« Върни се назад Публикувано на 31.08.2017 / 15:01

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР МАЗМАНТИЙСКАТА: НЯМАЛО ОБЩЕСТВО БЕЗ ОТВЛИЧАНИЯ, „ХОРАТА“ /ЧЕНГЕТАТА/ НЕ БИЛИ СПАЛИ ЦЯЛА НОЩ, ВЪХ, НЕДЕЙ! КОНТРА ФАЛЦ: ОТВЛИЧАНИЯТА ЗАПОЧНАХА. ДАНО ПОЧНАТ И УБИЙСТВАТА. ЩОТО ИМА ЕДНА НЕУБИТА МУТРА.

ЦАЦАРОВПрокуратурата работи в пълен синхрон с ръководството на МВР. В постоянна връзка съм с главния секретар на МВР. Сформиран е екип, в който участва наблюдаващият прокурор и представители на всички главни дирекции на МВР, взети са мерки, затова информацията по разследването да бъде ограничена максимално. Няма общество, което е застраховано от такива престъпления. Нека да дадем възможност на хората, които в момента работят по престъплението да си свършат работата. Вместо да се правят политически обобщения или не Дай Боже спекулативни твърдения, които по никакъв начин няма да допринесат за работата на хората, които не са спали цяла нощ„, рекъл главният прокурор Сотир Цацаров.

Бравоска! „Хората“, разбирай ченгетата не били спали цяла нощ. Въх, недей!

Е, добре е, че не са спали поне една цяла нощ, защото ако имахме главен прокурор като хората и ако имахме МВР и служби като хората, нямаше изобщо да спят, след като знаят каква мафия и кочина е държавата, управлявана от „Борисов 3“.

Нямало общество застраховано от „такива престъпления“, дудне главният прокурор, дето работел в „пълен синхрон“ с МВР.

То от такъв „пълен синхрон“ сме на тоя хал! Цацаров, вместо да плещи популистки глупости, да ни обади ЗАЩО НИКОЙ ОТ ПРОКУРАТУРАТА И „ПЪЛНИЯ МУ СИНХРОН“ С МВР НЕ ГЕПИ И ЕДИН ЛЕВ ОТ ОГРОМНИТЕ КИНТИ, СЪБРАНИ ОТ „НАГЛИТЕ“ И ЗАЩО НЕ СТИГНА ДО ПОРЪЧИТЕЛЯ НА ОТВЛИЧАНИЯТА, А ПИАРНО СЕ ФУКА С МИШКИТЕ.

СЪЩИЯТ ЦАЦАРОВ, АКО ИМА МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ, ЩЕ НАПРАВИ И НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИЯ АНАЛИЗ, И НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНАТА АЛЮЗИЯ КОЙ Е НА ВЛАСТ, ЗАЩО ПАК ПОЧНАХА ОТВЛИЧАНИЯТА, КОЙ ПАК ГИ ПОРЪЧВА И ЗАЩО НЯМА ДА ХВАНАТ НИТО КИНТИТЕ, НИТО ПОРЪЧИТЕЛЯ. ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА, ПО КОЯТО НЕ ХВАНАХА ПОРЪЧИТЕЛЯ НА ОТВЛИЧАНИЯТА НА „НАГЛИТЕ“.

А ИНАЧЕ АЛЕКСАНДЪР ХАРАЛАНОВ ГО Е КОМЕНТИРАЛ НАЙ-ЛАКОНИЧНО:

„Отвличанията започнаха.

Дано да почнат и убийствата.

Щото има една неубита Мутра.“

Afera.bg

«