« Върни се назад Публикувано на 14.09.2014 / 14:47

Главсекът на МВР „Чичовото” пак с много гел. А, на бас, че в списъците ги няма: Асен Дебелия, Янко Станев, Йордан Цонев, Цайса, Гуци, Бареков, Борислав, Тъста, Краси Янков…

Около хиСветлозар  Лазаров Чичовотоляда души са определени от МВР като потенциални участници в купуването на гласове на предстоящите избори. Имената им са обявени в различните дирекции на полицията и по тях се работи. Вече са изпратени инструкции до областните дирекции на полицията в страната за работа по предотвратяване на купуване на гласове преди и по време на изборите.

Повечето от тези 1000 души, за които се предполага, че могат да участват в търговията на вота са с криминални регистрации. Участват лица с криминални прояви. Участват лица, съпричастни към организираната престъпност, независимо дали лицето е имало други криминални прояви, когато установим негова съпричастност към тази дейност, той вече попада в профила на криминално проявени лица”, рекъл с умопомрачителна лексика главният секретар на МВР Светлозар Лазаров – Чичовото.
1000 души за цяла България? Ти да видиш… Че те само във Варна „редовите” са стотици, а „башовете” десетки…
А, на бас, че във Варна, в списъците ги няма: Асен Дебелия, Янко Станев, Йордан Цонев, Цайса, Гуци, Бареков, Борислав миткалото от град на  град, Тъста, Краси Янков, герои от едно „мега“ дело, Лами…
Не ни се изрежда нататък поименно „лейтенантите”. От какъв зор да пречим? Да не сме на заплата в металургичното МВР?
„Чичовото” наблюдавал и пращал списъци на шефа на ОД на МВР – Варна – „Пуйчето”, капията на „Чичовото” и Пеевски.
Вътре в тях на първо място трябваше да бъдат шефовете на МВР – Варна, които ОПЪВАТ УМИШЛЕН ЧАДЪР НАД „ПОКРОВИТЕЛИТЕ” И НА „ЧИЧОВОТО”. А не „мишоци”, дето ще ги „хванат” за парлама на ехалето и за да пълнят тв репортажите по Нова тв, дето изобщо не е на Бойко Борисов, наречени „разследвания”.
Впрочем, „Пуйчето”, който бе поднесен на тепсия от „Дъбчето” и „Цайса” на Пеевски, разбирай Цветлин Йовчев, и Металурга Йордан Бакалов не смее да го пипне – вече заради БОСТАНА, на който интересите са общи.
Иначе дотук АФЕРА е засекла поне четири транша вече пласирани за авансово плащане. „Чичовото” обаче борави засега само със „списъци” с /без/ цензура.
Afera.bg

«