Публикувано на 03.05.2021 / 19:29

ГЛАСЕНАТА ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ТАЙНО НАЗНАЧЕНА ОТ ГЕРБ ЗА АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР НА БУЛГАРТРАНСГАЗ

Скандалната Деница Златева, която Румен Радев подготвя за служебен министър на външните работи, за което писа АФЕРА – виж тук!, е била назначена от ГЕРБ през август 2020 на поста административен директор на небезизвестното енергийно дружество –  Булгартрансгаз. Същото дружество, където изненадващо нахлу Мая Манолова, за да прави проверка на документите за Турски поток.

Припомняме, че назначената на ръководния пост в държавното дружество под опеката на ГЕРБ Златева е член на Националния съвет на БСП, където е едно от остриетата на вътрешната опозиция. Може би затова не си мърда пръста в кампанията и не дава нито едно интервю срещу управляващите от години. „Как ще даде като е назначена от тях и получва заплата от тяхното правителство. Затова тя и групичката им в Националния съвет работиха срещу БСП в кампанията. Всички се знаят по име“, споделят огорчени от предателството социалисти.

Още повече ги възмутило, че още на първото заседание след изборите наглостта на Златева се изляла с пълна сила като дръпнала едно слово срещу ръководството и кампанията. Не работиш, саботираш, а после и критикуваш.

Още по-интересно е, че Златева е протежирана от Кирил Добрев като двамата не крият добрите си отношения, но същото важи и за Мая Манолова. Според запознати, кюстендилката се съветва с него за всичко и той е човекът, който прави предизборната й кампания, реди застъпници, помага с финансиране и гради партийните й структури.

Докато Манолова атакува Булгартрансгаз, за да взима документацията, Деница Златева трябва да й я подготви, и даде. Зад сцената ръчички потрива Добрев, който едновременно с това урежда Златева за министър в договорка с Румен Радев.

Говори се, че има и още имена, които ще изскачат. Това е задкулисие в чист вид. Целта е унищожението на БСП. Центърът, който команда цялата тази отвратителна и неморална преплетка все повече се вижда, че е един.

Снежина Михайлова

Коментари 51 за
“ГЛАСЕНАТА ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ТАЙНО НАЗНАЧЕНА ОТ ГЕРБ ЗА АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР НА БУЛГАРТРАНСГАЗ”

 1. Гуцанката таман стана депутат което му беше мечта сега пак няма да е депутат а следващите избори ще са по зле за нинова и позитано от тези 😀 Нинова няма да пусне председателския стол даже последна да заключи позитано 😀 А сестра галева има голяма финансова подкрепа от божков! А славчу си е продал цялата листа на дпс и реално дпс му реди цялата листа! и кадрите са тяхни! Подобно е при дай България! Но по правило прокопиевата секта винаги се проваля от прекомерната си алчност 🙂 Накрая дано не забравят фигуранта като бягат за нова зеландия 🙂 кОИТО е брутално зависим от тази долнопробна секта!

 2. Непукист
  04.05.2021 в 9:46

  Трагедията на българското общество е, че го мързи да се бори, да чете, да учи… Трагедията на българското общество (да не кажа население) e , че е родено в държава с изключителна природа и в продължение на 1340 години все е намирал някой да му опъне юздите. Да не изреждам всички български царе, писатели, свещеници, чорбаджии бизнесмени, умни селяни, продали последната си нива, за да изучат децата си, които веднага са се върнали и са се били във войните, след което са построили съвременна България, също и измъчените работници, които за парче хляб съградиха държава след войни, войнишки въстания, социализъм и „демокрация“ в най-отвратителния й вид.

  Съчувствам на българите, напуснали родината си, виждам ги, когато се върнат замалко. Сърцето ми се къса за няколко младежи, които пораснаха в скута на майка ми… преди 20 години техните родители ги замъкнаха в Америка и Канада, Германия е Великата Британия.

  Като дойдат в България, ни чакат пред вратата с часове, с много тъжни и любящи очи!

  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

 3. Повелителят на маркучите се е изпедепцал в създаването на интриги и в изкупуването на продажници! Научил го е от оня учебник, дето Каскета го крие зад томовете на Сталин. Става все по-ясно, защо резултата от изборите е такъв. Ония пачки от чекмеджето не са само „ония пачки“!

 4. Много мрачно гледа тая Обратна захапка. Какво ли има в квадратната й главица, та й сервират все по-високи постове? За други органи няма да питам, то се вижда, че НЕ СТАВА. Явно резервната скамейка от кадри се скъсява ли, скъсява. А от предателчета – също.

  1. В „кавадратната й главица“ има Соросоидна закваска и Соросоиден квас, за те е годна и изгодна за сервилен конформизъм ( постът й административен директор на Булгартранс газ е в резултат на гъвкав конформизъм към ГЕРБ) и кариеристична безродственост – напр. това, че е от кръга на Станишев, анти-български и анти-ценностен апологет видимо чрез защитата на Ист. конвенция. Почти всички кадри на ГЕРБ с управленски позиции от този калъп – Соросоидни курсове и имитации на образование чрез идеологически индиктринации. Ако Деница Златева ще сменя Деница Сачева, става по-зле: една Соросидна креатура след други Соросоидни креатури, все вредни калинки. Ако и този път Президентът заложи на куци коне като с предишния служебен кабинет, не загубата, а крахът ще са ужасни.

 5. Трагедията на българското общество е тази, че приема натрапеният му някакъв странен „елит“ от калинки с дипломи и без дипломи, световно недоказали се, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО минали през леглата на важни господа.
  Един пример.
  Къде е сега една от любимките на Винету, партизанската внучка, председателстваща Съвета на Европа, бивша регионалнаминистърка, която открадна 35 млн.лв от предвидените за ремонта на яз. „Студена“ ?
  Въпросната утешителка на Боковите страсти е зам.главен банкер на една банка с 30 000 евро заплата.
  Има и други примери в тази област, но за тях друг път.
  И съвсем естествено възниква въпросът, каква висока цена има услугата да поемаш к*ра на вожда и каква „ценностна система“ трябва да притежава собственичката на кухините, приютяващи висшестоящия крайник ?
  Пиша това като съвет за начинаещите калинки, които са се устремили към властта, за да са в час на кого трябва да легнат.

 6. Във връзка с партиите…и политиците им дали са леви или десни!!!Не слушай какво казва Попът от Амвона а какво прави извън Него!!!Няма леви или десни политики!!!Има корпоративно-глобални или държавно-национални!!!С първите-Надежда всяка оставете….!!!

 7. Мацето с обратната захапка. Страшна работа. Захапе ли оттърване няма.

 8. >>Илиянке,умната !
  Такива самозванци -луди като тебе ние от Четвърти километър ги преследваме с черни лимузини !
  Що не му отговаряш на 333 ,човека пита ,,Как си “ ?

  1. Отговорила съм му,даже много подробно,и майка ми не знае толкоз.

 9. Визията нерядко лъже !
  Аз пък се нагледах на красавици в политиката…
  Даже някои се тунинговаха във властовия процес …
  И кво ?!

 10. Грозна била. Той пък е един красавец!!! Аз с такива дори не говоря!

  1. Маце, ама то Плашилото на снимката хич даже не е грозно, защото е от животните порода изроди .

 11. Очевадно е че КУКУ е проект на партията Майка. Я се огледайте и вижте има ли кукувец зад борда – няма. Всички са в играта. Разликата е, че МАМА изтърва контрола и стана весело. Това ме кефи. Децата лудуват.

  1. Иванчо, аз да те светна Какиното .

   Борисов сън не го лови от страшната новина, че скоро няма да има контрол върху ЦИК и няма да може да фалшифицира изборите .

   Изгубил ума си от страховитата мисъл, че може да влезе в затвора, банкянския са.трап си позволи да каже :
   „Не може Корнелия Нинова да казва, че бързала да върне мандата, че да се закриел тоя парламент… защото Борисов продължавал да управлява, а това било много лошо“ .

 12. Сурата на този добитък прилича на Бурдог !
  Ама той и на Кирето е същия, тъй че пей сърце .

 13. Нова лява партия е в зародиш у нас, целта й е да обедини всички българи, съпричастни на левите идеи, научихме от няколко авторитети в средите на бивши и настоящи социалисти, а и комунисти.+
  Името на политическата формация все още е в тайна, целта й е в кратки срокове да вземе властта у нас по подобие на Сириза, която изведе Гърция от най-тежката криза след войната.
  Бърз сондаж в редиците на БСП, сред комунистическите формации, а също и сред социалдемократическите, потвърди новината.

  „Все още се провеждат разговори, до момента ситуацията е твърде обнадеждаваща.
  Целта е да върнем авторитета и значимостта на левите идеи, които дългогодишно бяха загърбвани от страна на някои ръководства на БСП, а и да предложим конкретни мерки за възстановяване на България и да свием разликата между най-бедните и най-богатите.
  Това ще стане чрез възраждане на средната работническа класа, а и на наемния труд като цяло, част от който вече е високообразован и се труди не само в заводи и фабрики, а и във високотехнологичните сектори“, коментира авторитет в лявото пространство.

  Идеолозите на новата партия много държат да не са зависими нито от Русия, нито от Запада и САЩ.

  „Ще заложим силно на националния суверинитет“, коментира друг ляв авторитет.

  Финасирането на новата автентично лява партия е подсигурено, добави той.
  В средите на БСП това е една от основните теми тези дни, призна активист от Пловдив.
  Новината вече е сред редиците на БСП, наблюдава се масово изтичане към новата политическа формация.
  Партията, освен на левите идеи, силно залага на патриотизма, допълват източници.
  Привържениците на настоящата председателка на БСП Корнелия Нинова били сериозно притесени, защото съзнавали, че автентично лява партия, оглавена и/ли създадена от Жан Виденов, ще ги отвее от политическата сцена «като вихър».
  По публикация от ПловдивПрес.

  1. Нищо няма да постигнат тези опортюнисти,ОСВЕН ДА ИЗПЪЛНЯТ НЕЧИЯ ПОРЪЧКА ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛИ.
   Виж АБВ.

  2. Това го поствах преди 2 седмици. Някои допускат, че тази нова формация ще бъде оглавена от Жан Виденов, но това е само слух. Иначе замисълът е повече от добър.

 14. На времето в БНА вместо чорапи си слагахме на краката ПАРТЕНКИ

 15. Проверявайте си информацията. Не е Булгартрансгаз, а Булгаргаз.

 16. тва ако му обръснат черепа мо та мо конвергира в пипона на учи в доленеца

 17. Явно Кирчо Добрев съгласува с Борисов и Станишев номинациите, които подават на Радев. Това означава, че Нинова е извън играта и не е част от договорката. Освен Златева за МВнР, др. предложени хора на Станишев са Мартин Захариев за Туризма, Светла Бъчварова за Земеделието и т.н. Явно Добрев-Станишев взимат на концесия служебния кабинет, за да си защитят интересите, но негативните ще обере БСП, разбирай Нинова.

 18. Е чи,ний кът сме некадърни една водопреносна мрежа да управляваме, как тогаз ще управляваме цяла държава?!?!?! Ами,да им дадем и нея да я управляват, че най сетне да мирясат.https://www.google.com/search?q=израел+българия+водопреносна+мрежа&oq=израел&aqs=chrome.1.69i57j69i59l3j69i61l2.5186j0j4&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#ip=1

   1. Отвън ме надзирава една черна лимузина,много съм си добре. Ей сега ще ги пратя да земат нещо за пийване. Дано съ сетят да земат и нещо за хапване.

     1. Ние снощи си поговорихме, аз ги поканих,ама те май се уплашиха от мен и ме повикаха навън,казаха че са от европол,да не се притеснявам, били тук заради моята сигурност.

  1. Е, а това е илюстрация, как коментарът ми първоночално се появи, но докато напиша „допълнение“-то към него се оказа изтрит. Интересно, с това какво ли ще се случи:_((.

 19. Николай Добрев, бащата на копеленцето Кирил Добрев, се обръща в гроба от срам за предателството и кражбите на сина си.

 20. 098098098

  Защо една Соросоидка е на такава длъжност???Израел и ОАЕ ще експлоатират заедно газовото находище в Средиземно море на Израел което в бъдеще ще захранва и с газопровод Италия и Европа!!!Проектът се подкрепя от САЩ!!! Затова Южен не стана а Турски е транзитен!!! Така ще купуваме скъп Азерски на цени Турция …Израелски или Руски от Шел която и сега го внася от Ямал за Хърватия и Унгария с кораби но на други цени!!!Това показва защо Б.Б. прави толкова години врътка а Соросоидите пищяха и накрая оставаме Верни но по Бедни!!! Та затова тя е там!!!Ционистите си знаят работата !!!Нетаняхо-приятелят на Б.Б.!!! Ердоган-приятелят на Б.Б. !!! България- Враг на Б.Б. и останалата Сороска сволочь!!!

  Президентът да си опича акъла!!!Епохата е- или Те или Ние!!!

 21. бойко борисов БЪЛГАРОУБИЕЦА. КОЙТО МУ СЛУЖИ ЩЕ ПОНАСЯ ЗАЕДНО С НЕГО ГРЕХОВЕТЕ МУ.
  СМЪРТ НА ДИКТАТОРА, ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ И ДОКАЗАН КРАДЕЦ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

 22. На длъжността „АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР НА БУЛГАРТРАНСГАЗ „, гласената за служебен премиер Деница Златева получава заплата между 15 000 и 20 000 лв.
  Не ми се вярва да се откаже от тази длъжност за да стане премиер на едно двумесечно праителство.
  Освен това е и прекалено грозна.
  Не знам Боко как го вдига, когато чука тази грозотия ?

  1. Нормален трезвен мъж едва ли може да се навие да си жертва грездея за да чука такава Горгона с крушовидно лице.
   Само някой перверзник или загорял пандизчия би могъл да я опъне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *