« Върни се назад Публикувано на 10.12.2014 / 16:16

ГЛАВНИЯТ СЪВЕТНИК НА АНГЕЛ БОЖИЛОВ: АЗ СЕ ВИДЯХ ПОСЛЕДНО С ПЕТКО СЕРТОВ В МОЯ КАБИНЕТ!

Иван КутевскиСПЕЦИАЛНО ЗА АФЕРА главният съветник на Ангел Божилов – ОЕТ – ООД – Иван Кутевски, след като първа и единствена АФЕРА разкри, че Петко Сертов е работел като консултант за ОЕТ – ООД, се съгласи да коментира.

Ето какво каза Иван Кутевски – главен съветник на Ангел Божилов:

„Аз съм човекът, който последно видя Петко Сертов. В петък, 5 декември, в 9 часа сутринта Петко Сертов беше в кабинета ми, седя при мен един час и си говорихме. Петко Сертов е на работа при нас в ОЕТ – ООД. Сутринта в петък беше тук и си говорихме с него за какво ли не. Това, което се изнася в медиите е пълен потрес. Включително и изнесеното от сайта „Гласове” не отговаря на истината, че Ангел Божилов бил арестуван през 2010 година. Тогава ексглавният секретар на МВР Калин Георгиев беше наредил проверка, но Ангел никога не е бил арестуван. Проверката беше, меко казано, нарочна и приключи без никакви нарушения установени.
Петко Сертов е на граждански договор от повече от година при нас, като му се плащаха всички осигуровки. Договорът му е като консултант. Никога Сертов не е бил „емоционално разстроен“, както се пише натрапчиво в определени медии. Сутринта в петък със Сертов се шегувахме, защото му бе направена безкръвна интервенция в неделя и понеделник за хемороиди и не можеше, с извинение, да си сяда на задника два-три дни. Псуваше и се шегувахме. Абсолютно не отговарят на истината и глупостите, които се изписаха за нелечима болест и т.н. Такава Петко няма. Сутринта в петък Сертов ми каза, че оттук отива на превръзка, после, че има някаква среща и следобед, ако има нещо ще се чуем. В неделя ми звъннаха вече ония, другите /б.р. – има предвид МВР/ и така разбрах, че е изчезнал“.

afera.bg

«