голяма част от личния състав на Южния и Западния военни окръзи). От вчера фашистките украински въоръжени бандитски формирования започнаха своята артилерийска подготовка за атака, обстрелвайки основно жилищни райони в ДНР и ЛНР. И ако бяха само тези банди от изроди забравили род и корени, това нямаше да е проблем. Проблемът обаче е, че има реална опасност на по-малко от 1000км от нас по суша да започне истински въоръжен конфликт между Русия и НАТО, който може да прерасне в нова световна война в която ние ще се окажем на предния фронт. Мислете добре в този ден за размисъл, защото от вашето решение може да зависи съдбата на Родината ни в тези толкова бурни времена.

  1. ДА, ТАМ КОНФЛИКТА ОТДАВНА Е ОЧАКВАН И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ И УКРАЙНА ЩЕ ПРИНУДИ ПУТИН КЪМ КРИМ ВТОРА СЕРИЯ. СЪМНЯВАМ СЕ БАЙДЪН ДА ЗАМЕСИ НАТО ПРЯКО.

  2. На Новият Световен Ред му трябват зависими слабо-развити икономически страни???Китай не им пречи защото има тоталитарен контрол Който Те -Световния Ред желаят да го наложат в останалите държави!!!Китай ще бъде Световната работилница а останалите ще са Консуматори но потребностите им ще ги определя Елита!!!Затова и Байдън разбива икономиката на САЩ а също дребния и среден бизнес-да ви прилича на Някой при Нас!!!Италия и Франция продължават Локдауна???GOOGLE ще открива магазини не само за електроника но и други неща на по ниски цени!!!Лукашенко го тормозят а Русия им пречи!!!Чрез Украйна се опитват да закачат и дразнят Мечката но тя заяви че е готова при локална война да удари не ръката а Сърцето на Злото!!!Глобалистите имат едно слабо място-Глобалната Война и знаят че ако притиснат Мечката до стената тя ще Стане!!!

   1. Руснаците няма да нападнат първи, освен ако не им оставят друг избор. Англо-саксонците нямат кураж да влязат в открит бой, защото Русия не е Либия, Ирак или Сирия. Въпреки това на всеки 100 години Западният свят полудява от алчност и тръгва срещу Русия, а краят всеки път е един и същ и им държи влага цял век. Този път са решили да използват като ръжен Украина (няма грешка – така се изписва на майчиния им език) и е въпрос на време тази абсолютно измислена страна да прекрати своето съществуване. Дано само натовци да не се опитат да включат във войната и страните от т.н. Триморие, вкл. и нас. Другият тлеещ конфликт е в Грузия и е въпрос на време да бъде отново раздухан от англо-саксонците, като подготовката за това беше войната в Нагорни Карабах.

   2. Що не щете да четете бе, простаци чалгирани? Мозъците ви комунделски също като аспиринчета – толкова големи и само с една гънка през средата. Не сте в час бе, нещастници – “великата”, “могучаята”, “славната” и “непобедима” се е скапала като маруля в държавен “Плод и зеленчук”!!.До 5-10 години китайците и останалите азиатски тигри ще я разнесат насраната ви раззия като кучешка глутница свинска карантия. С евенки ли ще крепят “освободителите” ти измисленото си православие отсам Урал?
    Ама вие, червените тъпунгери и русоробите, как да ги усетите тези неща, като отколе доброволно сте се наврели като стелки в мужишките ботуши – и да ви тъпчат ви допада, и на вонята сте им свикнали…!!!

    1. Не можем всички да сме интелигентни и с дар слово като бидона, пардон президент Байдън. Виж за китайците си прав. Съвсем скоро няма да има и помен от едно личното господство на държавата основана върху костите на над 100 млн. местни жители – Разединените Американски Щати, а новия господар на света ще е дракона.

    2. Именно русороби, роби на русия, имат и други имена, путиноиди и путинофили.
     Българите обичат Захарий, русоробите любят Захарова.

  3. Така е, всеки трябва да гласува по убеждение, не по наставление!

  4. Думите на Виктор Суворов за ссср и русия от книгата “Освободителя” звучат актуално и днес:
   “Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко да въведем ред в собствения си дом. Да създадем такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, но не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, не с дрънкане на оръжие , а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва.”

   1. Не съм забелязал от както Путин е президент, някой да спира руснаците да пътуват или емигрират, но о чудо – те не напускат страната си. Сигурно и те са с промит мозък и не разбират колко по-добре е да живеят на запад, като емигранти. Подобно е положението и в Беларус и беше в Украина до майдана, когато както и у нас дойде демокрацията със западните ценности (включително преориентацията към НАТО) и напусна почти една трета от населението в посока Запад.

 50. Щирлиц пита : “ Тиква эа кого ще гласуваш“ ?

  Тиквата отговаря : “ Эа ЦРУ “

  Гаварить Масква: “ Шъ пуснеме тръбата Северен Поток 2 чак

  в гъэа на Байдън “

  Мюлер : “ Ако да ни е окупирал „

 51. Защо не размишлявате, че Изборите са предварително закупени. Баницата вече е разпределена.
  Вие пак ще останете гладни защото за Вас не е заселено парче.

  1. А, защо Иване да мислим само за парче от баницата и че това парче няма да е за нас!? Защо трябва да потвърждаваме с бездействието си думите писани от великия Дякон:.- „Бъларина обича свободата, но само ако му е поднесена на тепсия“!? Аз, не искам и няма да съм от тези които, ще чакат да им се поднесе тепсията с баницата.

  2. Ех, Иване…. И при нас 2015 година така разправяха на местните избори – няма смисъл, всичко е предрешено. Но излязохме масово и изритахме един сталинистки боклук с 61/39%. Сега е моментът, не после пред фейсбука !!

   !!!

   1. Пич, нямаме причина да не ти вярваме, че сте изхвърлили бокука ! НО СТАВА ВЪПРОС ЗА КМЕТ, ЗА МАЖОРИТАРЕН ИЗБОР , МЕЖДУ ДВАМА КАНДИДАТА, на едно место , на една територия , в един едномандатен избирателен район .

    А за парламент не избираш ЧОВЕК, а партии . И като има 30-40 партии, гласовете се разпиляват и не може да стане този ефект.

    Гласуваш уж за някой читав от партия, а то с него влиза цялата му банда ! И с преференции да гласуваш – пак същото . ВСИЧКИ ТЕЗИ ГЛАСОВЕ ПАК ОТИВАТ ЗА ЦЯЛАТА МУ ПАРТИЯ И ЧИТАВИЯТ ЧОВЕК ВЛАЧИ С НЕГО И ИЗЗАМНИЦИТЕ !

    А АКО БЯХА МАЖОРИТАРНИ, ОТ ЕДИН ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН, ДА СИ ИЗБИРАМЕ ПО ЕДИН КАНДИДАТ, ТОЗИ ЕФЕКТ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ И БЕЗ НИКОЙ ДА НИ ПРИЗОВАВА ЗА ТОВА.

    Отиваме и си избираме този от тях, който си живее при нас, от нашия край си е, цял живот си го знаем и това е !

 52. В предишната статия за Слави обърни внимание на Символа в студиото …

  1. Нищо няма в предната статия тук, но някъде гледах снимки на гърба на чалгаря с татуиран надпис Аз идвам и нося Ада със себе си, което значи, че е от сектата на сатанистите.

    1. Тя Кунева закри 4 те реактора на АЕЦ Козлодуй, сега сигурно е обещара да закрие и другите два. И с тона ще се закрие България, но тя ще отиде вече не в Румънската Банка Париба, ами директно във френската. А ние баламуртиците сме забравили кой затваряше глави, на земеделие, на промишленост и накратко на всичко и сега отново все едно нищо те е било. Ето това може да се случи само в България и няма да се чудим що така

 53. „Как се купуват и манипулират избори? Ето как. ГЕРБ увеличава преднината, да благодарим специално на Борисов за новите ваксини, ДПС са трети, победата на Борисов е сигурна… Медии, политолози и социолози си късат ризите за последно в петък и с голи гърди (не буквално, слава Бог…) дърпат българите към убедеността, че може и да не ходят до урните защото „нещата са ясни“.
  Задкулисието си върши работата. Съмненията че т.нар. големи медии са продажни се потвърди за пореден път, категорично. Надяват се, че населението е свикнало и няма да реагира. Да, населението е свикнало и няма да реагира. Поне по-голямата част.
  Задачата, спусната от тъмните мафиотски сили бе: да се раздуват резултатите, за да потъне в тях купения и фалшифицирания вот. При слаба активност 3-4 пункта, „осигурени“ от МВР с покровителството на местни бандитски и нарко босове, натиск върху бизнеса и хора с проблеми и зависимости – решават победата.
  Специален принос дават купени медии и тролове, които повече от два месеца подготвят „победата“. В тази кампания всички опоненти на сегашната власт бяха заливани с водопади от клевети, лъжи и небивалици. Не спряха опитите някои от кандидат-депутатите на опозиционните субекти да бъдат купени, настроени срещу своите, замесени в интриги.
  Бе осигурена предварителна победа на статуквото. А статуквото е мафиотското управление, потънало в корупция, лъжи, измами, далавери.
  И нещо много важно: единственият математик, гербаджията по сметка Мишо Константинов ще обяви резултатите. Всъщност вече ги обяви. Баце е несменяем – изразът, който ви превърна в безгласни същества. Робството има различни форми…
  Защо всички изброени по-горе го правят? Заради пари и зависимости.
  Няма нужда от доказателства – те са пред очите ви. Имате нужда от това да повярвате, че сте хора, които имат право на нормален, добър и смислен живот, а не да бъдете придатък на интересите на лъже елит, който се храни с пасивността и страха на хората.
  Е.А.

 54. Всички сме отвратени от едни преяли депутати-ненаситни да си актуализират на 3месеца пачките. Да говорят едно и също,да се пъчат по телевизора на Заучени монолози. Но ако сега не гласуваме,после 4 години ще се отвращаваме от самите нас- а Слави така и не разбрах-снощният му концерт уж в арена Армеец пък само фотоси се виждаха и рецитали-ПОРНО

 55. Днес е ден за размисъл.
  И размишлявам силно, похапвайки домашен рачел.
  Най-добре е да си го направите сами и ще ви е още по-приятен.

 56. АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ И ЩЕ ГЛАСУВАМ НЕ СРЕЩУ ВЧЕРАШНИТЕ,ЗАВЧЕРАШНИТЕ ИЛИ ПО ЗАВЧЕРАЩНИТЕ.ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА МОЕТО БЪДЕЩЕ,БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ МИ А ТАМ МЯСТО ЗА ШАЙКАДЖИИ И МУТРИ НЯМА.ГЛАСУВАЙТЕ И ВИЕ,ЗА ДА СТЕ ГНЕВНИ,АКО СЕ НАЛАГА.

 57. Консолидирана прогноза на всички агенции има в Медиапул.Герб е първи с 20% по-малко депутати от сега, БСП с 27, 5% по-малко депутати, дъно за партията от 1997 насам/.
  Единствената възможност за правителство е ГеРБ и ИТН и ще се види тогава кой е и какъв е слави, освен че е сатанист, защото на гърба си имал татуировка на Луцифер.

 58. ИЗБОРИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТЛОЖЕНИ,ИНАЧЕ С БЪЛГАРИЯ Е СВЪРШЕНО.

 59. Прочетох нещо много противно.Вчера Гешев е наградил десетки прокурори и военни разузнавачи, сред тях и оня с голия гъз началник на Военното разузнаване.
  Точно ден преди изборите.

 60. Гласувайте на площадите след изборите,масово ,с плакати,знамена,транспаранти и с такова викане ДОЛУУУ,че керемиди да падат от покривите.А самите избори са бош-лаф,може да идете,да им видите резила,заснемайте и пускайте в сайтовете,да се знае и помни.

 61. До Исая Манголд – Господине, моите уважения, но т.нра. Ден на размисъл не значи нищо!
  Ако не сме решили за кого да гласуваме до момента, сме ненормални!

  Денят за размисъл трябваше да бъде преди 15 тодини, когато избраха онзи индивид за столичен кмет, после за министър-председател. Каквито и да си били предишните, каквито и глупости и грешки да са направили, а те са невероятни и в ущърб на родината ни, не са като него! А може би трябваше да бъде през юни 2001 година, когато избраха с пълно мнозинство Мадридския нещастник, оттам тръгна голямото падение на България!

  ВСИЧКИ НАКРАК ПРОТИВ ХУНТАТА И ПРОСТАЦИТЕ, КОИТО НИ СКАПАХА ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ!

  Съжалявам само за едно – в многото партии, което е глупаво, има много свестни, почтени и всеотдайни хора, също и извън тях има много истински специалисти, които през тези 30 години се борят за работата си и имат кауза и да ни помогне!

  Господ да ни пази и да ни помогне!

 62. Г-н Дренчев не прави агитация а Филосовски анализ на Българина-Да бъде или да не бъде Офцъ!!!Един древен философ беше казал-Аз мисля значи съществувам!!!Друг руски писател бе написал-Мъртви души???В Денят на Размисъл Дренчев казва-Мислете за да Съществувате!!!Не оставяйте други да мислят за Вас!!!

 63. За да сте актуални със съвременните тенденции, гласувайте за патртията/коалицията с най много педерасти и лесбийки – те сега са на мода!
  Бъдете модерни и вие!
  След края на ковид-кризата медицинските центрове за смяна на пола ще работят с пълен капацитет.

 64. То май на всички вече е ясно отде иде АЛТЕРНАТИВА.Тоя пуст Изток.

 65. „-Хубава работа! Защо съм Ганьо Балкански, ако няма да зная и този занаят. Ти, господине мой, тури ме в която щеш околия и ми кажи когото щеш да ти избера. Едно магаре тури за кандидат, и магарето ще ти избера, майка му стара! Само дай ми околийския с жандармите и ми дай 1000-2000 лева. Да ти събера аз тебе, приятелю мой, ония ми ти синковци от кол, от въже, тъй 40-50 прангаджии и да ги наредя в две-три кръчми по краищата, да им подложа по ведро на глава, па да им извикам: „Ха бакалъм! Да живее България!“ Хе-е! Тука ли си, Пенке ле!… Като накървят ония ми ти изпъкнали очи, като почнат да вадят от поясите ония ми ти ножове, да ги бучат по масите, като дигнат една олелия с ония ми ти прегракнали, дрезгави гласове – страх да те побие! Па земи, че поведи през нощта тази страхотия през сред града… Опозиция ли?… Дяволът не може да ти излезе насреща! Прекарай ги край къщата на някой противник… Мале мила! Като разтворят ония ми ти гърла!… От един сахат място да ги чуеш, мравки ще запъплят под кожата ти, като на таралеж ще ти настръхнат косите!… Па свикай селските кметове и писари, па им светни с очи, па им скръцни със зъби, па им посочи тия синковци… Избиратели ли?… – И сянката им няма да видиш! Като ти кацнат от всяко село по 12 души общински съветници с кметовете барабар, като събереш чиновниците и писарите, постави по краищата жандарми да връщат другите селяни, окръжи бюрото с тия 40-50 катили, направи някоя шашарма, наблъскай в кутиите няколко снопа бюлетини и ето ти тебе магарето народен представител, ха-ха-ха!“ –
  из „Бай Ганьо прави избори“ на великия Алеко Константинов.

 66. Гласувайте, но не за настоящите и бившите хунти от триото ГЕРБ, БСП, ДПС!

  1. Ауспух, аз трябва ли да гласувам за ДеБилите на мазен Ристьо и миньончето генерал или за Чалга Кубето с Тошковото ?

   1. Миньончето генерал беше прокурор в Русе по време на възродителния процес, Чалга кубето е политпроститутка, добре при всяка власт, и те не чинят, Изправи ауспуха на Мая пък хич, но поне не са били във властта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *